Βρετανικά ΜΜΕ: Αποφυλακίστηκε το "τέρας της Κέρκυρας"

Σάλος ξέσπασε στον βρετανικό Τύπο από την είδηση πως Έλληνας κατά συρροή βιαστής τουριστριών από τη Βρετανία αφέθηκε ελεύθερος. Ο βιαστής δρούσε στην Κέρκυρα.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM

Σάλος ξέσπασε στον βρετανικό Τύπο από την είδηση πως Έλληνας κατά συρροή βιαστής τουριστριών από τη Βρετανία αφέθηκε ελεύθερος. Ο βιαστής δρούσε στην Κέρκυρα και δη στον Κάβο.

Ο συγκεκριμένος είχε καταδικαστεί σε 52 χρόνια κάθειρξη, ωστόσο αφέθηκε ελεύθερος.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, είχε επιτεθεί σε τουλάχιστον έξι γυναίκες, τις οποίες είχε παρασύρει, αφού τις είχε απειλήσει με μαχαίρι, σε δάσος, όπου τις βίασε.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Express αλλά και τη Sun, ο συγκεκριμένος καταδικάστηκε το 2012 στη μεγαλύτερη ποινή που είχε επιβληθεί μέχρι τότε σε βιαστή. Είχε συλληφθεί το 2007 για βιασμούς τριών γυναικών, από το 1997 έως το 2005, αφέθηκε ελεύθερος το 2010 και προχώρησε σε νέες επιθέσεις.

Τώρα αποφυλακίστηκε ξανά με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης την πρώτη ημέρα κάθε μήνα σε αστυνομικό τμήμα και της απαγόρευσης εξόδου από την Κέρκυρα.

Ο άνθρωπος αυτός, παρά τα 53 χρόνια κάθειρξης το 2012, φέρεται σήμερα να κυκλοφορεί ελεύθερος. Μάλιστα, οι δύο βρετανικές εφημερίδες τον εμφανίζουν να έχει πει πως βγήκε χάρη στη νομοθεσία. 

Βρετανικά ΜΜΕ: Αποφυλακίστηκε το "τέρας της Κέρκυρας"
 

Τα δημοσιεύματα από τη SUN και την Express

Φωτό: Intimenews