
Μία νέα δήλωση που πέφτει σαν "βόμβα", έκανε ο πρόεδρος Αξιωματικών, Θανάσης Κατερινόπουλος, λέγοντας πως έρχονται πολλές συλλήψεις, αλλά και νέα στοιχεία σχετικά με την υπόθεση της Πάτρας.
Με τη Ρούλα Πισπιρίγκου στις φυλακές Κορυδαλλού, όπου κρατείται κατηγορούμενη για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, η υπόθεση της Πάτρας συνεχίζει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης, καθώς όλο και περισσότερες αποκαλύψεις έρχονται στο φως μέρα με την ημέρα.
Ο κ. Κατερινόπουλος, μίλησε στο evima.gr, για την τραγική υπόθεση των θανάτων των τριών κοριτσιών.
"Οι εξελίξεις που θα ακολουθήσουν το επόμενο το επόμενο διάστημα θα είναι καταιγιστικές, δεν έχουμε δει ακόμα τίποτα.Έρχονται κι άλλες συλλήψεις και δεν θα είναι μόνο τρεις. Η συγκεκριμένη υπόθεση θα μας απασχολήσει για αρκετό καιρό ακόμα. Θα ψαχτούν και οι θάνατοι των άλλων δύο κοριτσιών, της Ίριδας και της Μαλένας. Θα πρέπει να δούμε αν η κατηγορούμενη μητέρα έδρασε μόνη της ή είχε συνεργούς", δήλωσε χαρακτηριστικά.
Αναφερόμενος στον Μάνο Δασκαλάκη, ο κ. Κατερινόπουλος, είπε πως, "η αντίδραση του Μάνου Δασκαλάκη δεν είναι ενός ανθρώπου που είναι πονεμένος. Στις δηλώσεις του αναφέρετε συνεχώς για την Τζωρτζίνα, δεν έχασε ένα παιδί έχασε τρια όποιο δάχτυλο και να σου κόψουν πονάς το ίδιο, δεν έχει κάνει καμία αναφορά στα άλλα δύο παιδία".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr