X

Βιασμός 15χρονου στο Ίλιον: Οπαδικά κίνητρα βλέπει δικηγόρος των κατηγορουμένων - Τα συνθήματα στο βίντεο της φρίκης

Τα συνθήματα και η συμπλοκή που επικαλείται ο δικηγόρος για τον ομαδικό βιασμό του 15χρονου στο Ίλιον - Ένας από τους κατηγορούμενους φέρεται να έχει διαφύγει.

Γράφει: TheToc team

Αύριο, Τρίτη αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του ανακριτή Ανηλίκων που χειρίζεται την υπόθεση οι δύο από τους έξι συλληφθέντες για τον ομαδικό βιασμό του 15χρονου μαθητή στο Ίλιον.

Τρεις ανήλικοι έχουν ήδη προφυλακιστεί και ένας έχει αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, καθώς δεν έχει συμπληρώσει τα 15 έτη.

Ένταλμα σύλληψης αναμένεται για άλλα δύο άτομα, 15 με 16 ετών, που βρίσκονται από την πρώτη στιγμή στην ποινική δικογραφία, αν και ο ένας φέρεται να διέφυγε στην Αλβανία, ενώ ο δικηγόρος της οικογένειας λέει ότι το παιδί κρύβεται καθώς έχει στοχοποιηθεί άδικα και φοβάται ακόμη και για τη ζωή του.

Στο μικροσκόπιο των Αρχών έχουν μπει και τέσσερα κορίτσια τα οποία σύμφωνα με την κατάθεση του θύματος ήταν παρόντα την ώρα του ομαδικού βιασμού του και της καταγραφής του σε βίντεο, χωρίς να κάνουν τίποτα για να αποτρέψουν τις αρρωστημένες πράξεις των συνομιλήκων τους.

Διαβάστε Επίσης

Οπαδικά τα κίνητρα;

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, δικηγόρος ενός εκ των κατηγορουμένων σημειώνει ότι είναι πιθανό να μην επρόκειτο για σεξουαλικό πειραματισμό, όπως είχαν ισχυριστεί κάποιοι από τους συλληφθέντες για να δικαιολογήσουν τις πράξεις τους, αλλά η φρικιαστική υπόθεση να σχετίζεται με οπαδικά κίνητρα.

Στέκεται μάλιστα σε δύο φράσεις που ακούγονται στο βίντεο: η μία σχετίζεται με τα δυτικά προάστια και η άλλη με τα Κάτω Πατήσια. Κατά τον ίδιο, οι φράσεις παραπέμπουν σε συμπλοκές που είχαν γίνει πριν πολλά χρόνια και σε οργανωμένους οπαδούς, οι οποίοι είχαν κάνει παρόμοιες πράξεις με αυτές που έχει υποστεί ο 15χρονος.

Δείτε το βίντεο: