X

Καιρός: Ο αεροχείμαρρος φέρνει κακοκαιρία με καταιγίδες έως την Τρίτη [βίντεο]

Βροχές και καταιγίδες αναμένονται τις επόμενες ημέρες, έως την Τρίτη 30 Νοεμβρίου. Ποιες περιοχές θα πλήξει η κακοκαιρία.

Γράφει: TheToc team

Βροχές και καταιγίδες αναμένονται στην Ελλάδα τις επόμενες ημέρες, έως την Τρίτη 30 Νοεμβρίου, καθώς διαδοχικά βαρομετρικά χαμηλά θα σαρώσουν τη χώρα μας από τα δυτικά προς τα ανατολικά, ως αποτέλεσμα της ατμοσφαιρικής κυκλοφορίας πάνω από την Ευρώπη και της κίνησης του αεροχειμάρρου, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Διαβάστε Επίσης

Σήμερα, Παρασκευή 26 Νοεμβρίου, αναμένονται βροχές και τοπικές καταιγίδες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Τα φαινόμενα στα δυτικά και στα βορειοανατολικά αναμένεται να είναι τοπικά έντονα και να έχουν μεγαλύτερη διάρκεια.

Διαβάστε Επίσης

Από τις απογευματινές ώρες και σταδιακά από τα δυτικά προς τα ανατολικά τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν, εκτός από τα βορειοδυτικά και τα βορειοανατολικά τμήματα, όπου οι τοπικές βροχές και καταιγίδες θα διατηρηθούν και κατά τις βραδινές ώρες.

To Σάββατο, αρχικά αναμένεται καλός καιρός στην Αττική, με παροδική συννεφιά που σταδιακά θα αυξηθεί και από το βράδυ έως και τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, αναμένονται τοπικές βροχές στο Λεκανοπέδιο.