Ο Μένιος Φουρθιώτης αποφυλακίστηκε το μεσημέρι της Τρίτης, ωστόσο η αποφυλάκισή του συνοδεύτηκε από ένα αναπάντεχο γεγονός.
Όπως αποκάλυψε στο Happy Day η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ο Μένιος Φουρθιώτης λίγο μετά την αποφυλάκισή του έσπασε το πόδι του.
"Είναι ένα πολύ σοβαρό κάταγμα στο ισχίο που αναμένεται να τον ταλαιπωρήσει τους επόμενους τρεις μήνες. Να του ευχηθούμε περαστικά. Άσχετο, αλλά το αναφέρω επειδή έτυχε να το μάθω", είπε η παρουσιάστρια.
Υπενθυμίζεται πως ο Μένιος Φουρθιώτης αποφυλακίστηκε με περιοριστικούς όρους. Με διάταξη ανακριτή, βγήκε από τις φυλακές Κορυδαλλού με 30.000 ευρώ εγγύηση, υποχρεωτική εμφάνιση στο Αστυνομικό Τμήμα τρεις φορές τον μήνα, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και απαγόρευση τηλεοπτικών εμφανίσεων.
Τον περασμένο Ιούνιο το δικαστικό συμβούλιο είχε αποφανθεί να παραμένει ο Μένιος Φουρθιώτης στη φυλακή, μετά την αίτηση για αποφυλάκιση που είχε καταθέσει.
Ο Φουρθιώτης είχε κριθεί προφυλακιστέος με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα την Πρωτομαγιά. Είχε συλληφθεί στις στις 28 Απριλίου και κατηγορείται για σύσταση συμμορίας (πλημμέλημα), ηθική αυτουργία κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση στην διακεκριμένη οπλοκατοχή και οπλοφορία (κακούργημα), ηθική αυτουργία στην έκρηξη και οπλοφορία (κακούργημα), ηθική αυτουργία σε οπλοχρησία (πλημμέλημα), ηθική αυτουργία στην προμήθεια κατοχή εκρηκτικής βόμβας (πλημμέλημα), ηθική αυτουργία σε διακεκριμένη φθορά, απόπειρα εκβίασης, ψευδής καταγγελία και πρόκληση και προσφορά για την τέλεση αδικήματος σε βαθμό πλημμελήματος.