Βούλιαξε από κόσμο η Αράχωβα, ξέμειναν από νερό και αναψυκτικά

Οι ξενοδόχοι δεν είχαν τόσο κόσμο ούτε τις καλές εποχές προ κρίσης. Κοσμοσυρροή, βούλιαξε η πόλη τα Χριστούγεννα το ίδιο αναμένεται και την Πρωτοχρονιά.

bouliakse-apo-kosmo-i-araxwba-ksemeinan-apo-nero-kai-anapsuktika
SHARE THIS
0
SHARES

Πλημμύρισε από κόσμο η Αράχωβα τις ημέρες των Χριστουγέννων, με την πληρότητα των ξενοδοχειακών μονάδων και των λοιπών καταλυμάτων να φτάνει το 100%, σύμφωνα και με τον δήμαρχο Αράχωβας – Διστόμου – Αντίκυρας και πρόεδρο των ξενοδόχων, Γιάννη Γεωργακό.

 

«Ήταν τα Χριστούγεννα με τον περισσότερο κόσμο, ούτε τις καλές εποχές δεν είχαμε τόσους πολλούς επισκέπτες», ανέφερε σχετικά ο Στάθης Γιαννέλος, πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αράχωβας, για το τετραήμερο των Χριστουγέννων.

Οπως σημείωσε σήμερα ο κ. Γιαννέλος μιλώντας στον ΣΚΑΪ, χαρακτηριστικό της κοσμοσυρροής είναι ότι αρκετές περιοχές ξέμειναν κάποια στιγμή από νερό.

Μάλιστα, το σαββατοκύριακο παρατηρήθηκε η μεγαλύτερη διακίνηση αναψυκτικών και ποτών τα τελευταία χρόνια, με κάποια περίπτερα να ξεμένουν ακόμη και από αυτά!

 

Οσον αφορά τις ημέρες της Πρωτοχρονιάς τα διαθέσιμα καταλύματα είναι ελάχιστα, ενώ για τα Φώτα η πληρότητα φτάνει το 75%. Σύμφωνα με τους ξενοδόχους οι τιμές παραμένουν σταθερές εδώ και τρία χρόνια.

Η Αράχωβα ως πόλος έλξης των εκδρομέων οδηγεί σε ανοδική πορεία και τις κρατήσεις σε Δελφούς, Γαλαξίδι και Ιτέα.


 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook