
Σοκ έχει προκαλέσει ένα νέο περιστατικό bullying σε βάρος 7χρονου παιδιού, σε δημοτικό σχολείο στον Βόλο.
Σύμφωνα με καταγγελία της μητέρας του παιδιού, σε κλειστή ομάδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μεγαλύτερος συμμαθητής του στο σχολείο τον γδύνει και χρησιμοποιεί τα οπίσθιά του ως… πίνακα για να παίξει τρίλιζα!
Το περιστατικό συνέβη μάλιστα σε πειραματικό σχολείο, εκεί που υποτίθεται πως καλλιεργείται η αριστεία και το ήθος, αλλά όσα καταγγέλλουν οι συγγενείς του 7χρονου θύματος μόνο αριστεία δεν δείχνουν.
"Σχολάει το παιδί από το σχολείο, έρχεται σπίτι, κάθεται, τρώει, χαλαρώνει, ξεκινάει να διαβάσει. Κατά τις 16:00 λέει η μαμά του "πάμε στο πάρκο να παίξεις και θα συνεχίσουμε τα μαθήματα μετά, εντάξει;". Εντάξει. Τον παίρνει η γυναίκα μου στο δωμάτιο μέσα, ήταν με τα ρούχα του σχολείου, τα καλά που λέμε, τον παίρνει μέσα να του βάλει τα ρούχα του πάρκου. Με το που τον βάζει μέσα να τον αλλάξει και πάει να του βγάλει το παντελονάκι, το παιδί τραβήχτηκε, δεν ήθελε να κατεβάσει το παντελόνι του. Η γυναίκα μου κλείνει την πόρτα, εγώ δεν έδωσα σημασία, λέω θα ντρέπεται ο μικρός δεν ξέρω και μετά από κανένα 20λεπτο, μισάωρο βγήκε η γυναίκα μου έξω κλαίγοντας", είπε ο πατέρας του 7χρονου στο Mega.
Η μητέρα είδε στα οπίσθιά του να είναι ζωγραφισμένα με μαρκαδόρο τα γράμμα "Χ" και "Ο" που χρησιμοποιούνται για την τρίλιζα.
Ο μικρός αποκάλυψε ότι το περιστατικό έγινε τη Δευτέρα, αλλά δεν ήταν η πρώτη φορά. Από τα σπρωξίματα και τα χτυπήματα φτάσαμε στο σημείο να τον γδύσει και να παίξει τρίλιζα.
"Μπαίνω μέσα βλέπω και τον μικρό να κλαίει. Τι έγινε; Κατεβάζει το εσωρουχάκι του και βλέπω πίσω Χ-Χ-Χ και κάτι κύκλους, τρίλιζα. Γυρνάω και λέω στη γυναίκα μου "όπως είσαι τώρα σήκω και πάμε στην αστυνομία". Με το που ακούει το παιδί αστυνομία έβαλε τα κλάματα, καθόμαστε τον ηρεμούμε, κάθεται το παιδί και μας λέει, το παιδάκι αυτό μας το περιγράφει πως είναι το πρόσωπο του πως μοιάζει", συμπλήρωσε ο πατέρας του παιδιού.
"Το σχολείο δεν κάνει τίποτα"
Όπως είναι φυσικό, η οικογένεια του 7χρονου αναστατώθηκε, εξοργίστηκε και προσπάθησε να μάθει τι είχε συμβεί.
"Τον πιάνει με το ένα χέρι, τον στριμώχνει με το σώμα του προς τον τοίχο, με το άλλο του κατεβάζει το παντελονάκι τελείως και αρχίζει να ζωγραφίζει. Έγινε την ώρα του διαλλείματος. Σήμερα μας είπε πως οι μαυρίλες που είδε η μαμά την περασμένη βδομάδα τις προηγούμενες ημέρες ήταν αυτοκόλλητα που του τα κόλλησε το ίδιο παιδί κατεβάζοντας του πάλι το παντελόνι", είπε ο πατέρας του 7χρονου και συνέχισε:
"Εμείς αυτά σήμερα τα είπαμε στη διευθύντρια και μας κοιτάγανε λες και τους τρώμε την ώρα. Τον δείχνει ο γιος μου και λέει "αυτός είναι, αυτός είναι" και μετά από λίγο βλέπω τον γιο μου στην πόρτα να κλαίει και του λέω "τι έγινε παιδάκι μου;". "Μπαμπά", λέει, "εγώ τον έδειξα λέει, αλλά φοβάμαι, δεν του κάνουν τίποτα"".
Η μητέρα αμέσως ενημέρωσε, όπως καταγγέλλει, το σχολείο με στόχο να ληφθούν μέτρα για την προστασία του παιδιού της και όλων των άλλων παιδιών από τον νταή του σχολείου.
"Φοβάμαι, δεν με πιστεύει κανείς"
Μιλώντας στο MEGA η μητέρα του 7χρονου έκανε λόγο για μία ψυχοφθόρα κατάσταση και πως ο γιος της δεν θέλει να πάει στο σχολείο γιατί φοβάται.
"Του λέω δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, γιατί η μαμά είναι δίπλα του", είπε η μητέρα του παιδιού.
Όπως είπε η μητέρα του μαθητή, το σχολείο έχει ενημερωθεί για το εξοργιστικό συμβάν και δεν κάνει απολύτως τίποτα, παρά μόνο να τους διαβεβαώσει πως το περιστατικό θα διερευνηθεί.
Το παιδί υπέδειξε στη διεύθυνση του σχολείου ποιο ήταν το παιδί που τον έγδυσε και τον ζωγράφισε. "Μαμά, φοβάμαι, δεν με πιστεύει κανείς", ήταν τα λόγια που είπε ο μαθητής στους γονείς του κλαίγοντας μόλις βγήκε από το γραφείο της διευθύντριας.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr