
Την περασμένη εβδομάδα η Θάλεια Ματίκα κατέθεσε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη για τη μια υπόθεση βιασμού για την οποία κατηγορείται ο ηθοποιός σκηνοθέτης.
Λίγες ώρες μετά και με αφορμή την παράσταση στην οποία συμμετέχει με τον σύζυγό της Τάσο Ιορδανίδη, η Θάλεια Ματίκα έδωσε συνέντευξη για την εκπομπή "Mega Καλημέρα”. Η Θάλεια Ματίκα ξεκαθάρισε πως δεν ήταν επιλογή της να καταθέσει στην συγκεκριμένη υπόθεση όμως, τόνισε πως δεν πρόκειται να ξαναμιλήσει για την υπόθεση αυτή δημόσια από εδώ και στο εξής.
"Πήγα και κατέθεσα στην δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη. Με την κατάθεσή μου αυτή ολοκληρώθηκε ό,τι είχα να πω γι’ αυτή την υπόθεση. Πραγματικά δεν έχω κάτι άλλο να πω και δε θέλω να πω κάτι άλλο. Θα περιμένω όπως όλοι οι Έλληνες πολίτες την έκβαση της υπόθεσης.
Πραγματικά δε θέλω να ξαναμιλήσω δημόσια γι’ αυτό το ζήτημα. Έκλεισε αυτό το κομμάτι μέσα μου και με αυτό που συνέβη που δεν ήταν επιλογή μου. Με κάλεσε ο εισαγγελέας στη δίκη αυτή".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr