X

Βιβλίο του... Ολυμπιακού στα χέρια του "πράσινου" Τσίπρα πριν από την παρουσίαση της "Ιθάκης" στην Πάτρα

Ο πρώην πρωθυπουργός περπάτησε στην Πάτρα συνομίλησε με κόσμο σε χαλαρό κλίμα και αντάλλαξε απόψεις

Γράφει: TheToc team

Στην Πάτρα βρίσκεται ήδη ο Αλέξης Τσίπρας, όπου από νωρίς έχει επαφές με πολίτες στο κέντρο της πόλης.

Ο πρώην πρωθυπουργός σύμφωνα με το TheBest περπάτησε στον πεζόδρομο, συνομίλησε με κόσμο σε χαλαρό κλίμα και αντάλλαξε απόψεις για τα τρέχοντα πολιτικά και κοινωνικά ζητήματα.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του, συναντήθηκε με τον Κώστα Καλπουζάνη, με αφορμή και το βιβλίο για τον Ολυμπιακό Πατρών, ενώ έκανε στάση και στη Ρήγα Φεραίου, όπου χαιρετήθηκε με πολίτες και καταστηματάρχες.

Διαβάστε Επίσης

Την Κυριακή 14/12/2025 ο Ολυμπιακός Πατρών Σύμφωνα με την ΕΡΤ συμπλήρωσε έναν αιώνα ζωής, ενώ στα αξιοσημείωτα είναι ότι ιδρύθηκε από Μικρασιάτες πρόσφυγες και μία από τις εμβληματικές του μορφές ήταν ο Νίκος Πολυκράτης, ήρωας του ελληνοϊταλικού πολέμου, αντάρτης του ΕΛΑΣ με το ψευδώνυμο Καπετάν Νικήτας και ακολούθως μαχητής του ΔΣΕ.

Ο Κώστας Καλπουζάνης δώρισε το βιβλίο που πραγματεύεται την ιστορία του Ολυμπιακού Πατρών, στον Αλέξη Τσίπρα που είναι οπαδός του Παναθηναϊκού, που μόλις κυκλοφόρησε και παρουσιάστηκε στην εκδήλωση των 100ών γενεθλίων του συλλόγου.

Διαβάστε Επίσης

Το απόγευμα σήμερα ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, θα παρουσιάσει του νέο του βιβλίο με τίτλο "Ιθάκη", που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Gutenberg, τον Πολυχώρο Royal στην Ακτή Δυμαίων 51.

Διαβάστε Επίσης