Follow us

Βιασμός 24χρονης: Στην αντεπίθεση η Γεωργία - "Μου ζήτησαν να βρω μόνη μου ουροσυλλέκτες" - Η απόδειξη από το φαρμακείο

Η 24χρονη Γεωργία σήμερα το πρωί επισκέφθηκε το φαρμακείο από το οποίο αγόρασε μόνη της τους ουροσυλλέκτες για να ζητήσει αντίγραφο της απόδειξης.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM

Μια νέα "σύγκρουση" εξελίσσεται τις τελευταίες ώρες για τα πραγματικά γεγονότα της Πρωτοχρονιάς σχετικά με την υπόθεση του φερόμενου βιασμού της 24χρονης.

Η Γεωργία Μπίκα υποστηρίζει ότι τα δείγματα για τις τοξικολογικές λήφθηκαν αργά το απόγευμα αλλά και ότι έψαξε μόνη της ουροσυλλέκτες, ενώ η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης αναφέρει ότι της χορήγησαν οι αστυνομικοί στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου.

Μετά την παράδοση των αποτελεσμάτων των τοξικολογικών εξετάσεων στην ανακρίτρια, που ήταν αρνητικά σε ναρκωτικές και φαρμακευτικές ουσίες, υπήρχαν αντιδράσεις από την πλευρά της 24χρονης, καθώς στήριξαν ότι ξεπεράστηκαν οι 12 ώρες από το συμβάν μέχρι να ληφθούν τα δείγματα και σύμφωνα με τον τεχνικό σύμβουλο και ιατροδικαστή Δημήτρη Γαλεντέρη, μετά το συγκεκριμένο χρονικό όριο δεν μπορεί να εντοπιστεί το λεγόμενο "χάπι βιασμού". Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν ειδικοί που λένε ότι οι συγκεκριμένες ουσίες μπορούν να εντοπιστούν στον οργανισμό έως και τρεις ημέρες αργότερα.

Διαβάστε Επίσης

Έψαχνε μόνη της για φαρμακείο ανήμερα Πρωτοχρονιάς;

Χθες αργά το βράδυ, από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση της Θεσσαλονίκης εκδόθηκε ανακοίνωση, όπου καταγράφονται όσα ακολούθησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου μετά την καταγγελία της 24χρονης. Όπως αναφέρουν "ελήφθησαν από την παθούσα δείγματα ούρων, αφού της χορηγήθηκαν σε συνεννόηση με την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, δύο σφραγισμένοι ουροσυλλέκτες, οι οποίοι ελέχθησαν προηγουμένως μακροσκοπικά από αστυνομικούς της εν λόγω Υπηρεσίας, καθώς υπήρχαν υπόνοιες χορήγησης σε αυτή ναρκωτικών ή άλλων εξαρτησιογόνων ουσιών".

Σε αυτό το σημείο υπάρχει η πρώτη "σύγκρουση" των αναφορών της 24χρονης συγκριτικά με την ανακοίνωση της αστυνομίας. Η Γεωργία Μπίκα υποστηρίζει πως της ζητήθηκε να βρει μόνη της ουροσυλλέκτες και βγήκε στον δρόμο να ψάξει φαρμακείο ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.

Η απόδειξη από το φαρμακείο

Τελικά κατάφερε να βρει ανοικτό φαρμακείο στην Ι. Δραγούμη και αγόρασε δυο ουροσυλλέκτες λίγο μετά τις 17:00. Τις τελευταίες ώρες, μάλιστα, έχει δημοσιοποιηθεί η απόδειξη από την αγορά της την ημέρα της Πρωτοχρονιάς από το συγκεκριμένο φαρμακείο.

Το makthes.gr επικοινώνησε με τους ιδιοκτήτες του φαρμακείου και μας ενημέρωσαν ότι η 24χρονη Γεωργία σήμερα το πρωί τους επισκέφτηκε για να ζητήσει αντίγραφο της απόδειξης για την συναλλαγή που είχαν πραγματοποιήσει. Για αυτό τον λόγο, στην απόδειξη στο πάνω μέρος καταγράφεται ως ημέρα έκδοσης η 1/1/2022, ενώ στο κάτω μέρος εμφανίζεται η ημερομηνία τύπωσης του αντιγράφου 2/2/2022.

Από το φαρμακείο παρέδωσαν το αντίγραφο της απόδειξης, επιβεβαιώνοντας με αυτό τον τρόπο την αγορά της 24χρονης, την ώρα που η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε ότι χορήγησαν από την αστυνομία τους ουροσυλλέκτες.

Γεωργία Μπίκα

Στην ανακοίνωση της αστυνομίας δεν αναγράφεται πουθενά η ώρα της δειγματοληψίας, αλλά επισημαίνουν πως "το περιστατικό καταγγέλθηκε από την 24χρονη μεσημβρινές ώρες της 1/1/2022 στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου, ενώ την ίδια ημέρα, πέραν των λοιπών προανακριτικών πράξεων, έγιναν οι ακόλουθες ενέργειες", και συνεχίζουν αναφέροντας όσα ακολούθησαν για τις εξετάσεις.

Η Γεωργία Μπίκα στηρίζει πως η δειγματοληψία έγινε αργά το απόγευμα προς βράδυ, καθώς κανείς δεν την ενημέρωσε, όπως λέει, πως αμέσως πρέπει να δώσει τα δείγματα. Η ώρα που άρχισαν να κινούνται οι διαδικασίες για τις δειγματοληψίες φαίνεται να επιβεβαιώνεται και στην ανακοίνωσης της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας, που κάνει λόγο για απογευματινές προς βραδινές ώρες.

Διαβάστε Επίσης

"H ιατροδικαστική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης ενημερώθηκε για το περιστατικό την 01/01/22, απογευματινές προς βραδινές ώρες, από τον αξιωματικό υπηρεσίας του τμήματος ασφάλειας του Λευκού Πύργου. H αρμόδια ιατροδικαστής της υπηρεσίας συνέστησε στα αστυνομικά όργανα την άμεση λήψη δείγματος ουρών, που είναι το μονό κατάλληλο βιολογικό δείγμα για τοξικολογική ανάλυση, σε τέτοιου είδους περιστατικά. το δείγμα, όπως ενημερώθηκε η ίδια, ελήφθη το ίδιο βράδυ" αναφέρει στην ανακοίνωση η Ιατροδικαστική Υπηρεσία. Με τα στοιχεία που δίνει, επιβεβαιώνεται ότι οι διαδικασίες άρχισαν αργά το απόγευμα για τις εξετάσεις, διότι όπως επισημαίνουν μετά την επικοινωνία τους έδωσαν εντολή στους αστυνομικούς να λάβουν άμεσα δείγματα ούρων.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ 10 Αυγ 2022 | 07:40

Ανώγεια: Σήμερα η απολογία του 33χρονου για τον βιασμό 32χρονης - "Δεν είμαι βιαστής"

Ο 33χρονος αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει ότι υπήρξε ερωτική συνεύρεση με συναίνεση όμως της κοπέλας.

ΑΝΩΓΕΙΑ 09 Αυγ 2022 | 08:28

Κρήτη - Καταγγελία 32χρονης για βιασμό: Τα ευρήματα του ιατροδικαστή, τι υποστηρίζει ο 33χρονος

Η 32χρονη γυναίκα έφερε σημάδια που παραπέμπουν σε σεξουαλική κακοποίηση και πιθανότατα ακόμα και σε βιασμό.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ 08 Αυγ 2022 | 21:08

Ανώγεια: Στον Εισαγγελέα ο 33χρονος που κατηγορείται για βιασμό - Πώς βρέθηκε η 32χρονη στο κέντρο υγείας χωρίς εσώρουχα

Ο 33χρονος από τα Ανώγεια φέρεται να προθυμοποιήθηκε να πάει την 32χρονη στο κέντρο υγείας.

ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ 08 Αυγ 2022 | 16:10

Ανώγεια: "Δεν υπάρχει βιασμός, έγινε με τη συγκατάθεσή της", λέει ο 33χρονος για την 32χρονη

Παραδέχτηκε τη σεξουαλική πράξη, αλλά αρνείται τον βιασμό ο 33χρονος συλληφθείς, μετά την καταγγελία γυναίκας στα Ανώγεια.

ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ 08 Αυγ 2022 | 10:36

Κρήτη: Δύο συλλήψεις για τον βιασμό 32χρονης στα Ανώγεια

Οι δύο άνδρες προσέφεραν στη γυναίκα αρκετή ποσότητα αλκοόλ με αποτέλεσμα να τη μεθύσουν και ο ένας εξ αυτών, ο 33χρονος, να προβεί στην πράξη του βιασμού.

ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΗΣ 07 Αυγ 2022 | 08:41

Περιστέρι: Φυγόδικος ένας από τους βιαστές της Νικολέτας, όταν ήταν 11 ετών - Ο άλλος είχε σχέσεις με τη μητέρα της

Τη διετία 2016-2017, η 11χρονη τότε Νικολέτα και ο 8χρονος αδελφός της είχαν πέσει θύματα ασέλγειας από τρεις άνδρες. Εμπλέκονταν ένας 83χρονος Έλληνας και δύο υπήκοοι Αλβανίας, 26 και 28 χρόνων.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ 05 Αυγ 2022 | 18:16

Χανιά: Προσωρινά κρατούμενος ο 27χρονος επιχειρηματίας που κατηγορείται για τον βιασμό 19χρονης

Η νεαρή κοπέλα, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε, βρισκόταν το απόγευμα της Κυριακής στο παραλιακό μπαρ και διασκέδαζε με την παρέα της όταν λίγες ώρες αργότερα έπεσε θύμα βιασμού από τον 27χρονο.

ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ 05 Αυγ 2022 | 15:38

Απαγωγή και βιασμό καταγγέλλει η 45χρονη μάνα δύο παιδιών που είχε εξαφανιστεί στα Πατήσια - Εντοπίστηκε στη Σαρωνίδα

Η 45χρονη Αγγελική – Ειρήνη Καπετανάκη που είχε εξαφανιστεί τη Δευτέρα 25/7 στα Κάτω Πατήσια εντοπίστηκε στη Σαρωνίδα, καταγγέλλοντας απαγωγή και βιασμό.

ΕΦΙΑΛΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ 05 Αυγ 2022 | 15:06

Εξάρχεια: Μου έκανε κεφαλοκλείδωμα και λιποθύμησα - Η περιγραφή-σοκ της δημοσιογράφου που πήγε να βιάσει ο Μαροκινός

Στην κατάληψη στα Εξάρχεια που έκανε επιχείρηση η ΕΛΑΣ, είχε βρει καταφύγιο ο Μαροκινός που αποπειράθηκε να βιάσει τη δημοσιογράφο.

ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ 05 Αυγ 2022 | 12:55

Χανιά: Στα Δικαστήρια για την απολογία του ο 27χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό 19χρονης

Ο 27χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος κατηγορείται ότι βίασε μια 19χρονη κοπέλα στα Χανιά, υποστηρίζει ότι δεν υπήρξε βιασμός, αλλά ερωτική συνεύρεση με συναίνεση.

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΕΡΤ 02 Αυγ 2022 | 18:57

Λέσβος: Προφυλακιστέος ο 53χρονος αστυνομικός για τον βιασμό 14χρονης - Παρενόχλησε κι άλλο κορίτσι

Στη φυλακή οδηγείται ο 53χρονος αστυνομικός και προπονητής βόλεϊ, για τον βιασμό της 14χρονης αθλήτριας που προπονούσε - Οργή από την οικογένεια του θύματος

Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΑΝΗΛΙΚΗΣ ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΟΝ ΛΙΝΤΣΑΡΕΙ 02 Αυγ 2022 | 13:53

Βιασμός 14χρονης στη Λέσβο: Προκλητικές δηλώσεις του δικηγόρου του αστυνομικού- "Το κορίτσι τα ήθελε"

Εν μέσω οργής και εντονων αποδοκιμασιών, ο 53χρονος αστυνομικός-προπονητής που κατηγορείται για τον βιασμό 14χρονης αθλήτριας, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα.

ΤΗΝ ΒΙΑΣΕ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΤΑ ΦΑΛΑΣΑΡΝΑ 02 Αυγ 2022 | 10:23

Χανιά: Νέα καταγγελία βιασμού 19χρονης - Συνελήφθη 27χρονος επιχειρηματίας

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η κοπέλα στο αστυνομικό τμήμα, ένας 27χρονος την βίασε σε παραλία στα Φαλάσαρνα.