Την έντονη διαμαρτυρία τους εξέφρασαμ εκατοντάδες χανιώτες στον εμπορικό Λιμένα της Σούδας, έξω ακριβώς από τον καταπέλτη εισόδου του οχηματαγωγού επιβατηγού πλοίου Ελευθέριος Βενιζέλος.
Οι συγκεντρωμενοι διαμαρτυρήθηκαν για τον θάνατο του 36χρονου Αντώνη από τον 'Αγιο Νικόλαο. Θάνατο τον οποίο χαρακτηρίζουν ως εγκληματική ενέργεια και ζητούν την άμεση λήψη μέτρων αλλά και την άμεση παρέμβαση της δικαιοσύνης.
Οι διαμαρτυρόμενοι δεν επέτρεψαν σε φορτηγά, επιβατικά αυτοκίνητα, δίκυκλα και επιβάτες να εισέλθουν στο καράβι για το προγραμματισμένο τους ταξίδι στον Πειραιά, ωστόσο η παρεμπόδιση δεν δημιούργησε από πλευράς οδηγών και επιβατών καμία αντίδραση και κανένα παράπονο, δεδομένης της καθολικής αντίδρασης για τον τραγικό θάνατο και των συνθηκών του νέου ανθρώπου.

Στελέχη του Λιμενικού βρέθηκαν τόσο στην είσοδο του λιμένα της Σούδας, όσο και στον καταπέλτη του πλοίου, προφανώς για την αποφυγή να εισέλθουν οι διαμαρτυρόμενοι εντός του γκαράζ του πλοίου και των Deck.
Πολίτες έγραψαν συνθήματα σε όχημα του πλοίου που χρησιμοποιεί ως αποθήκη εμπορευμάτων και συγκεκριμένα "Στάζει Αίμα", ενώ σύμφωνα με το Cretalive οι πολίτες άναψαν φαναράκια που αφέθηκαν στον ουρανό.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr