Δείτε το βίντεο της εισβολής του Ρουβίκωνα στο συμβολαιογραφείο

Σε σελίδα του αναρχικού χώρου αναρτήθηκε η εισβολή των μελών της αναρχικής ομάδας «Ρουβίκωνας» σε συμβολαιογραφικό γραφείο στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Σόλωνος

SHARE THIS
0
SHARES

Σε σελίδα του αναρχικού χώρου αναρτήθηκε η εισβολή των μελών της αναρχικής ομάδας «Ρουβίκωνας» σε συμβολαιογραφικό γραφείο στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Σόλωνος, «ένα από τα πιο προκλητικά κοράκια των πλειστηριασμών», όπως αναφέρει.

Το βίντεο της επίθεσης είναι διάρκειας περίπου 2 λεπτών και δείχνει τη στιγμή που άτομα εισβάλλουν στο γραφείο έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπα τους με κουκούλες και κασκόλ, ενώ στα χέρια του φορούν γάντια. Την ώρα που οι δράστες εισέβαλαν στο γραφείο βρίσκονταν μέσα δύο εργαζόμενες. 

Τα μέλη του «Ρουβίκωνα» άρχισαν να σπάνε τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, να αναποδογυρίζουν έπιπλα και να πετούν τα χαρτιά που βρίσκονταν στα γραφεία. «Κανένας πλειστηριασμός» φώναζαν, μεταξύ άλλων, τα μέλη του «Ρουβίκωνα» στις εργαζόμενες του γραφείου.

Νωρίτερα, μέλη του «Ρουβίκωνα» είχαν αναλάβει την ευθύνη της επίθεσης μέσω ανάρτησης στο indymedia αναφέροντας χαρακτηριστικά «Η αναρχική συλλογικότητα Ρουβίκωνας επιτέθηκε στο συμβολαιογραφικό γραφείο Φωτοπούλου στην οδό Σόλωνος 47. Το συγκεκριμένο γραφείο πρωταγωνιστεί στους πλειστηριασμούς κατοικιών και πρόσφατα οι ιδιοκτήτες του είχαν φτάσει μέχρι και σε χειροδικίες κατά οφειλετών μπροστά στις κάμερες κατά τη διάρκεια πλειστηριασμών στο ειρηνοδικείο. Θα ακολουθήσει κείμενο και βίντεο από την επίθεση».

Ειναι χαρακτηριστικό το σχόλιο της ομάδας κάτω από το βίντεο στο Youtube: "Ρουβίκωνας: Βίντεο απο την επίθεση το κοράκι των πλειστηριασμών στο Κολωνάκι και απόσπασμα απο τη επιθετική στάση των συγκεκριμένων συμβολαιογράφων στο ειρηνοδικείο".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook