Δίαιτα-βασανιστήριο η νέα μόδα του Μπέβερλι Χιλς

Αν μέχρι τώρα σε «πονούσαν» τα σχόλια για τα κιλά σου τώρα ήρθε η ώρα να πονέσεις για να αδυνατίσεις! Κυριολεκτικά-Η νέα μέθοδος του γλωσιικού επιθέματος σαρώνει

diaita-basanistirio-i-nea-moda-tou-mpeberli-xils
|
SHARE THIS
0
SHARES

Ο αγώνας με τα περιττά κιλά φτάνει τους ανθρώπους στα άκρα. Κατά καιρούς διάφορες σοκαριστικές διαίτες και μέθοδοι έχουν λανσαριστεί και ακολουθηθεί από εκατομμύρια ανθρώπους- οι γυναίκες πάντα αποτελούν την πλειοψηφία.

Η καινούρια και ιδιαίτερα ακραία μέθοδος αδυνατίσματος σαρώνει τον κόσμο του Μπέβερλι Χιλς,αφού υπόσχεται τάχιστα και θεαματικά αποτελέσματα μιλώντας μέχρι και για 30 κιλά απώλεια τον μήνα!  

Το «γλωσσικό επίθεμα», όπως το ονομάζουν, είναι ένα μικρό κομματάκι πλέγματος, σαν πλαστικό δίκτυ, στο μέγεθος γραμματοσήμου, το οποίο ράβεται πάνω στη γλώσσα με 6 ράμματα. Η διαδικασία διαρκεί μόλις 10 λεπτά και δεν είναι επίπονη. Ο πόνος, όμως, έρχεται όταν θελήσεις να φας...

Το επίθεμα τοποθετείται για 30 έως και 60 ημέρες. Κατά τη διάρκεια του διατήματος αυτού δεν πρέπει να καταναλώσεις κανενός άλλου τύπου τροφές, εκτός από αλεσμένες και σε νερουλή μορφή. Κάθε φορά που κάποιος με το επίθεμα στη γλώσσα δοκιμάσει να φάει σκληρή τροφή θα πεθάνει από τον πόνο. Σε κάθε μάσημα ή κατάποση, οι πόνοι λειτουργούν ως αποτρεπτικό μέσο για να συνεχίσεις την κατανάλωση της στερεάς τροφής. Η αρχή της μεθόδου βασίζεται στον πόνο, ο οποίος λειτουργεί σαν αποτρεπτικό παράδειγμα, για να υπενθυμίζει στον ασθενή τι πρέπει ή δεν πρέπει να κάνει για να καταφέρει να χάσει βάρος. Ο πόνος είναι ισχυρότερο συναίσθημα από την απόλαυση του φαγητού.

Η δίαιτα-βασανιστήριο είναι πολύ φτηνή σχετικά με τα χρήματα που έχουν απαιτηθεί κατά καιρούς για άλλες μεθόδους αδυνατίσματος. Κοστίζει από 200 ως και 1000 ευρώ και είναι σχετικά ακίνδυνη.

Οι επεμβάσεις για την τοποθέτηση του γλωσιικού επιθέματος έχουν γίνει μόδα στο Μπέβερλι Χιλς και συνοδεύονται από ένα καθημερινό πλάνο διατροφής με αλεσμένες τροφές ή ενεργειακά ροφήματα των 800 θερμίδων ώστε και να αδυνατίζει κάποιος, ενώ ταυτόχρονα να παραμένει υγιής και ακμαίος.

Οι υποστηρικτές του επιθέματος δηλώνουν ευτυχισμένοι με το νέο τους σώμα κι ας έζησαν με τραγικούς πόνους. Τα εκτός Αμερικής ΜΜΕ, πάντως, αντιστέκονται στο να βοηθήσουν την προώθηση αυτής της «δίαιτας». 

Ανάμεσα σε όλους όσοι μιλάνε για αυτό βρίσκονται και κάποιοι ειδικοί οι οποίοι ισχυρίζονται πως το γλωσσικό επίθεμα είναι ικανό να προκαλέσει βλάβες στον μεταβολισμό και στον οργανισμό γενικότερα. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook