Βγήκαν με τα μαξιλάρια τους στους δρόμους!

Ο μαξιλαροπόλεμος διοργανώθηκε για πρώτη φορά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με αφορμή τη σημερινή «παγκόσμια ημέρα μαξιλαροπόλεμου».

bgikan-me-ta-maksilaria-tous-stous-dromous
SHARE THIS
0
SHARES

Μαξιλάρια σε πολλά σχήματα και χρώματα «επιστράτευσαν» νεαροί κάτοικοι της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, οι οποίοι βρέθηκαν στην πλατεία Κλαυθμώνος και την πλατεία Αριστοτέλους αντίστοιχα, νωρίς το μεσημέρι, για να στείλουν ένα μήνυμα ενάντια στη βία.

 

Ο μαξιλαροπόλεμος διοργανώθηκε για πρώτη φορά στην Αθήνα με αφορμή τη σημερινή «παγκόσμια ημέρα μαξιλαροπόλεμου» από τα μέλη της διαδικτυακής πύλης Pillowfights.gr, οι οποίοι ένωσαν τη φωνή τους με το σύλλογο συμπαράστασης κακοποιημένων γυναικών και παιδιών για να αντιταχθούν στη χρήση βίας.

 

«Η σημερινή διοργάνωση είναι αφενός μια ευχάριστη εκτόνωση από όσα μας ταλανίζουν και αφετέρου ένας τρόπος για να περάσουμε το μήνυμα κατά της βίας», είπε η Κατερίνα Κεχαγιά, από το Pillowfights.gr.

 

Η εθελόντρια του συλλόγου συμπαράστασης Παυλίνα Κατιάια έκανε, εξάλλου, έκκληση για τη συγκέντρωση ρούχων και φαρμάκων, τα οποία θα διατεθούν σε κακοποιημένες γυναίκες.

Η συγκέντρωση γίνεται στα γραφεία του συλλόγου επί της Ιεράς οδού 294.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook