Βιαιοπραγίες ακροδεξιών κατά δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ στο Ωραιόκαστρο

Βιαιοπραγίες κατά της δημοσιογράφου και του τηλεοπτικού συνεργείου του ΣΚΑΪ στο Ωραιόκαστρο κατά την διάρκεια μετάδοσης ρεπορτάζ για τη φοίτηση των προσφυγόπουλων.

SHARE THIS
0
SHARES

Σε βιαιοπραγίες κατά της δημοσιογράφου και του τηλεοπτικού συνεργείου του ΣΚΑΪ προέβησαν αντιεξουσιαστές στο Ωραιόκαστρο  κατά την διάρκεια μετάδοσης ρεπορτάζ για τη φοίτηση των προσφυγόπουλων. 

Η δημοσιογράφος Ελένη Ιατρού βρισκόταν μπροστά στο 1ο Δημοτικό Σχολείο όπου είχαν συγκεντρωθεί  μέλη αντιεξουσιαστικών ομάδων, που ζητούν ανοιχτά σχολεία για όλους, αλλά και μέλη της Πατριωτικής Ένωσης Πολιτών Ωραιοκάστρου με ελληνικές σημαίες στα χέρια.

Οι συγκεντρωμένοι, που κρατούσαν ελληνικές σημαίες και άλλες με το δικέφαλο αετό, ενοχλημένοι από την παρουσία της κάμερας και από το γεγονός ότι η δημοσιογράφος μετέδιδε πως ορισμένοι μάζευαν πέτρες, αντέδρασαν κλείνοντας με τα χέρια το φακό της κάμερας και καθυβρίζοντας την ρεπόρτερ. Ορισμένοι εξ αυτών φορούσαν κουκούλες και έκρυβαν τα πρόσωπά τους.

Όταν η σύνδεση διακόπηκε ξαφνικά, ο παρουσιαστής πήρε τηλέφωνο ζωντανά από το στούντιο στο Αστυνομικό Τμήμα Ωραιοκάστρου για να καταγγείλει τον προπηλακισμό.

«Σας μιλώ από τον αέρα του ΣΚΑΪ», ακούστηκε να λέει ο κ. Μπογδάνος και συνέχισε εξηγώντας ότι η Ελένη Ιατρού «προπηλακίστηκε έξω από το σχολείο Ωραιοκάστρου. Σας παρακαλώ δώστε επείγον σήμα». «Έχετε κόσμο εκεί έξω, οι συνάδελφοι σας χρειάζονται», κατέληξε.

 

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook