Follow us

Βιασμός 13χρονου στην Κρήτη: "Είναι όλα ψέματα" λέει ο γιος του λυράρη - "Υπεράνω υποψίας" για όσους τον γνώριζαν

Ο γιος του 66χρονου λυράρη απορρίπτει τις κατηγορίες που αποδίδονται στον πατέρα του και κάνει λόγο για ένα μεγάλο ψέμα

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
Κρήτη λυράρης

Η υπόθεση βιασμού ανήλικου αγοριού στο Ηράκλειο Κρήτης έχει προκαλέσει αποτροπιασμό.

Οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του γνωστού λυράρη, ο οποίος φέρεται να εξέδιδε το παιδί απο τότε που ήταν 11 ετών, ενώ στην υπόθεση εμπλέκεται και νοσοκομειακός γιατρός.

Για όσους τον γνώριζαν ο 66χρονος ήταν υπεράνω υποψίας, με βάση όμως τις αρχές ο λυράρης, πλησίασε το 11χρονο αγόρι το 2018, όντας γιος φίλων του.

Επί δύο χρόνια φέρεται να παρενοχλούσε τον ανήλικο, ώσπου το 2020 τον εξανάγκαζε να του στείλει γυμνές φωτογραφίες και βίντεο. Οπως φέρεται μάλιστα το πορνογραφικό υλικό το ανέβαζε σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ o 66χρονος φέρεται να είχε δημιουργήσει τρία προφίλ στο όνομα του ανήλικου, χωρίς εκείνος να το θέλει. Οπως προκύπτει από την έρευνα των Αρχών, ο ίδιος, σε ρόλο μαστροπού, έκλεινε τα ραντεβού του παιδιού με άνδρες.

Διαβάστε Επίσης

Στο μικροσκόπιο των αρχών βρίσκονται ήδη τα ψεύτικα προφίλ του μουσικού.

Την ίδια στιγμή, οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν έναν 46χρονο γιατρό, ο οποίος εργάζεται σε νοσοκομείο της Κρήτης και, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει συναντηθεί με το παιδί.

Παράλληλα δόθηκε εντολή απο τον υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη, προκειμένου ο εμπλεκόμενος γιατρός να τεθεί άμεσα σε αργία.

Αναζητούνται ακόμη δύο φερόμενοι δράστες που συναντήθηκαν με τον ανήλικο, ενώ έχουν εντοπιστεί και 29 προφίλ στο Instagram, τα οποία σχετίζονται με την υπόθεση.

"Αυτό που βλέπαμε εμείς είναι ένας καλός και ήσυχος άνθρωπος και μια χαρά οικογένεια. Είμαι σε σοκ" λέει συγγενής του 66χρονου λυράρη στο Star.

Διαβάστε Επίσης

ΛΥΡΑΡΗΣ 66ΧΡΟΝΟΣ ΚΡΗΤΗ

"Eίναι όλα ψέματα"

Ο 66χρονος έχει σύζυγο και έναν γιο, ο οποίος μιλώντας στο Star, κάνει λόγο για ένα μεγάλο ψέμα.

"Είναι όλα ψέματα. Η αλήθεια θα φανεί. Αύριο στις αρχές θα αποδειχθούν ότι όλα είναι ψέματα" λέει ο γιος του 66χρονου λυράρη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ 30 Μαϊ 2023 | 12:37

Η ελληνική εμπλοκή στην υπόθεση εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν: Ποια είναι η σχέση με την Ελλάδα του μάρτυρα-κλειδί

Ποιες είναι οι σχέσεις με την Ελλάδα του Γερμανού μάρτυρα-κλειδί στην υπόθεση εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν το 2007 στην Πορτογαλία.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ 42ΧΡΟΝΗΣ 30 Μαϊ 2023 | 11:13

Θεσσαλονίκη: 38χρονος συνελήφθη για βιασμό της πρώην συντρόφου του

Για γενετήσιες πράξεις σε βάρος της πρώην συντρόφου του συνελήφθη 38χρονος, στην Τούμπα Θεσσαλονίκης.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ STAR 29 Μαϊ 2023 | 22:53

Κολωνός: Οκτώ νέα εντάλματα για τον βιασμό της 12χρονης- "Υπάρχει καθυστέρηση, έχει δώσει όλα τα στοιχεία το παιδί"

Δύο Έλληνες και έξι αλλοδαποί βρίσκονται στο "μικροσκόπιο" των Αρχών για τους βιασμούς του ανήλικου κοριτσιού.

ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 29 Μαϊ 2023 | 22:41

Θρίλερ με την εξαφάνιση μητέρας τριών παιδιών στην Κρήτη: Η δραματική έκκληση του συζύγου της

Η δραματική έκκληση του συζύγου της 48χρονης Ελένης για τον εντοπισμό της.

ΜΕΓΑΛΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ 29 Μαϊ 2023 | 16:39

Κρήτη: Συναγερμός για εξαφάνιση 48χρονης που "πήγε για χοχλιούς και δεν γύρισε"

Μεγάλη κινητοποίηση για τον εντοπισμό 48χρονης στην Κρήτη που πήγε να μαζέψει χοχλιούς και δεν επέστρεψε

ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥΣ 29 Μαϊ 2023 | 15:49
ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 ΥΠΟΠΤΟΙ 29 Μαϊ 2023 | 14:36

50 χρόνια μετά: Εξιχνιάστηκε το πιο σκληρό cold case του Καναδά- Βρήκαν τον δράστη βιασμού και δολοφονίας 16χρονης

Λύτρωση για την οικογένεια 16χρονης που βιάστηκε και δολοφονήθηκε στο Κεμπέκ πριν σχεδόν μισό αιώνα - Ταυτοποιήθηκε ο δράστης

ΣΕ 2 ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 28 Μαϊ 2023 | 21:20

Αποκαλύψεις για τον θάνατο 15 παιδιών σε νοσοκομεία - Σωρεία ιατρικών λαθών από "ψευτομεσσία" γιατρό καταγγέλλουν γονείς

"Ο επικεφαλής διευθυντής είναι ένας ψεύτικος ‘Μεσσίας’. Στα περίπου 70 χειρουργεία, το 20% των παιδιών έχασαν τη ζωή τους" καταγγέλουν οι γονείς. Που στρέφονται οι έρευνες των αρχών.

ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ 28 Μαϊ 2023 | 15:39

Ασύλληπτη τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρός 15χρονος μετά από ατύχημα σε χωράφι

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, ο 15χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο.

ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ 28 Μαϊ 2023 | 10:26

Θρίλερ με εξαφάνιση 48χρονης στην Κρήτη - Μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό της

Μεγάλη είναι η κινητοποίηση των αρχών μετά την εξαφάνιση μιας γυναίκας στο Ηρακλείου της Κρήτης, το απόγευμα του Σαββάτου.

ΣΤΗΝ ΠΕΡΑΙΑ 27 Μαϊ 2023 | 15:10

Θεσσαλονίκη: 34χρονος κατηγορείται για βιασμό 24χρονης που γνώρισε στα social media

Δικογραφία για βιασμό σχημάτισαν οι αστυνομικοί του τμήματος ασφάλειας Θερμαϊκού, σε βάρος 34χρονου αλλοδαπού.

UP STORIES 27 Μαϊ 2023 | 10:23

Κομολίθοι: Το εκπληκτικό άγνωστο τοπίο της Κρήτης που θυμίζει Καππαδοκία [βίντεο]

To απόκοσμο τοπίο της Κρήτης που δεν θυμίζει σε τίποτα Ελλάδα.

Η ΥΠΟΘΕΣΗ 26 Μαϊ 2023 | 20:41

ΗΠΑ: Πρόστιμο σε μια γιατρό επειδή αποκάλυψε ότι έκανε άμβλωση σε 10χρονο κορίτσι που είχε πέσει θύμα βιασμού

Το Ιατρικό Συμβούλιο της Ιντιάνα αποφάσισε να επιβάλει πρόστιμο 3.000 δολαρίων στη δρ Κέιτλιν Μπερνάρντ, αλλά της επέτρεψε να συνεχίσει να ασκεί την ιατρική