Διαρρήξεις, κλοπές με λεία τα πάντα όλα & αξία πάνω από 100.000 ευρώ

Σε βάρος των συλληφθέντων ηλικίας 23, 23, 22 και 17 ετών,σχηματίστηκε δικογραφία

diarrikseis-klopes-me-leia-ta-panta-ola--aksia-panw-apo-100000-eurw
SHARE THIS
0
SHARES

Διαρρήξεις και κλοπές σε σπίτια και επιχειρήσεις, στην ευρύτερη περιοχή των Σερρών, με λεία (χρήματα,κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα) που υπολογίζεται ότι ξεπερνά τις 100.000 ευρώ, κατηγορούνται ότι έκαναν τέσσερα άτομα τα οποία συνελήφθησαν επ' αυτοφώρω από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών.
Σε βάρος των συλληφθέντων ηλικίας 23, 23, 22 και 17 ετών,σχηματίστηκε δικογραφία, στην οποία συμπεριλαμβάνονται ακόμη πέντε συνεργοί τους, ηλικίας 18 έως 23 ετών, οι δύο από τους οποίους είναι ήδη έγκλειστοι καταστήματος κράτησης.
Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι συλληφθέντες ενεργώντας από κοινού το βράδυ της 28 Νοεμβρίου 2018, διέρρηξαν δύο επιχειρήσεις σε περιοχές των Σερρών και αφαίρεσαν ένα εγκαταστημένο σύστημα καταγραφής, ενώ το ίδιο βράδυ προσπάθησαν να διαρρήξουν ακόμη μία επιχείρηση, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν. 
Επίσης, διαπιστώθηκε ότι τα παραπάνω άτομα μαζί με τους συνεργούς τους, από τα μέσα του περασμένου Σεπτεμβρίου ενέχονται σε επιπλέον 27 διαρρήξεις και κλοπές από επιχειρήσεις και καταστήματα, 4 διαρρήξεις και κλοπές από οικίες, 6 κλοπές οχημάτων, τα οποία χρησιμοποίησαν ως μέσα για την περαιτέρω τέλεση κλοπών και 4 απόπειρες διάρρηξης καταστημάτων.
Τα κλεμμένα οχήματα εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς εγκαταλελειμμένα και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, ενώ κατασχέθηκαν επιπλέον 3 οχήματα, ως μέσα που χρησιμοποιούσαν για την εγκληματική τους δράση.  Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται, προκειμένου να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους σε παρόμοια αδικήματα. Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, για σύσταση συμμορίας και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook