
Στιγμές αγωνίας σε ζωντανή μετάδοση στο "Live You" και τον ΣΚΑΪ, με τον Χρήστο Νικολαΐδη, τον απεσταλμένο του σταθμού στη Βηρυτό, να ξεκινά να τρέχει μαζί με το συνεργείο, μετά από ειδοποίηση για επερχόμενο χτύπημα στην περιοχή.
Ο δημοσιογράφος έδινε το ρεπορτάζ από την εμπόλεμη ζώνη και στεκόταν μπροστά από τα συντρίμμια ενός κτιρίου το οποίο είχε ισοπεδωθεί χθες. Επρόκειτο, όπως εξήγησε ο ίδιος, για μια πολυκατοικία που κατέρρευσε μετά από επίθεση του Ισραήλ. Ο ανταποκριτής επισήμανε δε, ότι ο ισραηλινός στρατός είχε προειδοποιήσει και η περιοχή εκκενώθηκε, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν νεκροί.
Ξαφνικά, πίσω από τον ρεπόρτερ άρχισαν να τρέχουν περαστικοί. Ο Χρήστος Νικολαΐδης κατάλαβε ότι κάτι συμβαίνει και μαζί με τον καμεραμάν τρέχουν να ξεφύγουν ενώ ακούγονται κόρνες και φασαρία.
"Πρέπει να φύγουμε" ακούγεται να λέει ο δημοσιογράφος καθώς απομακρύνεται από το σημείο. "Συγγνώμη αλλά πρέπει να πάμε να καλυφθούμε σε κάποιον χώρο" προσθέτει, εξηγώντας πως ξαφνικά άρχισαν όλοι να τρέχουν γύρω του, εικάζοντας ότι υπήρξε προειδοποίηση.
Δείτε το επίμαχο απόσπασμα μετά από 4'10'':
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr