X

Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που ο 24χρονος ξεφεύγει από τους απαγωγείς του

Στο βίντεο φαίνεται πώς βγαίνει από το αυτοκίνητο ο απαχθέντας και ξεκίνησε να τρέχει ενώ οι δράστες συνέχισαν τη διαδρομή τους.

Γράφει: TheToc team

Βίντεο ντοκουμέντο έρχεται στο φως από τη στιγμή που ο 24χρονος γιος επιχειρηματία ξεφεύγει από τους απαγωγείς του.

Στο βίντεο φαίνεται πώς βγαίνει από το αυτοκίνητο ο απαχθέντας και ξεκίνησε να τρέχει ενώ οι δράστες συνέχισαν τη διαδρομή τους.

Ο εφιάλτης για τον 24χρονο ωστόσο δεν τελείωσε όταν ξέγυγε καθώς οι δράστες συνέχισαν να τον απειλούν και να ζητούν χρήματα και τη μηχανή του μεγάλου κυβισμού και μεγάλης αξίας.

Διαβάστε Επίσης

Τα μηνύματα

Μετά την απαγωγή οι δράστες έστειλαν μηνύματα στον 24χρονο ζητώντας του ακόμη 10.000 ευρώ και τη μοτοσικλέτα. Στα μηνύματα αναφερόταν: "Πέρασε μια εβδομάδα, γιατί μας κοροϊδεύεις;" "Δεν θέλω να φτάσουμε στα άκρα. Παίζεις μαζί μου;".

Πρωταγωνιστικό ρόλο στην υπόθεση φέρεται να έχει ο τράπερ που συνελήφθη μαζί με τρία ακόμα άτομα για εμπλοκή στην απαγωγή.

Ο ένας εξ αυτών μάλιστα φέρεται δεξί χέρι ηγετικού μέλους της Greek Mafia ενώ και οι δύο άλλοι είναι γνώριμοι των αρχών καθώς στο παρελθόν είχαν συλληφθεί για κλοπές.

Η αρπαγή από τον Υμηττό

Όλα συνέβησαν στις 6 Μαΐου στην περιοχή του Υμηττού.

Σύμφωνα με την αστυνομία, τις πρώτες πρωινές ώρες οι τρεις από τους 4 δράστες ακινητοποίησαν τον 24χρονο εδώ στη λεωφόρο Χρυσοστόμου Σμύρνης στον Υμηττό. Άρχισαν να τον χτυπούν και με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου τον επιβίβασαν μέσα σε ένα όχημα.

Στη συνέχεια απαίτησαν εκβιαστικά 25.000 ευρώ και μία μοτοσυκλέτα ενώ ασκούσαν σωματική βία στο θύμα.

Οι κατηγορούμενοι οδήγησαν το θύμα στην περιοχή της Σαρωνίδας και συνέχισαν τις απειλές σε παραλία της περιοχής, ενώ υποχρέωσαν τον 24χρονο να πάρει τηλέφωνο την οικογένεια του και να τους ζητήσει να συγκεντρώσουν το ποσό.

Στις λίγες ώρες που διήρκεσε η απαγωγή, οι δράστες τον κάρφωναν με αιχμηρό αντικείμενο και επιχείρησαν να του ακρωτηριάσουν τα δάκτυλα με κόφτη, αλλά εκείνος αντιστάθηκε σθεναρά και δεν ολοκλήρωσαν την αποτρόπαια πράξη τους.

Τα σημάδια από την κακοποίηση που υπέστη ο 24χρονος έχουν αποτυπωθεί σε φωτογραφίες ντοκουμέντα.

Διαβάστε Επίσης

Η διαφυγή από τους απαγωγείς

Στη συνέχεια, οι δράστες άρχισαν να κατευθύνονται προς τη Γλυφάδα αλλά κατά τη διάρκεια της διαδρομής το θύμα κατάφερε να ξεφύγει και να ειδοποιήσει ένα φιλικό του πρόσωπο.

Οι δράστες σταμάτησαν με το όχημα σε αυτό εδώ το οικόπεδο για να παραλάβουν από την οικογένεια το χρηματικό ποσό που είχαν ζητήσει. Άρπαξαν τα χρήματα και τράπηκαν σε φυγή.

Οι δράστες άρπαξαν επιπλέον από το θύμα τα κλειδιά του αυτοκινήτου, 740 ευρώ, ένα πολυτελές ρολόι αξίας από 20.000 έως 29.000 ευρώ και έναν ασύρματο φορτιστή.

Ο 24χρονος, μάλιστα, κατάφερε κάποια στιγμή να διαφύγει από τους απαγωγείς του, οι οποίοι ωστόσο δεν σταμάτησαν εκεί. Συνέχισαν να στέλνουν απειλητικά μηνύματα στο θύμα και τις επόμενες ημέρες.

Διαβάστε Επίσης

Γνωστοί στις Αρχές

Οι τέσσερις συλληφθέντες, ανάμεσά τους και ο γνωστός τράπερ που εντοπίστηκε σε κομμωτήριο στην Ανάβυσσο, οδηγήθηκαν στα δικαστήρια της Ευελπίδων όπου τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για 11 αδικήματα.

Μάλιστα, κατά την έξοδο τους από τα δικαστήρια ένας εκ των κατηγορουμένων προχώρησε σε μία άσεμνη χειρονομία. Οι κατηγορούμενοι πήραν προθεσμία και θα απολογηθούν την Τετάρτη.

Όλοι τους έχουν πλούσιο ποινικό παρελθόν για βαριά αδικήματα όπως ανθρωποκτονία, ληστείες, κατοχή ναρκωτικών και όπλων, ενώ διαπιστώθηκε και η περίπτωση εκβίασης ιδιοκτήτη κομμωτηρίου στην περιοχή της Βάρης.

Οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να υπήρχαν οικονομικές διαφορές μεταξύ δραστών και θύματος καθώς ο 24χρονος φέρεται να υποστήριξε στις Αρχές πως γνωρίζονταν.