Follow us

Δίκη Φιλιππίδη - Κατέρρευσε η δεύτερη καταγγέλλουσα, διακόπηκε για αύριο η κατάθεσή της: Πώς ξεκίνησε ο εφιάλτης της

Διακόπηκε για αύριο η κατάθεση της δεύτερης καταγγέλλουσας στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη-Η μάρτυρας κατέρρευσε από έντονη φόρτιση

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM

Αύριο θα συνεχιστεί η κατάθεση της ηθοποιού που καταγγέλλει απόπειρα βιασμού της από τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Η γυναίκα με μεγάλη δυσκολία και κλαίγοντας περίγραψε την ημέρα που, όπως ισχυρίζεται, ο ηθοποιός επιχείρησε να την βιάσει μέσα στο καμαρίνι του όπου την είχε καλέσει, σε ώρα πολύ νωρίτερα από την έναρξη της παράστασης "Μπακαλόγατος" για να συζητήσουν τη συμμετοχή της σε πολύ δημοφιλές σίριαλ όπου πρωταγωνιστούσε ο κατηγορούμενος. Ήδη η μάρτυρας έχει εξηγήσει ότι η αρχικές συναντήσεις τους αφορούσαν ρόλο στην θεατρική παράσταση που ανέβαζε το 2010.

Αναφερόμενη στην επίμαχη μέρα η μάρτυρας είπε: "Με ρώτησε αν θέλω να πιω κάτι. Βλέποντας ένα ποτήρι διάφανο με διάφανο υγρό μέσα, θεώρησα ότι είναι ποτό, αλλά θα μπορούσε να είναι και νερό. Του είπα ότι κρυώνω και ότι θέλω να κρατήσω το παλτό μου. Ύστερα από λίγο μου λέει να βγάλω το παλτό για να μου δείξει κάτι. Τότε ένιωσα το χέρι του να με αγκαλιάζει. Αστραπιαία σηκώθηκα και πήγα πίσω στον καναπέ και είπα ότι με πήρε τηλέφωνο η μητέρα μου. Έκανα ότι μιλάω μαζί της και είπα ότι πρέπει να φύγω γιατί δήθεν κάτι της συνέβη. Μου λέει "καλά, καλά κάθισε λίγο να τελειώσουμε". Κάθισα στον καναπέ με σκοπό να φύγω. Ήρθε δίπλα μου στον καναπέ και από εκεί ξεκίνησε ένας εφιάλτης".

Η μάρτυρας καταφανώς καταβεβλημένη, κάποια στιγμή κατέρρευσε, με αποτέλεσμα το δικαστήριο, που ήδη είχε σταματήσει δύο φορές τη διαδικασία, αποφάσισε να διακόψει την κατάθεση ώστε να συνεχιστεί αύριο, δίνοντας χρόνο στο φερόμενο θύμα να συνέλθει.

Δημόσια η κατάθεση της δεύτερης καταγγέλλουσας

Η ηθοποιός που καταγγείλει τον Πέτρο Φιλιππίδη για απόπειρα βιασμού της το 2010, στο θέατρο "Μουσούρη", ξεκίνησε την κατάθεσή της σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο.

Η γυναίκα που, τρέμοντας, καταθέτει δημόσια, περιέγραψε στο δικαστήριο πως μέσω οικογενειακού γνωστού της, ήρθε σε επαφή με τον κατηγορούμενο προκειμένου να πάρει ρόλο στην παράστατη "Μπακαλόγατος", που ανέβαζε τότε ο επιφανής καλλιτέχνης.

"Μου είπε ότι με θέλει για αντικατάσταση άλλου ηθοποιού στο έργο. Χάρηκα τόσο πολύ. Με κάλεσε στο θέατρο. Πήγα στο θέατρο, υπήρχε πρόσκληση για μένα στο ταμείο. Πριν χτυπήσει το τρίτο κουδούνι μου έστειλε μήνυμα και μου έλεγε: "Έμαθα ότι ήρθες, ελπίζω να περάσεις καλά". Η παράσταση ξεκίνησε και κατά τη διάρκεια της μου απηύθυνε κάποια ατάκα. Αυτό συμβαίνει στο θέατρο. Φτιάχνουν οι ηθοποιοί ένα κλίμα. Μου έστειλε ξανά μήνυμα στο διάλειμμα και με ρώτησε αν περνάω καλά και ότι όταν τελειώσει η παράσταση με περιμένει στο καμαρίνι του.

Κατευθύνθηκα, μετά το τέλος στο καμαρίνι του, υπήρχε ουρά από θεατές. Όταν τέλειωσε η ουρά, μπήκα στο καμαρίνι. Ήταν πολύ εγκάρδιος, πριν καθίσω μου ζήτησε να με δει, να βγάλω το παλτό μου,να κάνω μια στροφή, το οποίο θεώρησα πολύ φυσιολογικό, αφού θα έκανα αντικατάσταση ρόλου" είπε η μάρτυρας φανερά ταραγμένη.

Διαβάστε Επίσης

Σύμφωνα με την καταγγέλλουσα επί μία εβδομάδα πήγαινε στο θέατρο και παρακολουθούσε την παράσταση, μετά από συνεννόηση με τον κατηγορούμενο, ο οποίος ήταν υποστηρικτικός απέναντι της λέγοντας πως είναι όμορφη και πως της ταιριάζει ο ρόλος.

Διαβάστε Επίσης

Ξέσπασε σε λυγμούς μόλις αποχώρησε η Έδρα

Εκεί πάντως που ετοιμαζόταν να καταθέσει για τα όσα συνέβησαν και όσα βίωσε με την απόπειρα βιασμού, δεν μπόρεσε να συνεχίσει. Η μάρτυρας αισθάνθηκε αδιαθεσία και το δικαστήριο έδωσε λίγο χρόνο για να ηρεμήσει. Η διαδικασία διεκόπη για μετά τις 2 το μεσημέρι. Η γυναίκα ξέσπασε σε λυγμούς μόλις αποχώρησε η Έδρα.

Να σημειωθεί ότι η κατάθεση της πρώτης μάρτυρα, που κατέθεσε με κλειστές τις θύρες του Δικαστηρίου, ολοκληρώθηκε σήμερα μετά από επτά συνεδριάσεις του δικαστηρίου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΕΝΟΡΚΩΝ 13 Μαϊ 2024 | 19:18

Ρόμπερτ Μενέντεζ: Ξεκίνησε η δίκη του Αμερικανού γερουσιαστή για διαφθορά - Διαχωρίστηκε η υπόθεση για τη σύζυγό του

Ο 70χρονος Μενέντεζ, η σύζυγός του και δύο επιχειρηματίες από το Νιού Τζέρσεϊ κατηγορούνται για δωροληψία - Και οι τέσσερις έχουν δηλώσει αθώοι.

ΤΟ "ΠΙΤΜΠΟΥΛ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ" 13 Μαϊ 2024 | 19:06

Καταθέτει ο πρώην δικηγόρος του Τραμπ: Έκανα ό,τι ήθελε - Απειλούσα με μηνύσεις και "φύτευα" ιστορίες στον Τύπο

Ο Κόεν είναι ίσως ο σημαντικότερος μάρτυρας κατηγορίας που καλούν οι εισαγγελικές αρχές στη δίκη του Τραμπ, που σήμερα μπήκε στην πέμπτη εβδομάδα της.

ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΟ ΜΑΛΜΠΕ 11 Μαϊ 2024 | 13:28

Eurovision 2024: Αποκλείστηκε η Ολλανδία μετά την καταγγελία σε βάρος του τραγουδιστή Joost Klein - 25 χώρες στον τελικό

Πρωτοφανής απόφαση από την EBU - Απέβαλλε την Ολλανδία από τον τελικό της Eurovision - Οι τελευταίες πληροφορίες.

ΤΥ ΧΤΥΠΗΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΝΗΓΟΥΣΕ 09 Μαϊ 2024 | 15:23

Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε 40χρονος για ενδοοικογενειακή βία - Η σύντροφός του κρεμάστηκε από το μπαλκόνι για να γλιτώσει

Καταδικάστηκε ο 40χρονος για την ενδοοικογενειακή βία - Η σύντροφός του αναγκάστηκε να διαφύγει από το μπαλκόνι για να γλιτώσει

ΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ 09 Μαϊ 2024 | 14:54

Χρειάστηκαν 5 χρόνια και 11 αναβολές στο ΣτΕ για να εκδώσει απόφαση- Και υπήρχε ήδη νομολογία...

Το ΣτΕ χρειάστηκε πέντε χρόνια για να εκδώσει απόφαση για ζήτημα νομολογιακά λυμένο.

ΠΟΥ "ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ" Η ΗΘΟΠΟΙΟΣ 09 Μαϊ 2024 | 12:47

Τι συμβαίνει με τη Δέσποινα Στυλιανοπούλου: "Είναι δύσκολη η κατάστασή της" - Η ανακοίνωση της οικογένειάς της

"Το μεγαλύτερο σοκ για τη θεία μου ήταν η Μαίρη Χρονοπούλου", διευκρίνισε η ανιψιά της Δέσποινας Στυλιανοπούλου

ΘΛΙΨΗ ΣΤΟΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ 08 Μαϊ 2024 | 16:50

Πέθανε η ηθοποιός Ιφιγένεια Αστεριάδη στα 57 της χρόνια - Το αντίο του Γιάννη Κακλέα και του Σπύρου Μπιμπίλα

Η Ιφιγένεια Αστεριάδη συμμετείχε στην παράσταση "Ο τυχαίος θάνατος ενός αναρχικού" που σκηνοθέτησε ο Γιάννης Κακλέας.

ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ 08 Μαϊ 2024 | 15:21

Τι κάνει σήμερα η πρώην πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς- Ο γάμος με τον συμπρωταγωνιστή της σε ταινίες ενηλίκων και το ράντσο- δώρο

Η 45χρονη πρώην πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς γνωρίστηκε με τον Τραμπ το 2006. Σήμερα, είναι το πρόσωπο κλειδί στην πιο σημαντική δίκη με κατηγορούμενο πρώην πρόεδρο.

ΣΤΑ 74 ΤΟΥ 08 Μαϊ 2024 | 10:34

Ian Gelder: Πέθανε ο "Κίβαν Λάνιστερ" του Game of Thrones

Πέθανε στα 74 του χρόνια ο Ian Gelder, αλλιώς, ο "Κίβαν Λάνιστερ" του Game of Thrones.

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ 08 Μαϊ 2024 | 10:30

Αγωνία για την ηθοποιό Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Εξαφανισμένη για έναν μήνα - Τι έχει συμβεί

Η γνωστή ηθοποιός Δέσποινα Στλιανοπούλου είχε εξαφανιστεί για έναν μήνα και οι δικοί της άνθρωποι έζησαν αυτό το διάστημα γεμάτοι αγωνία.

ΘΛΙΨΗ ΣΤΟΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ 07 Μαϊ 2024 | 22:43

Πέθανε ο ηθοποιός Κώστας Ματσακάς - Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα

Ο Κώστας Ματσακάς συνεργάστηκε με το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος από το 1961.

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ 07 Μαϊ 2024 | 19:17

Η Ντάνιελς καταθέτει στη δίκη Τραμπ: "Με υποδέχτηκε με σατέν πιτζάμες, είπε ότι δεν κοιμάται καν στο ίδιο δωμάτιο με τη Μελάνια"

Η Στόρμι Ντάνιελς υποστηρίζει ότι έλαβε 130.000 δολάρια για να μην αποκαλύψει τη σεξουαλική σχέση που είχε με τον Ντόναλντ Τραμπ.

ΗΘΟΠΟΙΟΣ 07 Μαϊ 2024 | 13:43

Άννα Παναγιωτοπούλου: "Ταλαιπωρήθηκε πολύ από το Αλτσχάιμερ, έβγαζε επιθετικό χαρακτήρα"

"Ήταν περισσότερα από 2-3 χρόνια και δεν φαινότανε στην αρχή και νομίζανε ότι η Άννα έχει γίνει επιθετική, ότι μίλαγε άσχημα γιατί έβγαζε έναν άλλο χαρακτήρα", ανέφεραν στην πρωινή εκπομπή του Open.