
Η ώρα των συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας, στη "σκιά" της ΔΕΘ, έφθασε στη Θεσσαλονίκη.
Εδώ και λίγη ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη πορεία φοιτητών του ΠΑΜΕ προς το Βελιδειο Συνεδριακό Κέντρο που έχει μετατραπεί σε φρούριο, από τις κλούβες της ΕΛ.ΑΣ. και περίπου 5.000 αστυνομικούς οι οποίοι βρίσκονται επί ποδός για την πρόληψη και την αποτροπή επεισοδίων.
![ΔΕΘ: "Αστακός" από την ΕΛΑΣ το Βελλίδειο - Ξεκίνησαν οι πρώτες πορείες, έκλεισε το κέντρο της πόλης [Εικόνες - βίντεο]](https://www.thetoc.gr/Content/ImagesDatabase/12/129dfcda28cd4d2b931bfa5dea1f39ea.jpg?v=1&maxwidth=650&)
Η προσυγκέντρωση από το Συντριβάνι βγήκε στον δρόμο και ξεκινά η πορεία.#δεθ2021 #antireport pic.twitter.com/uvT2OhxyK3
— Chris Avramidis (@chris_avramidis) September 11, 2021
Παράλληλα, εδώ και ώρα έχει διακοπεί η κυκλοφορία σε όλους τους κεντρικούς δρόμους της συμπρωτεύουσας.



Για τον "φόβο των Ιουδαίων", έχουν επιστρατευτεί οι "Αύρες" το ειδικό αστυνομικό όχημα εκτόξευσης νερού.

Η μία αυτή την ώρα έχει τοποθετηθεί μπροστά από την είσοδο του Βελλίδειου Συνεδριακού Κέντρου όπου θα πραγματοποιηθεί η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη, πίσω από τα κιγκλιδώματα που σχηματίζουν φραγμό προς το κτίριο και ανάμεσα από δύο κλούβες των ΜΑΤ, ενώ η άλλη βρίσκεται στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης.
Αυτή την ώρα, βρίσκεται σ΄ εξέλιξη η πορεία των φοιτητικών συλλόγων, με τη συμμετοχή χιλιάδων σπουδαστών από όλη τη Μακεδονία, ενώ στις 19:00 είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει η μεγάλη συγκέντρωση των συνδικαλιστικών σωματείων.
Η προσυγκέντρωση από το Συντριβάνι βγήκε στον δρόμο και ξεκινά η πορεία.#δεθ2021 #antireport pic.twitter.com/uvT2OhxyK3
— Chris Avramidis (@chris_avramidis) September 11, 2021
Ξεχωριστή πορεία προς τ Βελλίδειο θα πραγματοποιήσουν οι αντεμβολιαστές.
Με πληροφορίες από το GRtimes.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr