Βρέθηκε η σορός του Βαγγέλη;

Οι αρχές θεωρούν ότι εντόπισαν τη σορό του Βαγγέλη Γιακουμάκη, κοντά σε γήπεδο της περιοχής Ανατολή, έξω από τα Γιάννενα.

brethike-i-soros-tou-baggeli
|
SHARE THIS
0
SHARES

Πτώμα νεαρού άνδρα, το οποίο πιθανότατα ανήκει στον αγνοούμενο σπουδαστή Βαγγέλη Γιακουμάκη, εντοπίστηκε σήμερα νωρίς το πρωί.

Η σορός σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες βρέθηκε σε χαντάκι, κοντά στο γήπεδο της Ανατολής, στο πλάι ενός χωμάτινου δρόμου, στην περιοχή Κατσικά, ο οποίος οδηγεί στη λίμνη Παμβώτιδα.

Τη σορό, εντόπισε στις 07:40 σήμερα το πρωί ένα ζευγάρι περαστικών το οποίο κινούνταν με ΙΧ στην περιοχή και ειδοποίησε τις Αρχές.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις σπεύδουν στην περιοχή καθώς και ο ιατροδικαστής. 

Η σορός βρέθηκε σε κατάσταση προχωρημένης σήψης. Το πτώμα φέρει κάποια ρούχα τα οποία φαίνεται να μοιάζουν με αυτά που φορούσε την ημέρα της εξαφάνισης, ο Βαγγέλης Γιακουμάκης. 

Στο σημείο σπεύδει ο θείος του Βαγγέλη Γιακουμάκη, για την αναγνώριση, ωστόσο η πλήρης επιβεβαίωση θα έρθει από την ταυτοποίηση του DNA.

Από τα πρώτα στοιχεία της ταυτοποίησης, τα ανθρωπολογικά χαρακτηριστικά της σορού ταιριάζουν ηλικιακά με τον εξαφανισμένο νεαρό.

Ο ιατροδικαστής Θεόδωρος Βουγιουκλάκης προσπαθεί να εντοπίσει ευρήματα που οδηγούν σε συμπέρασμα εγκληματικής ενέργειας ή όχι, να προσδιορίσει τις αιτίες θανάτου και κατά προσέγγιση τον χρόνο.  

Αν δεν εντοπιστούν εξωτερικά τραύματα ή αίτια θανάτου που να δείχνουν εγκληματική ενέργεια θα γίνουν και τοξικολογικές εξετάσεις.  

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook