X

Βίντεο: Η στιγμή που ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ τρέχει για να προστατευτεί μετά από ειδοποίηση για χτύπημα στη Βηρυτό

Τη στιγμή που ο ρεπόρτερ του ΣΚΑΙ έδινε το ρεπορτάζ του από τη Βηρυτό, ο κόσμος γύρω του άρχισε να τρέχει για να προστατευτεί από επερχόμενο χτύπημα.

Γράφει: TheToc team

Στιγμές αγωνίας σε ζωντανή μετάδοση στο "Live You" και τον ΣΚΑΪ, με τον Χρήστο Νικολαΐδη, τον απεσταλμένο του σταθμού στη Βηρυτό, να ξεκινά να τρέχει μαζί με το συνεργείο, μετά από ειδοποίηση για επερχόμενο χτύπημα στην περιοχή.

Ο δημοσιογράφος έδινε το ρεπορτάζ από την εμπόλεμη ζώνη και στεκόταν μπροστά από τα συντρίμμια ενός κτιρίου το οποίο είχε ισοπεδωθεί χθες. Επρόκειτο, όπως εξήγησε ο ίδιος, για μια πολυκατοικία που κατέρρευσε μετά από επίθεση του Ισραήλ. Ο ανταποκριτής επισήμανε δε, ότι ο ισραηλινός στρατός είχε προειδοποιήσει και η περιοχή εκκενώθηκε, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν νεκροί.

Διαβάστε Επίσης

Ξαφνικά, πίσω από τον ρεπόρτερ άρχισαν να τρέχουν περαστικοί. Ο Χρήστος Νικολαΐδης κατάλαβε ότι κάτι συμβαίνει και μαζί με τον καμεραμάν τρέχουν να ξεφύγουν ενώ ακούγονται κόρνες και φασαρία.

"Πρέπει να φύγουμε" ακούγεται να λέει ο δημοσιογράφος καθώς απομακρύνεται από το σημείο. "Συγγνώμη αλλά πρέπει να πάμε να καλυφθούμε σε κάποιον χώρο" προσθέτει, εξηγώντας πως ξαφνικά άρχισαν όλοι να τρέχουν γύρω του, εικάζοντας ότι υπήρξε προειδοποίηση.

Δείτε το επίμαχο απόσπασμα μετά από 4'10'':