Συγκέντρωση έξω από τα γραφεία της Hellenic Train πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης από Εργατικά Συνδικάτα της Αττικής, Φοιτητικούς Συλλόγους και άλλους μαζικούς φορείς, με αφορμή την ανείπωτη τραγωδία που σημειώθηκε στα Τέμπη, ενώ ακολούθησε πορεία διαμαρτυρίας προς τη Βουλή.
Η κινητοποίηση έγινε με πρωτοβουλία του Εργατικού Κέντρου Πειραιά.
"Οι νεκροί μας θυσία για το κέρδος - Δεν είναι λάθος είναι έγκλημα", έγραφε το πανό του Εργατικού Κέντρου Πειραιά, Σωματείων και μαζικών φορέων.
Υπενθυμίζεται ότι αντίστοιχες κινητοποιήσεις υπήρξαν και χθες στο κέντρο της Αθήνας, έξω από τα γραφεία της εταιρείας όπου σημειώθηκαν και επεισόδια.
Κίνηση στο κέντρο της Αθήνας
Η ΕΛΑΣ είχε προχωρήσει σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας, με κεντρικούς δρόμους της πρωτεύουσας να κλείνουν για κάποιες ώρες.
Πλέον, η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε αλλά παραμένει αυξημένη η κίνηση στους κεντρικούς δρόμους του Λεκανοπεδίου με τα περισσότερα προβλήματα να εντοπίζονται στα δύο ρεύματα του Κηφισού, στη Βασιλίσσης Σοφίας και στην κάθοδο της Κηφισίας.
Λόγω των συγκεντρώσεων αλλά και της απεργίας στο μετρό, επικρατεί κυκλοφοριακό κομφούζιο, σε συνδυασμό δε με τον βροχερό καιρό.
Δείτε τις εικόνες: