Βραβεία ΕΛ.ΠΕ.: Ο Όμιλος στηρίζει τη νεά γενιά

Τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ αποδεικνύουν έμπρακτα την πίστη τους στη νέα γενιά, βραβεύοντας άξιους νέους- Για 6η χρονιά οι νέοι του Θριασίου και της Δυτικής Θεσσαλονίκης παρέλαβαν χρηματικό έπαθλο

brabeia-elpe-o-omilos-stirizei-ti-nea-genia
|
SHARE THIS
0
SHARES

Η πρωτοβουλία του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ να επιβραβεύει τους άξιους νέους για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση με βραβεία συνοδευόμενα από χρηματικό έπαθλο, έχει γίνει θεσμός και αποτελεί σημείο αναφοράς για τις προσπάθειες των νέων του Θριασίου και της  Δυτικής Θεσσαλονίκης (Ασπρόπυργος, Ελευσίνα, Μάνδρα, Μαγούλα, Ν. Πέραμος, Μέγαρα, Διαβατά, Μαγνησία, Καλοχώρι, Κορδελιό, Εύοσμος). 

Για έκτη συνεχόμενη χρονιά, ο Όμιλος αποδεικνύει έμπρακτα πως βρίσκεται κοντά στη νέα γενιά. Για τη φετινή ακαδημαϊκή χρονιά (2013-2014), βραβεύθηκαν 300 νεοεισαχθέντες φοιτητές σε όλα τα ΑΕΙ και ΑΤΕΙ της Ελλάδας.

Η τελετή βράβευσης στο αμφιθέατρο των Βιομηχανικών Εγκαταστάσεων Ασπροπύργου

Η τελετή βράβευσης για τους φοιτητές του Θριασίου πραγματοποιήθηκε την Μ.Τρίτη, 15 Απριλίου 2014, στο αμφιθέατρο των Βιομηχανικών Εγκαταστάσεων Ασπροπύργου. Η εκδήλωση είχε ειδικό ενδιαφέρον, καθώς μια ομάδα καλλιτεχνών σχεδίαζε στο αμφιθέατρο graffiti κατά την έναρξη της τελετής και παρότρυνε τους νέους να συμμετάσχουν δίνοντας τη δικιά τους «πινελιά» στο έργο. 

 

Για τους φοιτητές της Δυτικής Θεσσαλονίκης, η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε τη Μ.Δευτέρα, 14 Απριλίου 2014, σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης. Ο Πρόεδρος του Διοικητικού συμβουλίου των ΕΛ.ΠΕ., κ. Γ. Παπαθανασίου απηύθηνε χαιρετισμό και στςι δυο εκδηλώσεις.  

Στις τελετές βράβευσης παρευρέθηκαν οι Δήμαρχοι των όμορων Δήμων, εκπρόσωποι της Περιφέρειας και της εκπαιδευτικής κοινότητας, στελέχη του Ομίλου, καθώς και οι γονείς και συγγενείς των βραβευθέντων.

Οι δράσεις των ΕΛ.ΠΕ. για τους άξιους νέους εντάσσονται στο ευρύτερο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου, στο πλαίσιο του οποίου περιλαμβάνονται επίσης υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό, απασχόληση διακεκριμένων φοιτητών και σειρές σεμιναρίων για απόκτηση δεξιοτήτων σε συνεργασία με αναγνωρισμένους εκπαιδευτικούς φορείς. Τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ κάνουν πράξη την πίστη τους: η επένδυση στη νέα γενιά αποτελεί επένδυση στο μέλλον της χώρας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook