X

Βγήκαν τα μαχαίρια στο Καστέλι Κρήτης: Στο νοσοκομείο δύο αδέλφια - Συνελήφθη ο 25χρονος δράστης

Δύο αδέλφια δέχτηκαν επίθεση με μαχαίρι κατά τη διάρκεια καβγά στο Καστέλι Κρήτης. Ένας 25χρονος συνελήφθη.

Γράφει: TheToc team

Ένας 25χρονος συνελήφθη για το αιματηρό επεισόδιο το βράδυ της Κυριακής, με θύματα δύο αδέρφια, σε κρητικό γλέντι, στο Καστέλι Χερσονήσου.

Ο φερόμενος ως δράστης και τα δύο αδέλφια, σύμφωνα με πληροφορίες, παρεξηγήθηκαν στη διάρκεια του γλεντιού. Η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο, όταν ο 25χρονος με ένα μαχαίρι, καταφέρετε δύο πισώπλατα χτυπήματα στον μεγαλύτερο από τα δύο αδέλφια, ηλικίας 24 ετών.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στο επεισόδιο ενεπλάκη και ο μικρότερος αδερφός, 20 ετών ο οποίος δέχτηκε κι αυτός μια μαχαίρια, στα πλευρά. Ο δράστης μετά το επεισόδιο εξαφανίστηκε ενώ τα δύο αδέλφια μεταφέρθηκαν αρχικά στο Κέντρο Υγείας Καστελίου και στη συνέχεια στο Βενιζέλειο νοσοκομείο στο Ηράκλειο.

Πιο σοβαρά είναι ο 20χρονος καθώς εξετάζεται εάν έχει τρωθεί από το χτύπημα ο πνεύμονας του. Και τα δύο αδέρφια είναι εκτός κινδύνου.

Διαβάστε Επίσης