![Βυθίστηκε πλοιάριο ανοιχτά της Κω, δύο νεκροί και τραυματίες [φωτό]](https://www.thetoc.gr/Content/ImagesDatabase/p/767x428/crop/both/files/articles/6/article_187465/nauagio-anoikta-tis-kw-buthistike-lembos-me-gunaikopaida_4.w_hr.jpg?quality=90&404=default&v=2)
Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους όταν ένα πλοιάριο έξι μέτρων που μετέφερε μετανάστες βυθίστηκε νωρίς σήμερα το πρωί σε απόσταση μόλις 50 μέτρων από τις δυτικές ακτές της Τουρκίας, κοντά στο Μπόντρουμ (Αλικαρνασσός), ανακοίνωσε η τουρκική ακτοφυλακή.
Δεκαεπτά άνθρωποι που επέβαιναν στο πλοιάριο διασώθηκαν και τρεις κατάφεραν να φτάσουν στην στεριά μόνοι τους κολυμπώντας, σύμφωνα με την ακτοφυλακή.
Δύο από αυτούς πέθαναν στη συνέχεια στο νοσοκομείο, πρόσθεσε η ακτοφυλακή, η οποία δεν διευκρίνισε τις εθνικότητες των μεταναστών.
Οι επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης συνεχίζονται καθώς υπάρχει πιθανότητα να αγνοούνται κάποιοι επιβάτες του πλοιαρίου, σύμφωνα και πάλι με την ακτοφυλακή.
Φωτό: αρχείου
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr