
Βγήκε από τη ΜΕΘ η Μαρινέλλα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του νοσοκομείου "Υγεία" το πρωί της Τετάρτης.
Όπως αναφέρει το νοσοκομείο, "η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) μετά από 21 ημέρες νοσηλείας στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ λόγω σοβαρού αγγειακού επεισοδίου, μεταφέρεται σε δωμάτιο νοσηλείας για περαιτέρω νοσηλεία.
Οι θεράποντες ιατροί
Ηλίας Κ. Πολιτάκης – Ηλίας Ανδριανάκης – Κωνσταντίνος Σπέγγος".
Σύμφωνα με τη Ματίνα Παγώνη, μετά την εντατική, η Μαρινέλλα μπαίνει στο δεύτερο στάδιο της νοσηλείας της.
"Το δεύτερο στάδιο γι’ αυτούς τους ασθενείς είναι ότι πάνε σε ένα δωμάτιο. Στο δωμάτιο αυτό θα παραμείνουν κάποιες ημέρες για να συνεχίσει η σταθεροποίηση γιατί πέρασε και περνάει ένα πολύ δύσκολο επεισόδιο και όσο μεγαλύτερης ηλικίας είναι, τόσο μεγαλύτερα είναι αυτά τα επεισόδια. Όμως η Μαρινέλλα είναι μία πολύ δυνατή γυναίκα και με την αγάπη του κόσμου κατάφερε πολύ γρήγορα, συγκριτικά με άλλες ασθενείς να πάει στο επόμενο στάδιο", δήλωσε στον Apha η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ.
Υπενθυμίζεται ότι η κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας, μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη στην σκηνή του Ηρωδείου, κρινόταν εδώ και κάποιες ημέρες ως βελτιωμένη και αναμενόταν να βγει από την εντατική.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA το πρωί της Τετάρτης, η κορυφαία ερμηνεύτρια φαίνεται να έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο και θα βγει από τη ΜΕΘ σήμερα, Τετάρτη (16/10) και θα μεταφερθεί σε κλινική αυξημένης φροντίδας, με τους γιατρούς να περιμένουν τις επόμενες ημέρες για να προχωρήσουν στις επόμενες κινήσεις για την αποκατάσταση της υγείας της.
Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια συναυλίας της στις 25/09 η Μαρινέλλα κατέρρευσε επί σκηνής στον Ηρώδειο, καθώς υπέστη σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr