Συνεχίστηκε σήμερα στο Εφετείο η υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος σε πρώτο βαθμό έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη οκτώ ετών για δύο απόπειρες βιασμών γυναικών συναδέλφων του.
Η διαδικασία συνεχίστηκε με την κατάθεση της δεύτερης καταγγέλλουσας, η οποία με λυγμούς περιέγραψε το πώς βίωσε την απόπειρα βιασμού στο καμαρίνι του ηθοποιού. Μάλιστα, όπως επισήμανε ρεπορτάζ του Alpha, η γυναίκα ήταν ιδιαίτερα φορτισμένη και προσπαθούσαν να τη συνεφέρουν προκειμένου να ολοκληρώσει την κατάθεσή της.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η ρεπόρτερ έκανε λόγο για σοκαριστικές λεπτομέρειες που δεν μπορούν να περιγραφούν on air ακριβώς με τον τρόπο που ειπώθηκαν μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου.
Κατά τις ίδιες πηγές, η δεύτερη καταγγέλλουσα ισχυρίστηκε ότι είχε πάει στο καμαρίνι του ηθοποιού διότι εκείνος την είχε καλέσει. Εκεί, όπως υποστηρίζει, τον αντίκρισε ημίγυμνο, με τον Πέτρο Φιλιππίδη να προσπαθεί να τη βιάσει και την ίδια να προσπαθεί να φύγει από το καμαρίνι.
Όταν κατάφερε να ανοίξει την πόρτα και να βγει έξω, ο γνωστός ηθοποιός, σύμφωνα πάντα με την κατάθεση, της είπε "εάν περάσεις αυτή την πόρτα, έχει καταστραφεί η καριέρα σου".

Μέσα στη δικαστική αίθουσα βρίσκεται και η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδης, Ελπίδα Νίνου, η οποία κάθισε πίσω, ακούγοντας τα όσα περιέγραφε για τον σύζυγός της η δεύτερη καταγγέλλουσα.
Δείτε το βίντεο
Όπως προκύπτει από τις φωτογραφίες των πρακτορείων, στο Εφετείο βρέθηκαν η ηθοποιός Εβελίνα Παπούλια και ο Σπύρος Μπιμπίλας, βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας και αντιπρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.


Ο ίδιος ο Πέτρος Φιλιππίδης ισχυρίζεται ότι είναι αθώος, με τον δικηγόρο του, Μιχάλη Δημητρακόπουλο να εκτιμά όλον αυτόν τον καιρό ότι οι κατηγορίες θα καταπέσουν σε δεύτερο βαθμό.
Η πρωτοβάθμια δίκη είχε διαρκέσει μήνες και ενώπιον του δικαστηρίου είχαν καταθέσει περισσότεροι από 50 μάρτυρες, ενώ η απόφαση που εκδόθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο ήταν ομόφωνη.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr