Διαμαρτυρία αναρχικών στα γκισέ της Turkish Airlines για το Αφρίν (βίντεο)

Συμβολική διαμαρτυρία στα γκισέ της Turkish Airlines στο αεροδρόμιο Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη πραγματοποίησαν τη δευτέρα αναρχικοί, σε ένδειξη αλληλεγγύης στο Αφρίν.

SHARE THIS
0
SHARES

Συμβολική διαμαρτυρία στα γκισέ της Turkish Airlines στο αεροδρόμιο Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη πραγματοποίησαν τη Δευτέρα αναρχικοί, σε ένδειξη αλληλεγγύης στο Αφρίν.

Τα μέλη της Πρωτοβουλίας αλληλεγγύης στο Αφρίν και της Ελευθεριακής Πρωτοβουλίας Θεσσαλονίκης άνοιξαν πανό με μήνυμα συμπαράστασης στους Κούρδους του Αφρίν και πέταξαν τρικάκια ενόψει της ημέρας μνήμης και αλληλεγγύης στους Κούρδους την Τρίτη και της πορείας αλληλεγγύης στο Αφρίν την Πέμπτη.

Επίσης αναρτήθηκε κείμενο σε ιστοσελίδα αντιεξουσιαστικού χώρου όπου γράφεται μεταξύ άλλων ότι «η γενοκτονία του αντιστεκόμενου κουρδικού λαού στο Αφρίν είναι προ των πυλών, καθώς οι σχεδιασμοί του ολοκληρωτικού καθεστώτος του Ερντογάν καθιστούν σαφές πως επιδιώκουν να βάλουν ένα αιματηρό τέλος στην ανάπτυξη του δημοκρατικού συνομοσπονδισμού στο βορειοδυτικό Κουρδιστάν και στη Μέση Ανατολή γενικότερα». 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook