X

"Βούλιαξε" η Ερμού: Οι Αθηναίοι βγήκαν για ψώνια στην στολισμένη Αθήνα [εικόνες]

Ο καιρός και οι μεγάλες προσφορές ώθησαν τους καταναλωτές σε μία βόλτα στο κέντρο.

Γράφει: TheToc team

Εκμεταλλευόμενοι την βελτίωση του καιρού και το γεγονός πως τα καταστήματα αυτή την Κυριακή είναι ανοιχτά, χιλιάδες Αθηναίοι επέλεξαν να επισκεφθούν το κέντρο της πολης για να κάνουν τις αγορές ή την βόλτα τους. Μικροί και μεγάλοι μπήκαν στα καταστήματα της Ερμού για να δουν, να δοκιμάσουν και να αγοράσουν ό,τι τους τράβηξε το ενδιαφέρον.

Οι καταναλωτές έχουν την ευκαιρία αυτές τις μέρες να αγοράσουν ρούχα, παπούτσια, καλλυντικά και κάθε είδους άλλο προϊόν σε πολύ καλύτερες τιμές, αφού βρίσκονται σε εξέλιξη οι προσφορές της Black Friday και της αυριανής Cyber Monday.

Όλα αυτά, την ώρα που η πρωτεύουσα έχει ήδη φορέσει τα καλά της, αφού ο χριστουγεννιάτικος στολισμός είναι πλέον τοποθετημένος σε όλες τις γωνιές της.

Υπενθυμίζεται ότι τα καταστήματα παρέμειναν ανοικτά έως τις 8 το βράδυ.

Διαβάστε Επίσης