
Nέα αποκάλυψη βόμβα έρχεται στο φως και αφορά τον παράγοντα της Ιστιοπλοΐας που καταγγέλθηκε από τη Σοφία Μπεκατώρου ότι είναι ο άνθρωπος από τον οποίο υπέστη σεξουαλική κακοποίηση.
Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στην εκπομπή του Star "Αλήθειες με την Ζήνα" η Σοφία Μπεκατώρου στην κατάθεσή της, την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου, κατονομάζει δύο νέα θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης - όχι βιασμού - από τον συγκεκριμένο παράγοντα της ελληνικής ιστιοπλοϊκής ομοσπονδίας, για τον οποίο κατήγγειλε ότι βίασε την ίδια.
Στην παραπάνω αποκάλυψη προχώρησε ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός από την εφημερίδα "Μπαμ" και το ereportaz.gr μέσα από την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη.
Οπως μεταδόθηκε λοιπόν στην εκπομπή, η Σοφία Μπεκατώρου στην κατάθεσή της στον εισαγγελέα αναφέρεται αρχικά σε πολύ γνωστή πρωταθλήτρια, η οποία είχε παρενοχληθεί σεξουαλικά με χειρονομίες και εκφράσεις από τον ίδιο παράγοντα.
Δευτερευόντως, μίλησε για γνωστή δημοσιογράφο του αθλητικού ρεπορτάζ, σημαντικού εκδοτικού ομίλου.
Συγκεκριμένα για τη δημοσιογράφο, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή του Star, σε δημόσια εκδήλωση πριν από περίπου δύο χρόνια ο εν λόγω παράγοντας τη θώπευσε κάτω από το τραπέζι. Οταν εκείνη αντέδρασε λέγοντας του "θα σου κόψω τα χέρια" εκείνος της απάντησε "σιγά ρε Μανιάτισσα".
Οπως είπε ο Πέτρος Κουσουλός ο εισαγγελικός λειτουργός, αναμένεται να καλέσει όλα τα πρόσωπα, τα οποία κατονομάζονται στην κατάθεση Μπεκατώρου.
Παρακολουθήστε το εν λόγω απόσπασμα (52.40) στο παρακάτω βίντεο από την εκπομπή "Αλήθεια με τη Ζήνα" στο Star
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr