
Βαρύς ο φόρος αίματος στην άσφαλτο τα ξημερώματα της Δευτέρας, καθώς δύο νεαροί άνθρωποι -μια κοπέλα 21 ετών και ένα παλικάρι 24- έχασαν τη ζωή τους σε διαφορετικά τροχαία.
Στη λεωφόρο Μαραθώνος, στις 05:00 τα ξημερώματα, στο ύψος της Άνοιξης, ο οδηγός αυτοκινήτου που έχει αναπτύξει ταχύτητα πέφτει πάνω σε ΚΑΦΑΟ του ΟΤΕ και της ΔΕΗ, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να αναποδογυρίσει.
Το βίντεο που παρουσίασε το Mega, από κάμερα κλειστού κυκλώματος καταγράφει καρέ-καρέ την τρελή πορεία του αυτοκινήτου. Ευτυχώς ο οδηγός βγήκε ζωντανός.
Λίγο νωρίτερα, στη 01:00 τα ξημερώματα, στη λεωφόρο Νάτο στον Ασπρόπυργο, ένας 26χρονος οδηγός χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και πέφτει σε τσιμεντένια κολώνα ηλεκτροφωτισμού.
Το βίντεο ντοκουμέντο κόβει την ανάσα καθώς η πρόσκρουση είναι σφοδρή. Η 21 ετών συνοδηγός του αυτοκινήτου τραυματίζεται σοβαρά και πολίτες τρέχουν να τους απεγκλωβίσουν.
Η νεαρή κοπέλα μεταφέρεται στο Τζάνειο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Όμως λίγη ώρα αργότερα παρά τις προσπάθειες των γιατρών αφήνει την τελευταία της πνοή. Το κόκκινο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 26χρονος μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών. Ο οδηγός που σώθηκε ως εκ θαύματος μεταφέρθηκε ελαφρά τραυματισμένος στο κρατικό Νίκαιας.
Οι κάτοικοι κάνουν λόγο για σημείο καρμανιόλα: "Τη νύχτα είναι πιο εύκολο να γίνει ατύχημα απ’ ό,τι την ημέρα γιατί είναι λίγα τα αυτοκίνητα, τρέχουν υπερβολικά", λένε κάτοικοι της περιοχής: "Εδώ είναι όλα ανεξέλεγκτα, δεν υπάρχει νόμος".
Νεκρός μοτοσικλετιστής έπειτα από σύγκρουση με αυτοκίνητο
Στις 04:30 τα ξημερώματα στην οδό Σωρού στο Μαρούσι 24χρονος μοτοσικλετιστής σβήνει στην άσφαλτο μετά από πλαγιομετωπική σύγκρουση με αυτοκίνητο που οδηγούσε 20χρονος και το οποίο κινείτο στην αντίθετη κατεύθυνση.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι νεαροί δεν φορούσαν ζώνη ασφαλείας και κράνος.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr