DEREE: Ημερίδα για τα σύγχρονα μεταπτυχιακά προγράμματα

To DEREE-The American College of Greece προσφέρει μεταπτυχιακά προγράμματα που συνδυάζουν το υψηλό ακαδημαϊκό επίπεδο και την έρευνα με την πρακτική εφαρμογή

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
DEREE: Ημερίδα για τα σύγχρονα μεταπτυχιακά προγράμματα

DEREE: Ημερίδα για τα σύγχρονα μεταπτυχιακά προγράμματα

Μεταπτυχιακά Προγράμματα Ψυχολογίας και Επικοινωνίας

Επισκέψου το DEREE στις ημερίδες γνωριμίας του Σεπτεμβρίου και ενημερώσου για τα εξειδικευμένα μεταπτυχιακά προγράμματα και για τις ευκαιρίες υποτροφιών που προσφέρει.

Η απόκτηση ενός μεταπτυχιακού τίτλου δεν είναι πια επιλογή πολυτελείας, αλλά απαραίτητο εφόδιο, είτε ως επόμενο βήμα σπουδών, είτε ως βάση για αλλαγή καριέρας, είτε για λόγους αναβάθμισης γνώσεων. Πριν αποφασίσεις ποιο μεταπτυχιακό πρόγραμμα είναι το κατάλληλο για σένα, επισκέψου το DEREE σε μία από τις ημερίδες του Σεπτεμβρίου και ενημερώσου για τα σύγχρονα μεταπτυχιακά του προγράμματα.

To DEREE-The American College of Greece προσφέρει μεταπτυχιακά προγράμματα στον τομέα της Επικοινωνίας και της Ψυχολογίας, που συνδυάζουν το υψηλό ακαδημαϊκό επίπεδο και την έρευνα με τις πρακτικές εφαρμογές της γνώσης. Εξειδικευμένα προγράμματα, καθηγητές με πλήθος δημοσιεύσεων, συνεργασίες με την παγκόσμια αγορά και πρόσβαση σε πλήθος ευκαιριών: οι μεταπτυχιακές σπουδές στο DEREE σού προσφέρουν ακαδημαϊκή αξία και επαγγελματική γνώση μέσω ενός ευέλικτου προγράμματος σπουδών κατάλληλο ακόμη και για εργαζόμενους.

Τι κάνει το DEREE ακόμη πιο κατάλληλη επιλογή; Το ευρύ πρόγραμμα υποτροφιών του, που θα προσφέρει φέτος περισσότερα από 3 εκατ. ευρώ σε οικονομική υποστήριξη των σπουδαστών. Επιπλέον, το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος, ανταποκρινόμενο στις προκλήσεις της εποχής, έχει θεσπίσει ειδική πολιτική οικονομικής ενίσχυσης σχετικά με την πρόσφατη επιβολή ΦΠΑ στην εκπαίδευση, με στόχο να στηρίξει τους σπουδαστές του. Δεν είναι τυχαίο ότι, για το προηγούμενο έτος, το 85% των αιτούντων οικονομική στήριξη για τις σπουδές του στο DEREE, έλαβε κάποιας μορφής ενίσχυση.

Στις 8 και 10 Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιηθούν ανοιχτές ημερίδες γνωριμίας στο DEREE, για την παρουσίαση των μεταπτυχιακών του προγραμμάτων σε Επικοινωνία και Ψυχολογία.

Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου – Παρουσίαση Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Επικοινωνίας

MA in Strategic Communication and Public Relations: Ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα Επικοινωνίας που προσφέρει υψηλού επιπέδου γνώσεις στην Επικοινωνία, ενώ δίνει στους σπουδαστές την ευκαιρία να αποκτήσουν πολύτιμη επαγγελματική εμπειρία και πρακτική γνώση, μέσω της πρόσφατης συνεργασίας του DEREE με την εταιρεία Weber Shandwick, ηγέτιδα παγκοσμίως στον τομέα της Επικοινωνίας και των Δημόσιων Σχέσεων.

MA in Digital Communication and Social Media: Ένα καινοτόμο πρόγραμμα που ενσωματώνει τις πρακτικές της αγοράς και της ψηφιακής εξέλιξης στις σπουδές, με σκοπό να προετοιμάσει κατάλληλα τους αυριανούς επαγγελματίες της σύγχρονης Επικοινωνίας.

Κάνε εγγραφή για να συμμετέχεις στην ημερίδα Επικοινωνίας.

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου – Παρουσίαση Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Ψυχολογίας

MS in Counseling Psychology and Psychotherapy: Ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα εφαρμοσμένης ψυχολογίας που συνδυάζει τη θεωρητική με την τεχνική γνώση και ενσωματώνει τις βασικές θεωρητικές σχολές ψυχολογίας στην ψυχοθεραπευτική διαδικασία. Οι σπουδαστές του DEREE γίνονται δεκτοί για πρακτική άσκηση σε πλήθος ιδρυμάτων και μη κυβερνητικών οργανώσεων.

ΜΑ in Applied Educational Psychology: Το νέο αυτό πρόγραμμα προσφέρει θεωρητική κι εφαρμοσμένη γνώση σε σπουδαστές που θέλουν να ασχοληθούν επαγγελματικά με παιδιά και εφήβους, με την ανάπτυξή τους και τη συμπεριφορά τους στο σχολικό, οικογενειακό και κοινωνικό περιβάλλον. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε επαγγελματίες της Ψυχολογίας αλλά και του ευρύτερου τομέα της Εκπαίδευσης.

Κάνε εγγραφή για να συμμετέχεις στην ημερίδα Ψυχολογίας.

Επισκέψου κι εσύ το DEREE σε μία από τις ημερίδες γνωριμίας του Σεπτεμβρίου για να μάθεις περισσότερα για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα που σε ενδιαφέρει, να γνωρίσεις το διδακτικό προσωπικό και για να εξερευνήσεις ευκαιρίες υποτροφιών.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.acg.edu
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ 27 Ιαν 2021 | 09:55

Κικίλιας και Τσιόδρας ενημερώνουν τους εκπροσώπους των κομμάτων - Τι έδειξαν τα αποτέλεσματα των rapid test του ΕΟΔΥ

Ο κ. Κικίλιας, θα συναντηθεί με τους εκπροσώπους των κομμάτων, με θέματα την επιδημιολογική κατάσταση της χώρας και τους εμβολιασμούς για τον κορονοϊό.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 27 Ιαν 2021 | 09:53

Ιωάννης Κτιστάκις: Ο νέος Έλληνας Δικαστής στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

Ο νομικός Ιωάννης Κτιστάκις έχει κερδίσει 53 υποθέσεις ενώπιον του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου.

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΙΑΣ 27 Ιαν 2021 | 09:27

Βόμβα Γώγου: Δεν αποκλείεται να αλλάξει η απόφαση για το άνοιγμα των σχολείων - Ολα είναι στο τραπέζι

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην ανοίξουν Γυμνάσια και Λύκεια από την ερχόμενη Δευτέρα, άφησε ο καθηγητής λοιμωξιολογίας, Χαράλαμπος Γώγος.

ΑΠΟ ΜΗΝΙΓΓΙΤΙΔΑ 27 Ιαν 2021 | 09:24

Πέθανε ο βιρτουόζος του μπουζουκιού Δημήτρης Ατζέμης

Ο Δημήτρης Ατζέμης ήταν ένας από τους καλύτερους μουσικούς και δασκάλους της Θεσσαλονίκης.

ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ 27 Ιαν 2021 | 09:18

Στα λευκά "ντύθηκαν" περιοχές της ορεινής Ξάνθης [εικόνες]

Στα λευκά "ντύθηκε" το βράδυ της Τρίτης προς ξημερώματα Τετάρτης, η ορεινή ζώνη της Ξάνθης.

ΤΟ ΦΕΚ ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 27 Ιαν 2021 | 09:18

Κλείνει το κεφάλαιο Τουλουπάκη από την οικονομική εισαγγελία - Αυτό είναι το ΦΕΚ

Ο επίλογος της εποχής της εισαγγελέως Ελένης Τουλουπάκη στην Εισαγγελία κατα της διαφθοράς. Το ΦΕΚ εκδόθηκε στις 15 Ιανουαρίου.

ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ 27 Ιαν 2021 | 08:54

Κλειστά τα σχολεία στην Ιθάκη λόγω κακοκαιρίας

Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα τα σχολεία στην Ιθάκη λόγω της κακοκαιρίας.

ΜΕΓΑΛΕΣ ΖΗΜΙΕΣ 27 Ιαν 2021 | 08:53

Απίστευτο: Γέμισε η Χαλκιδική αγριογούρουνα – Ανησυχία για αφρικανική πανώλη και καλλιέργειες

Συναγερμός έχει σημάνει στη Χαλκιδική λόγω της ραγδαίας αύξησης του πληθυσμού των αγριόχοιρων. Προκαλούν ζημιές στις καλλιέργειες.

ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ 27 Ιαν 2021 | 08:45

Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια λόγω των ισχυρών ανέμων - Πού υπάρχει απαγορευτικό

Οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στις θάλασσες του Ιονίου, έχουν αναγκάσει τα πλοία της γραμμής να δέσουν στα λιμάνια.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΙΣ ΜΕΘ 27 Ιαν 2021 | 08:44

Δημόπουλος: Νέα μέτρα αν αυξηθούν κι άλλο τα κρούσματα

"Αν η αύξηση των κρουσμάτων συνεχιστεί και δούμε ότι αυξάνονται οι εισαγωγές στα νοσοκομεία, θα ληφθούν νέα μέτρα" λέει ο Α. Δημόπουλος

ΘΥΕΛΛΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ 27 Ιαν 2021 | 08:28

Σάλος με τις καταγγελίες κατά Κιμούλη από Δούκα, Γερονικολού, Παπουτσάκη και Ρουμελιώτη - Μηνύσεις από τον ηθοποιό

Ο ασκός του Αιόλου άνοιξε για τον Γιώργο Κιμούλη μετά την ανοιχτή καταγγελία της Ζέτας Δούκα. Γερονικολού, Παπουτσάκη, Ρουμελιώτη τον φωτογραφίζουν ευθέως. Τι γράφουν μαθητές της σχολής του.

27 Ιαν 2021 | 08:24

ΑΠΘ: Κατάληψη της πρυτανείας από φοιτητές

Την Πρυτανεία του ΑΠΘ έχουν καταλάβει φοιτητές - Αντιδρούν στο νομοσχέδιο για τα ΑΕΙ.

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΠΘ 27 Ιαν 2021 | 08:09

Καμπανάκι Σαρηγιάννη: Πιθανόν μέσα Μαρτίου να χρειαστούν σκληρά μέτρα - "Κοκκινίζει" η Αττική

Στις μεταλλάξεις του κορονοϊού που έχουν εμφανιστεί και στη χώρα και στο πώς αυτές επηρεάζουν τα επιδημιολογικά δεδομένα, αναφέρθηκε ο καθηγητής κ. Σαρηγιάννης.