
Τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας οι φωνές των αστυνομικών της Άμεσης Δράσης αναστάτωσαν γειτονιά στου Ρέντη, ενώ κυνηγούσαν τρεις νεαρούς οι οποίοι είχαν εισβάλλει στο σπίτι ηλικιωμένου ζευγαριού.
Είναι χαρακτηριστικό ότι όταν έφτασαν στο σημείο οι αστυνομικοί "βρήκαν τους δράστες να φοράνε κουκούλες full-face, έχοντας ακινητοποιήσει τους ιδιοκτήτες δένοντάς τους τα χέρια".
Τότε οι νεαροί, αιγυπτιακής καταγωγής, προσπάθησαν να διαφύγουν πηδώντας σε μπαλκόνια ενώ ένας από αυτούς βρήκε καταφύγιο στις εγκαταστάσεις μιας εταιρείας.
Τα θύματά τους, ένας άντρας 73 ετών και η σύζυγος του 68, ήταν σε κατάσταση σοκ.
Στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛΑΣ έχουν καταγραφεί οι αγωνιώδεις προσπάθειες αστυνομικών της Άμεσης Δράσης μέχρι να εντοπίσουν και να περάσουν χειροπέδες στους δράστες ενώ επιστράτευσαν ακόμα και … σκάλα.
Οι τρεις νεαροί, ηλικίας 17, 22 και 28 ετών, παραπέμφθηκαν για απόπειρα ληστείας κατά συναυτουργία, οδηγήθηκαν στο Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Νίκαιας – Αγ. Ιωάννη. Ρέντη.
Στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε λοστός. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
📹 Βίντεο με σύλληψη ληστών από την Άμεση Δράση!
— Ελληνική Αστυνομία (@hellenicpolice) June 13, 2025
🚨 Αστυνομικοί απέτρεψαν ληστεία σε οικία, από τρεις δράστες που φορούσαν κουκούλες full-face, έχοντας ακινητοποιήσει τους ιδιοκτήτες δένοντάς τους τα χέρια.
🔗 Με την άφιξη των αστυνομικών, οι κατηγορούμενοι επιχείρησαν να… pic.twitter.com/0N9CB0Z5xf
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr