Coca-ColaΤρία Έψιλον -Youth Empowered: Η επόμενη μέρα για το πρόγραμμα απασχολησιμότητας είναι εδώ

Το Youth Empowered της Coca-Cola Τρία Έψιλον, το πιο ευρύ και δωρεάν πρόγραμμα ενίσχυσης απασχολησιμότητας του ιδιωτικού τομέα στην Ελλάδα, εξελίσσεται στην μετά Covid-19 εποχή

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
Coca Cola

Το Youth Empowered της Coca-Cola Τρία Έψιλον, το πιο ευρύ και δωρεάν πρόγραμμα ενίσχυσης απασχολησιμότητας του ιδιωτικού τομέα στην Ελλάδα, εξελίσσεται στην μετά Covid-19 εποχή.

Ακολουθώντας τις ανάγκες της εποχής, που επιβάλει γρήγορη ανταπόκριση, απόκτηση νέων δεξιοτήτων και social distancing, στρέφεται στο digital και έρχεται με νέες πρωτοβουλίες να ενδυναμώσει τους νέους και τον κλάδο του HoReCa!

Πιο συγκεκριμένα, το πρόγραμμα παρουσιάζει το Youth Empowered: The HoReCa Edition, μια σειρά ενεργειών για την ενδυνάμωση των επαγγελματιών του κλάδου HoReCa μέσα από reskilling και upskilling καθώς και την υποστήριξη των καταστημάτων, αλλά και το Youth Empowered App ένα νέο digital application για το πρόγραμμα που προσφέρει ενδυνάμωση on-the-go. Και ενώ το Youth Empowered αλλάζει, ο σκοπός του παραμένει ο ίδιος: να συνεχίσει να αποτελεί κινητήρια δύναμη για τους νέους, ώστε να κάνουν τη δική τους κίνηση για το μέλλον τους!

Η Αγγελική Πατρούμπα, Διευθύντρια Εταιρικών Σχέσεων και Επικοινωνίας της Coca-Cola Τρία Έψιλον δήλωσε σχετικά:"Το Youth Empowered είναι ένα δυναμικό πρόγραμμα και εξελίσσεται για να μπορεί να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της νέας γενιάς και της ελληνικής κοινωνίας. Το Youth Empowered: The HoReCa Edition καθώς και η νέα ψηφιακή ταυτότητα του προγράμματος μέσω του Youth Empowered App, αποτελούν τα πρώτα βήματα. Θα συνεχίσουμε να ενισχύουμε το πρόγραμμα και όσα προσφέρει, με στόχο να δώσουμε στους νέους της χώρας μας ώθηση και καθοδήγηση για να κάνουν τη δική τους κίνηση για το μέλλον".

Youth Empowered: The HoReCa Edition

Ο κλάδος του HoReCa δέχεται ένα ισχυρό πλήγμα με τα ποσοστά ανεργίας να αυξάνονται, ιδιαίτερα ανάμεσα στους νεότερους ηλικιακά επαγγελματίες. Tο Youth Empowered: The HoReCa Edition σχεδιάστηκε ειδικά και να δώσει περισσότερες μελλοντικές επιλογές στους επαγγελματίες του κλάδου προσφέροντάς τους νέες, διευρυμένες δεξιότητες, μέσω upskilling & reskilling. Στο πλαίσιο αυτό, το πρόγραμμα σχεδιάζει ένα σύνολο δράσεων και σεμιναρίων, το οποίο θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο. Με στρατηγικό συνεργάτη τη Worklathlon, που εξειδικεύεται στην απασχόληση στον κλάδο του τουρισμού και της εστίασης, και την υποστήριξη του Found.ation και μέσα από ένα ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα, το Youth Empowered θα παρέχει στους συμμετέχοντες προσωπικές, ψηφιακές και επαγγελματικές δεξιότητες, δικτύωση και καθοδήγηση που θα τους βοηθήσουν να κάνουν το επόμενο βήμα στον κλάδο που τους ενδιαφέρει.

Επιπλέον, με στοχευμένες εκπαιδεύσεις και πρακτικές λύσεις για την επιτυχημένη προσαρμογή των επιχειρήσεων στη νέα πραγματικότητα, το Youth Empowered: The HoReCa Edition υποστηρίζει δυναμικά το re-opening του κλάδου. Από τις πρώτες μέρες της επαναλειτουργίας των καταστημάτων καφεστίασης και των εστιατορίων διοργανώθηκαν μια σειρά από αποκλειστικά webinars για τους πελάτες της Coca-Cola Τρία Έψιλον σε επίκαιρες θεματικές, όπως η εφαρμογή των νέων πρωτοκόλλων Υγιεινής και Ασφάλειας, η εξυπηρέτηση πελατών στη "Νέα Κανονικότητα" και η στρατηγική χρήση των κοινωνικών δικτύων.

Η δυναμική των σεμιναρίων μετουσιώθηκε σε εκπαιδεύσεις και εργαλεία που έρχονται να ενισχύσουν το πρόγραμμα Future Loading που υλοποιεί η Coca-Cola στην Ελλάδα, με στόχο τη στήριξη των μικρών επιχειρήσεων καφεστίασης και φιλοξενίας. Το Youth Empowered: The HoReCa Edition με στρατηγικούς συνεργάτες του προγράμματος συνεισφέρει δυναμικά στη δημιουργία μιας ‘εργαλειοθήκης’, ειδικά σχεδιασμένης για τις ανάγκες τους, παρέχοντας στις επωφελούμενες επιχειρήσεις:

Διαδικτυακά σεμινάρια με θέμα την εξυπηρέτηση πελατών στη νέα κανονικότητα από την Avocado Learning Experiences, που δραστηριοποιείται στον χώρο της εκπαίδευσης και ανάπτυξης στελεχών και ομάδων

Εκπαίδευση στη χρήση μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ψηφιακού marketing, ηλεκτρονικού εμπορίου και εργαλείων συνεργασίας, από τo Found.ation

Δωρεάν λογισμικά και λύσεις αυτοματισμού και CRM, από την Pobuca, εταιρεία με εξειδίκευση σε τεχνολογίες Customer eXperience (CX)

Νέο Youth Empowered App

Σε μια περίοδο που όλα στρέφονται στο διαδίκτυο, το Youth Empowered δεν θα μπορούσε να μείνει πίσω! Το πρόγραμμα αποκτάει μία νέα, δυναμική ψηφιακή ταυτότητα για να προσφέρει στους νέους καθοδήγηση, δικτύωση και δεξιότητες διαδικτυακά και on the go, όπου κι αν βρίσκονται. Το Youth Empowered App. Το νέο application του προγράμματος θα λανσαριστεί μέσα στο καλοκαίρι με πλούσιο ανανεωμένο περιεχόμενο και θα είναι άμεσα προσβάσιμο από το κινητό ή το tablet και διαθέσιμο μέσω Google Play και App Store.

Μαζί με το νέο Youth Empowered app, και η ιστοσελίδα του προγράμματος www.youthempowered.gr ανανεώνει την εικόνα της και αναβαθμίζεται αποκτώντας νέες λειτουργίες και επιλογές.

Λίγα Λόγια Για το YouthEmpowered

Το Youth Empowered, είναι το πιο ευρύ και δωρεάν πρόγραμμα ενίσχυσης απασχολησιμότητας του ιδιωτικού τομέα στην Ελλάδα. Ξεκίνησε το 2017 για να βοηθήσει νέους 18-30 ετών να διεκδικήσουν τη θέση τους στην αγορά εργασίας. Για την πραγματοποίηση του προγράμματος δημιουργήθηκε ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών αποτελούμενο από μερικούς από τους μεγαλύτερους, πιο υπεύθυνους και πρωτοπόρους εργοδότες της ελληνικής αγοράς. Μέσα σε λιγότερο από τρία χρόνια καταφέραμε να ενδυναμώσουμε περισσότερους από 17.500 νέους ανθρώπους, προσφέροντάς τους τις απαραίτητες δεξιότητες, την καθοδήγηση και τη δικτύωση που χρειάζονταν για να πετύχουν τον στόχο τους.

Σκοπός του προγράμματος να συνεχίσει να εξελίσσεται για να αποτελεί εργαλείο ενδυνάμωσης και κινητήριο δύναμη για τους νέους, ώστε να κάνουν τη δική τους κίνηση για του μέλλον τους!

Σχετικά με την Coca-Cola Τρία Έψιλον

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον, μέλος του Ομίλου Coca-Cola HBC, είναι η κορυφαία εταιρεία μη αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα, με 51 χρόνια παρουσίας στην αγορά. Με τρεις εγκαταστάσεις παραγωγής στην Ελλάδα, το Σχηματάρι Mega-Plant και τα εργοστάσια εμφιάλωσης στο Ηράκλειο Κρήτης και στο Αίγιο, παράγει και διανέμει ένα μοναδικό χαρτοφυλάκιο ποιοτικών προϊόντων που ικανοποιούν τις επιθυμίες των καταναλωτών κάθε στιγμή της ημέρας σε οποιαδήποτε περίσταση.

Σε αυτά περιλαμβάνονται προϊόντα μιας σειράς κατηγοριών με εμπορικά σήματα της The Coca-Cola Company, όπως αναψυκτικά (Coca-Cola, Sprite, Fanta, Schweppes), το παγωμένο τσάι FUZETEA, καθώς και η σειρά φυτικών ροφημάτων AdeZ, αλλά και προϊοντικές μάρκες που ανήκουν στον Όμιλο Coca-Cola HBC, όπως αυτές των χυμών Amita και Frulite και του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ. Η εταιρεία αποτελεί επίσης τον επίσημο διανομέα στην Ελλάδα των chips TSAKIRIS, των ενεργειακών ποτών Monster, του καφέ Costa Coffee αλλά και των αλκοολούχων ποτών των οίκων Edrington, Brown-Forman, του Gruppo Campari και Ισιδώρου Αρβανίτου. Οι δραστηριότητές της έχουν σημαντικό κοινωνικοοικονομικό αποτύπωμα, με συμβολή στην απασχόληση και στην οικονομία, δημιουργώντας άμεσα και έμμεσα το 47,3% του κύκλου εργασιών του τομέα των αναψυκτικών στην Ελλάδα.

Ενεργά κοντά στις κοινότητες όπου δραστηριοποιείται, η εταιρεία υποστηρίζει τις τοπικές αναπτυξιακές πρωτοβουλίες που εστιάζουν στην ενδυνάμωση μέσω απόκτησης επιπλέον δεξιοτήτων και την απασχολησιμότητα των νέων, την αειφόρο ανάπτυξη και την ευημερία της κοινότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα gr.coca-colahellenic.com, το Facebook: www.facebook.com/CocaCola3E

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

ΤΖΑΚ ΠΟΤ 11 Αυγ 2020 | 22:29

Τζόκερ κλήρωση 2166: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί για σήμερα (11/8/2020)

Ποιοι αριθμοί κερδίζουν σήμερα στην κλήρωση του Τζόκερ

Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ 11 Αυγ 2020 | 21:01

Κορονοϊός: Μέχρι και τα στριπτιζάδικα προσαρμόζουν το ωράριο - Θα ανοίγουν το απόγευμα

Προσαρμογή στα νέα δεδομένα και τα νέα μέτρα για την αποτροπή της εξέλιξης της πανδημίας του κορονοϊού

ΜΕΓΑΛΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ 11 Αυγ 2020 | 19:27

Συναγερμός στον Έβρο - Φωτιά σε δασική έκταση στο Σουφλί

Φωτιά καίει από το απόγευμα δάσος στο Σουφλί Έβρου

ΕΓΙΝΕ ΧΡΗΣΗ ΠΥΡΩΝ 11 Αυγ 2020 | 18:04

Περίεργη καταδίωξη ανοικτά της Ρόδου: Θαλαμηγός επιχείρησε να εμβολίσει σκάφος του Λιμενικού - Ενεπλάκησαν τουρκικές ακταιωροί

Η θαλαμηγός κινήθηκε προς τις τουρκικές ακτές και εισήλθε στα τουρκικά χωρικά ύδατα συνοδευόμενη από δύο τουρκικές ακταιωρούς.

Η ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΥ 11 Αυγ 2020 | 17:46

Τι καιρό θα κάνει έως και τον Δεκαπενταύγουστο - Πού αναμένονται βροχές [Χάρτες]

Καλός καιρός και ζέστη προβλέπεται για την ημέρα του Δεκαπενταύγουστου, ωστόσο οι βροχές θα κάνουν την εμφάνισή τους κατά τόπους

ΓΙΑ 6 ΜΗΝΕΣ 11 Αυγ 2020 | 16:39

Κακοκαιρία "Θάλεια": Σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης οι δήμοι Χαλκιδέων και Λαγκαδά

Σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης οι δήμοι Χαλκιδέων και Διρφύων-Μεσσαπίων στην Εύβοια και Λαγκαδά Θεσσαλονίκης λόγω των καταστροφών από την "Θάλεια"

Η ΠΡΩΤΗ ΚΑΜΠΑΝΑ ΣΤΟΝ ΕΧΙΝΟ 11 Αυγ 2020 | 16:38

Πέρα βρέχει στην Ξάνθη: Τσουχτερά πρόστιμα χιλιάδων ευρώ για "συνωστισμό" σε γάμους [Βίντεο]

Πρόσφατες είναι οι εικόνες με ξέφρενα πάρτι και απίστευτους συνωστισμούς σε γάμους και γλέντια

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ 11 Αυγ 2020 | 16:38
ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ 11 Αυγ 2020 | 15:47

Γιώργος Κοτανίδης: Σκόρπισαν την τέφρα του ηθοποιού στην αγαπημένη του παραλία, στη Λέσβο

Στην Ερεσό της Λέσβου, διέσπειρε η οικογένεια του αγαπημένου ηθοποιού, Γιώργου Κοτανίδη, την τέφρα του, έξι μήνες μετά τον θάνατό του.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΗΚΕ Ο ΑΠΟΠΛΟΥΣ 11 Αυγ 2020 | 15:27

Ταλαιπωρία για 155 επιβάτες: Βλάβη στον καταπέλτη καταμαράν στο λιμάνι της Νάξου

Οι 155 επιβάτες του ταχύπλοου για τη Μύκονο και Πάρο θα προωθηθούν στους προορισμούς τους με καταμαράν

ΟΣΑ ΑΝΕΦΕΡΕ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ LSE 11 Αυγ 2020 | 15:08

Κορονοϊός - Μόσιαλος: Τι ισχύει για την διασπορά από επισκέπτες χωρών που η πανδημία έχει ελεγχθεί

Η θνητότητα εξαιτίας του νέου κορονοϊού κυμαίνεται από 0,6% έως 1,2% έναντι της εποχικής γρίπης.