Σε διάψευση των όσων αναφέρθηκαν σε τηλεοπτικό ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, προχώρησε η αναισθησιολόγος Νεκταρία Πολάκη.
Η ίδια απαντά, μέσω του ξαδέρφου της και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη, στο δημοσίευμα ότι "η διοίκηση του Βενιζέλειου νοσοκομείου διέταξε Ένορκη Διοικητική Εξέταση για την απώλεια φαρμακευτικών σκευασμάτων την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου".
Η Νεκταρία Πολάκη αναφέρει ότι "πληροφορούμαι πως δεν έχει χαθεί τίποτα από το νοσοκομείο", ενώ τονίζει πως στις 13/1 δεν εφημέρευε καν, γιατί είχε άδεια.
Αναλυτικά η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη
ΑΛΗΤΗΡΙΟΙ ΤΟΥ MEGA,ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ,αυτό θα το ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ!! Και αυτή η ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ,θα πέσει στο κενό και θα γυρισει στα μούτρα σας!
Νεκταρια Πολακη:
ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ
"Τα ΜΜΕ μετέδωσαν και αναπαρήγαγαν (και μάλιστα το MEGA ονομαστικά) ότι η αναισθησιολόγος της πολύκροτης υπόθεσης κατηγορείται ότι ευθύνεται για την απώλεια δύο αμπουλών ναρκωτικής ουσίας από δημόσιο νοσοκομείο, σε χρόνο που εκείνη εφημέρευε.
Το καταπληκτικό είναι ότι πληροφορούμαι πως δ ε ν έ χ ε ι χ α θ ε ί τ ί π ο τ α α π ό τ ο ν ο σ ο κ ο μ ε ί ο.
Εκτός από τις συκοφαντίες, αυτοί οι ανεύθυνοι που τις διαρρέουν και αυτοί που τις αναμεταδίδουν καλό είναι να σκεφτούν τώρα τι θα πουν στο δικαστήριο.
Το καταπληκτικό είναι ότι στις 13/1 εγώ καν δεν εφημέρευα, είχα άδεια. Το Μega είπε ότι εφημέρευα μόνη μου εκείνη την ημέρα"
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr