Follow us

Βίντεο ντοκουμέντο από τους εμπρησμούς "αντίποινα" μετά τη δολοφονία του 45χρονου - Φόβοι για βεντέτα στο Δροσερό Ξάνθης

Άγνωστοι, πιθανόν για εκδίκηση, έβαλαν φωτιά στο σπίτι του δράστη και του αδερφού του στο Δροσερό της Ξάνθης.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
Δροσερό Ξάνθης - Δράστης και θύμα

Σε επιφυλακή βρίσκονται οι αστυνομικές αρχές στον οικισμό του Δροσερού, στην πόλη της Ξάνθης, μπροστά στο φόβο να ξεσπάσει βεντέτα μετά την εν ψυχρώ και εξ επαφής δολοφονίας ενός 45χρονου άντρα μπροστά στα μάτια της συζύγου του.

Ο δράστης μετά την πράξη του παραδόθηκε στην Αστυνομία αφού πρώτα ανέβασε βίντεο στο Τik-tok όπου εξηγούσε τους λόγους της πράξης του ενώ εξαπέλυε απειλές για όσους πειράξουν την οικογένειά του. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν λίγο αργότερα τους δύο γιούς(18 και 17 ετών) και τον γαμπρό του(17 ετών) οι οποίοι είχαν συνοδεύσει τον 37χρονο μέχρι το σπίτι του θύματος στο οποίο εισέβαλε κατόπιν με το όπλο κι άρχισε να πυροβολεί.

Λίγες ώρες μετά τις συλλήψεις η κατάσταση στον οικισμό πήρε ανησυχητικές διαστάσεις το βράδυ της Δευτέρας όταν άγνωστοι δράστες, πιθανόν για εκδίκηση, έβαλαν φωτιά στο σπίτι του καθ ομολογίαν δράστη αφού πρώτα το είχαν αδειάσει από όλα του τα έπιπλα. Στη συνέχεια, έβαλαν φωτιά και στο διπλανό σπίτι, ιδιοκτησίας του αδελφού του δράστη.

Δείτε το επίμαχο απόσπασμα μετά το 2'09''

Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική στα δύο σπίτια εκείνη την ώρα δεν υπήρχαν μέλη των οικογενειών. Η πυρκαγιά πάντως προκάλεσε σοβαρές ζημιές στα δύο σπίτια πριν καταφέρουν οι πυροσβέστες να την θέσουν υπό έλεγχο. Στον οικισμό κατέφθασε και παραμένει αστυνομική δύναμη.

Την ίδια ώρα, κάτοικοι του Δροσερού και συγγενείς του θύματος, με αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προβάλουν τη φωτιά που έκαιγε τα δυο σπίτια, εκφράζοντας ταυτόχρονα την αγανάκτησή τους για την πράξη του δράστη, επισημαίνοντας το γεγονός ότι ο 37χρονος είχε αφεθεί ελεύθερος, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, όταν είχε συλληφθεί τον Ιανουάριο του 2023 σε μεγάλη επιχείρηση της ΕΛΑΣ και τότε βρέθηκαν στην κατοχή του όπλα, ναρκωτικά και χρηματικά ποσά.

Ο αρραβώνας και η χρηματική συμφωνία

Σύμφωνα με στοιχεία που συγκέντρωσε η Αστυνομία, δράστης και θύμα ήταν σε έντονη διαμάχη το τελευταίο διάστημα για προσωπικές διαφορές που σχετίζονται με την διάλυση του αρραβώνα της 15χρονης εγγονής του θύματος και του 17χρονου γιου του δράστη και για χρηματικό ποσό που είχε καταβληθεί από την οικογένεια του 37χρονου σε αυτήν του 45χρονου θύματος.

Ο δράστης φέρεται να είχε κλείσει "συμφωνία" και είχε καταβάλλει 6000 ευρώ για την ανήλικη εγγονή του θύματος ως νύφη στον ανήλικο γιό του και μάλιστα μετά από σχετικό "παζάρι" για την τιμή. Ωστόσο, λίγες εβδομάδες μετά ο αρραβώνας διαλύθηκε και η 15χρονη επέστρεψε στο σπίτι της.

Ο 37χρονος δράστης και άλλοι τρεις συλληφθέντες (όλοι τους ανήλικοι) κρατούνται στην Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης μέχρι την απολογία τους την ερχόμενη Πέμπτη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

ΣΧΗΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ 03 Ιουν 2023 | 19:08

Μυστήριο με βρέφος στην Ξάνθη: Το εγκατέλειψαν στον δρόμο

Μία μυστηριώδης υπόθεση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στην Ξάνθη.

ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ 03 Ιουν 2023 | 09:13

Βίντεο ντοκουμέντο από τη μεγάλη πυρκαγιά σε κατάστημα επίπλων στον Αλιμο - Εμπρηστές πέταξαν μολότοφ

Πυρκαγιά ξέσπασε τα ξημερώματα του Σαββάτου σε κατάστημα επίπλων στον Αλιμο - Τι δείχνει το βίντεο ντοκουμέντο από το σημείο.

ΗΤΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 02 Ιουν 2023 | 10:30

Δίκη για δολοφονία Αλκη: Στις 6 Ιουνίου η εισαγγελική πρόταση - Θα διαρκέσει 10 ώρες

Η εισαγγελέας της έδρας προανήγγειλε ότι η αγόρευσή της θα διαρκέσει 10 ώρες κι ότι θα είναι γραπτή.

ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΟΚ 01 Ιουν 2023 | 13:11

Σπαρακτικό βίντεο με το 12χρονο κορίτσι που συλλαμβάνεται για τη δολοφονία του 9χρονου αδελφού της: "Είμαι καλό παιδί"

Σοκαριστικό βίντεο από τη στιγμή της σύλληψης 12χρονου κοριτσιού στην Οκλαχόμα.

ΕΞΙΧΝΙΑΣΗ 31 Μαϊ 2023 | 22:06

Δολοφονία στο Γκάζι: Το λάθος του 29χρονου που οδήγησε την ΕΛΑΣ στη σύλληψή του- Έπεσαν από τα σύννεφα οι μοναχοί

Έκπληκτοι έχουν μείνει οι μοναχοί της Ιεράς Μονής στο Πόρτο Ράφτη, όταν πληροφορήθηκαν ότι ο 29χρονος που φιλοξενούσαν για μήνες συνελήφθη για δολοφονία.

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ 31 Μαϊ 2023 | 21:08

Δολοφονία Καρολάιν: Ανατροπή με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο - Δεν δίνει πανελλήνιες, παρών στο Εφετείο

Έκτακτη μεταγωγή από τις φυλακές Μαλανδρίνου στον Κορυδαλλό για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

ΣΤΥΓΕΡΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 29 Μαϊ 2023 | 17:29

Ανδραβίδα: Αναβιώνει το τετραπλό φονικό της οικογένειας από τον 62χρονο σπιτονοικοκύρη τους - Ξεκινά η δίκη

Η τετραμελής οικογένεια δολοφονήθηκε για ασήμαντη αφορμή από τον σπιτονοικοκύρη του σπιτιού που διέμενε

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 ΥΠΟΠΤΟΙ 29 Μαϊ 2023 | 14:36

50 χρόνια μετά: Εξιχνιάστηκε το πιο σκληρό cold case του Καναδά- Βρήκαν τον δράστη βιασμού και δολοφονίας 16χρονης

Λύτρωση για την οικογένεια 16χρονης που βιάστηκε και δολοφονήθηκε στο Κεμπέκ πριν σχεδόν μισό αιώνα - Ταυτοποιήθηκε ο δράστης

ΣΤΟ ΔΡΟΣΕΡΟ ΞΑΝΘΗΣ 27 Μαϊ 2023 | 22:23

Ξάνθη: Ακαριαίος ο θάνατος της 6χρονης - Είχε σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις βίντεο]

Το κοριτσάκι έπαιζε στην αυλή του σπιτιού του, όταν ξαφνικα το τοιχίο που χώριζε τη μία αυλή με την άλλη διπλανού σπιτιού υποχώρησε και τσιμεντόλιθος έπεσε με δύναμη πανω στο παιδί.

ΥΠΟ ΑΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ 27 Μαϊ 2023 | 10:53

Θλίψη στην Ξάνθη: Νεκρό 6χρονο κορίτσι - Αγνωστες οι συνθήκες θανάτου του

Αντιμέτωπη με μία ανείπωτη τραγωδία βρίσκεται η κοινωνία της Ξάνθης. Κοριτσάκι 6 ετών μεταφέρθηκε νεκρό στα επείγοντα.

ΣΤΟ STAR 26 Μαϊ 2023 | 20:59

Έγκλημα στη Βαρβάκειο: "Συγγνώμη, δεν ήθελα να την σκοτώσω, δεν πήρα εγώ την τσάντα"- Τι ισχυρίζεται ο 42χρονος δράστης

Τη Δευτέρα η απολογία του δράστη της δολοφονίας της 60χρονης συντρόφου του, καθώς πήρε προθεσμία.

ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ 26 Μαϊ 2023 | 20:40

Θεσσαλονίκη: Ξεσπά η μητέρα του 14χρονου που δολοφονήθηκε από συμμαθητή του το 2016 - "Δεν θέλω χρήματα"

Αποζημίωση ύψους 400.000 ευρώ στην οικογένεια του 14χρονου Τάσου που δολοφονήθηκε από συμμαθητή του.

ΕΛΑΣ 25 Μαϊ 2023 | 21:58

Έγκλημα στη Βαρβάκειο: Συνελήφθη και ομολόγησε ο σύντροφος της 60χρονης - "Μου επιτέθηκε πρώτη..."

Ο 42χρονος, επίσης τοξικομανής, ομολόγησε το αποτρόπαιο έγκλημα - Σε δομή αστέγων του ΚΕΘΕΑ, όπου διέμενε, βρέθηκαν μαχαίρι, δύο λάμες ρούχα και παπούτσια που φορούσε όταν σκότωσε το θύμα