X

Βόλος: Δεκάδες οι τραυματίες οπαδοί ακόμη και με μαχαιριές

Οι πληροφορίες, μάλιστα κάνουν λόγο για περισσότερους από 100 τραυματίες!

Γράφει: TheToc team

Σύμφωνα με τις πληροφορίες στο Γενικό Νοσοκομείο του Βόλου,οι τραυματίες από τον «πόλεμο» στο Πανθεσσαλικό στάδιο είναι δεκάδες.

Οι περισσότεροι τραυματίες έχουν τραύματα από πέτρες ή λοστούς και μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών αποχώρησαν.

Σύμφωνα πάντως με διευθύντρια του ΕΚΑΒ Βασιλική Αυγερη υπάρχει και τραυματίας που δέχθηκε πλήγματα από αιχμηρό αντικείμενο στο θώρακα.

Την πληροφορία μεταδίδει και το e-Volos.gr, που αναφέρει ότι σοβαρότερα τραυματισμένοι είναι 11 άτομα .Ενας αστυνομικός και 10 οπαδούς, εκ των οποίων ο ένας θα εισαχθεί σε κλινική του Νοσοκομείου, αφού είναι τραυματισμένος στον πνευμοθώρακα από αιχμηρό αντικείμενο, πιθανώς κατσαβίδι, ενώ εκ των υπόλοιπων εννέα ενδεχομένως να εισαχθούν άλλοι δύο, αφού οι περισσότεροι φέρουν τραύματα, κυρίως στο κεφάλι.

Το νοσοκομείο του Βόλου χρειάστηκε ενίσχυση με ασθενοφόρα απο την Λάρισα τα Τρίκαλα και την Καρδίτσα .

Σε κάποιους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες γιατί είχαν ανοιγμένα κεφάλια κι άλλοι γιατί είχαν τραύματα από μαχαιριές!