«Βόμβα» δροσιάς στο Public.gr! εσύ ήξερες ότι τώρα έχει και κλιματιστικά;

Το διάσημο κατάστημα μπήκε στα κλιματιστικά και εμείς ζήσαμε μία απόλυτα προσωποποιημένη και απλή εμπειρία αγοράς

bomba-drosias-sto-publicgr-esu-ikseres-oti-twra-exei-kai-klimatistika
SHARE THIS
0
SHARES

Η περασμένη Δευτέρα, έμοιαζε μία συνηθισμένη ημέρα. Στο σπίτι, με τον πρώτο καφέ στο χέρι και το τάμπλετ στο άλλο, σέρφαρα στις ειδήσεις. «Ερχεται Καύσωνας» γράφανε όλοι και η αλήθεια ήταν ότι είχαν αρχίσει να με ζώνουν οι ζέστες.

Μπας και πρέπει επιτέλους να πάρω κλιματιστικό; Αναρωτήθηκα. Το παλιό μου, πέραν του ότι έκαιγε ρεύμα σαν εργοστάσιο, δεν απέδιδε κιόλας…

 

Από την άλλη πλευρά,  μετά τις εκλογές, οι διακοπές ήταν κοντά. Μάλλον να αγόραζα ένα βιβλίο για την παραλία ή ένα τάμπλετ, ώστε να βάλω μέσα αρκετά βιβλία για να μην ξεμείνω…

Η επόμενη κίνηση προφανής. Πληκτρολόγησα public.gr και εκεί που ήμουν έτοιμος να πάω στα βιβλία, βλέπω μπροστά μου ένα κλιματιστικό στην οθόνη!

Δεν ήξερα ότι το Public.gr έχει κλιματιστικά, οπότε έκανα ένα κλικ ακόμα γιατί όταν το κατάστημα που είναι συνυφασμένο με την τεχνολογία αποφασίζει να ασχοληθεί με τον κλιματισμό, θα έχει κάτι παραπάνω να πει.

Οντως, και ενώ η θερμοκρασία στο δωμάτιο είχε αρχίσει να σκαρφαλώνει, ανακάλυψα ότι το Public.gr έχει πάρει στα σοβαρά το θέμα, προσφέροντας τα κορυφαία κλιματιστικά της αγοράς σε εγγυημένη τιμή για παραγγελία 24 ώρες το 24ωρο.

 

 

Δεν σταμάτησαν όμως εκεί. Δημιούργησαν και έναν online σύμβουλο αγοράς που μέσα από 4 απλές ερωτήσεις σε βοηθά να ανακαλύψεις την ιδανική πρόταση για τον δικό σου χώρο, αλλά και έξτρα προσωποποιημένες υπηρεσίες, όπως δωρεάν παράδοση, εγκατάσταση από εξειδικευμένους τεχνικούς αλλά και πρόσβαση μέσω του τηλεφώνου 800 500 1000 στον προσωπικό σύμβουλο αγοράς ο οποίος μπορεί όχι απλά να σου λύσει απορίες και να σε βοηθήσει να επιλέξεις αλλά και να σου κανονίσει αγορά, παράδοση και εγκατάσταση!

Σερφάροντας στην κατηγορία κλιματιστικά στο Public.gr, ανακάλυψα ακόμα ότι για κάθε κλιματιστικό μπορώ να δω όχι μόνο πολλές φωτογραφίες αλλά και πολλές πληροφορίες. Τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, επεξηγήσεις για το ενεργειακό του ταμπελάκι, ακόμα και ολόκληρο το εγχειρίδιο χρήσης!

Τέλος, έλυσαν και όλες μου τις απορίες σχετικά με το γιατί έχει σημασία ένα κλιματιστικό να έχει wifi, τι ακριβώς κάνει ο ιονιστής που έχουν ορισμένα αλλά και γιατί η λειτουργία αφύγρανσης μπορεί να είναι ένας μεγάλος σύμμαχος.

Τελειώνοντας τον πρώτο καφέ της ημέρας, η απόφαση είχε ωριμάσει στο μυαλό μου.

Γνωρίζοντας την ομάδα υποστήριξης του Public.gr και από άλλες αγορές τεχνολογίας, αποφάσισα ότι είχε έρθει η ώρα να αλλάξω το κλιματιστικό μου εκμεταλλευόμενος τις προσφορές του Public.gr για εγγυημένη τιμή, δωρεάν παράδοση και εγκατάσταση από εξειδικευμένο προσωπικό σε ραντεβού που ταιριάζει στην καθημερινότητά μου.

 

 

Μπήκα στον online οδηγό αγοράς και σε ελάχιστα λεπτά, βρήκα το κλιματιστικό που ταιριάζει στο δικό μου σπίτι και τις ανάγκες μου, το αγόρασα, έκλεισα ραντεβού εγκατάστασης και ήξερα ότι θα το έχω σε λειτουργία την ημέρα που μου είπαν.

Πρώτη φορά είχα αγοράσει κλιματιστικό τόσο απλά! Στο Public.gr

Ευτυχώς που το έκανα σήμερα γιατί θα μπορώ να δω τα αποτελέσματα των εκλογών με την απαραίτητη δροσιά…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook