Βρέθηκαν λεφτά για τον ξένο δικηγόρο της 19χρονης με την κοκαϊνη

Συγκεντρώθηκε το ποσό για το 19χρονο μοντέλο από τη Μυτιλήνη που συνελήφθη με κοκαϊνη στο Χονγκ Κονγκ. Η οικογένειά της είχε ζητήσει οικονομική στήριξη από πολίτες.

brethikan-lefta-gia-ton-kseno-dikigoro-tis-19xronis-me-tin-kokaini
SHARE THIS
0
SHARES

Συγκεντρώθηκε το ποσό για το 19χρονο μοντέλο από τη Μυτιλήνη που συνελήφθη με κοκαϊνη στο Χονγκ Κονγκ. Η οικογένειά της είχε ζητήσει οικονομική στήριξη από πολίτες. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, του δικηγόρου της οικογένειας, Σάκη Κεχαγιόγλου το ποσό που απαιτούνταν ως προκαταβολή, για το εξειδικευμένο δικηγορικό γραφείο του Χονγκ Κονγκ, που θα αναλάβει την υπεράσπιση της 19χρονης κοπέλα, συγκεντρώθηκε και ανέρχεται στα 10.000 δολάρια (8.622,18 ευρώ).

Παράλληλα εξέφρασε τις ευχαριστίες τόσο του μοντέλου, όσο και των γονέων της που θα την επισκεφθούν στο Χονγκ Κονγκ.

Η ανακοίνωση του δικηγόρου 

Είμαι στην ευχάριστη θέση να καταστήσω γνωστό ότι μετά από την συγκινητική ανταπόκριση εκατοντάδων ανωνύμων και επωνύμων συμπολιτών μας συγκεντρώθηκε το ποσό της προκαταβολής που είχε ζητηθεί από διακεκριμένο δικηγορικό γραφείο του Χονγκ Κονγκ με εξειδίκευση στο Ποινικό Δίκαιο, το οποίο μετά από ταχείες ενέργειες των αρμοδίων υπηρεσιών και φορέων απεστάλη ήδη δια της νομίμου τραπεζικής οδού.

Για λόγους διαφάνειας και ενημέρωσης  καθιστώ γνωστό ότι το ποσό του εμβάσματος ανέρχεται σε 10.000 USD (8.622,18 EΥΡΩ) . Διευκρινίζεται ότι το ποσό αυτό αφορά την  αιτηθείσα  προκαταβολή και όχι το συνολικό ποσό της αμοιβής και των δικαστικών εξόδων, το οποίο θα εξαρτηθεί από την τελική υπερασπιστική γραμμή που θα υιοθετηθεί.

Ο δικηγόρος που ανέλαβε πλέον επισήμως την υπεράσπιση της Ειρήνης θα την επισκεφθεί και θα συνεργαστεί μαζί της ενόψει των κρισίμων δικαστικών ακροάσεων του Φεβρουαρίου.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα  με την Ειρήνη με παρεκάλεσε να μεταφέρω τις θερμές ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη της προς όλους όσοι με περίσσευμα καρδιάς και από το υστέρημά τους την στήριξαν και την στηρίζουν στην πιο δύσκολη και κρίσιμη στιγμή της ζωής της. Τέλος, μεταφέρω και τις ευχαριστίες  και την συγκίνηση των γονέων της Ειρήνης, οι οποίοι και θα μεταβούν στο  Χονγκ Κονγκ για να επισκεφτούν το παιδί τους το αμέσως προσεχές διάστημα».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook