Follow us

Δίκη για δολοφονία Αλκη Καμπανού: Εφτασε η ώρα της εισαγγελικής πρότασης - Θα ξεπερνά τις 400 σελίδες

Την πρόταση της εισαγγελέως της 'Εδρας του ΜΟΔ θα ακούσουν σήμερα οι 12 κατηγορούμενοι που δικάζονται εδώ και 4,5 μήνες για τη δολοφονία του 19χρονου 'Αλκη Καμπανού.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
Αλκης Καμπανός

Την πρόταση της εισαγγελέως της Έδρας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης θα ακούσουν σήμερα οι 12 κατηγορούμενοι που δικάζονται εδώ και 4,5 μήνες για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού και τον τραυματισμό των δύο φίλων του, μετά την "τυφλή" οπαδική επίθεση που πάγωσε το πανελλήνιο, τα ξημερώματα της 1ης Φεβρουαρίου 2022, στη Χαριλάου Θεσσαλονίκης.

Η εισαγγελέας Κυριακή Κλιάμπα αναμένεται να αναπτύξει, νομικά εμπεριστατωμένα, την πρότασή της προς τους δικαστές του Κακουργιοδικείου Θεσσαλονίκης, αξιολογώντας το σύνολο των αποδεικτικών μέσων, τις μαρτυρικές καταθέσεις και απολογίες. Κατά πληροφορίες, η πρότασή της θα ξεπερνάει τις 400 σελίδες, ενώ όπως προανήγγειλε η ίδια, η αγόρευση θα διαρκέσει 10 ώρες.

"Δεν μπορείς να τα θυμάσαι όλα απ' έξω, ούτε θέλεις να ξεχάσεις κάτι", ανέφερε η κ. Κλιάμπα κατά την τελευταία συνεδρίαση του δικαστηρίου, καλώντας όλους τους παράγοντες της δίκης να "οπλιστούν με υπομονή".

Στη συνέχεια, τον λόγο θα λάβουν οι συνήγοροι πολιτικής αγωγής και υπεράσπισης για να τοποθετηθούν επί του περιεχομένου της εισαγγελικής πρότασης, διαδικασία που αναμένεται να κρατήσει μέρες.

Η δίκη εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθεί μέσα στον Ιούλιο με την εκφώνηση της ετυμηγορίας των δικαστών- ένα μήνα προτού ολοκληρωθεί το 18μηνο της προσωρινής κράτησης των κατηγορουμένων.

Το χρονικό της δίκης

Η αποδεικτική διαδικασία ξεκίνησε στις 18 Ιανουαρίου και ολοκληρώθηκε στις 11 Μαΐου με την απολογία του τελευταίου κατηγορούμενου. Στο διάστημα αυτό μεσολάβησαν 31 συνεδριάσεις και εξετάστηκαν περισσότεροι από 60 μάρτυρες, 26 του κατηγορητηρίου και τουλάχιστον 35 της υπεράσπισης.

Ανατρέχοντας στο χρονικό της δίκης, το ΑΠΕ-ΜΠΕ σταχυολογεί τα σημαντικότερα -μέχρι στιγμής- γεγονότα και στιγμιότυπα της πολύμηνης διαδικασίας:

18 Ιανουαρίου

Κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας και μέσα στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης, ξεκινάει (με διαδικαστικά ζητήματα) η δίκη για το άγριο έγκλημα σε βάρος του 19χρονου Άλκη Καμπανού. Νομιμοποιούνται οι δικηγόροι -ο αριθμός των υπερασπιστών ξεπερνάει τους 25- και ανακοινώνονται οι δικάσιμοι μέχρι το τέλος Μαρτίου. Σε δηλώσεις της στους δεκάδες εκπροσώπους των ΜΜΕ και απαντώντας σε ερώτηση για το ποια θα είναι για την ίδια μια δίκαιη απόφαση, η μητέρα του Άλκη τονίζει: "Τα ισόβια να γίνουν πραγματικά ισόβια". Οπαδοί του Άρη έχουν συγκεντρωθεί έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης για να τιμήσουν τη μνήμη του αδικοχαμένου νεαρού, φωνάζοντας "αθάνατος".

23 Ιανουαρίου

Κληρώνονται οι ένορκοι, διαβάζεται το κατηγορητήριο και καλούνται ένας ένας οι κατηγορούμενοι να κάνουν μια σύντομη τοποθέτηση. Όλοι παραδέχονται ότι βρέθηκαν στο σημείο του επίδικου περιστατικού αλλά αρνούνται ότι ήρθαν σε επαφή με τον Άλκη. Εκφράζουν τη λύπη τους για τον χαμό του και τα συλλυπητήριά τους προς τους γονείς του. Η πολιτική αγωγή ζητεί την επέκταση των κατηγοριών και για τα κακουργήματα της εγκληματικής οργάνωσης και της διακεκριμένης κατοχής όπλων. Γι' αυτό τον λόγο υποβάλλει προφορική μήνυση ώστε τα πρακτικά της δίκης να διαβιβαστούν προς αξιολόγηση στην Εισαγγελία Πρωτοδικών.

Διαβάστε Επίσης

24 Ιανουαρίου

Ο πατέρας του Άλκη Αριστείδης Καμπανός ανοίγει τον κύκλο της εξέτασης των μαρτύρων. Κάνει λόγο για "προσχεδιασμένο, οργανωμένο και ψυχρό έγκλημα", τονίζοντας ότι οι κατηγορούμενοι "ήθελαν να σκοτώσουν", ενώ χρησιμοποιεί τα τελευταία λόγια του αδικοχαμένου γιου του: "μην με χτυπάτε άλλο". Αμέσως μετά καταθέτει η μητέρα του 19χρονου, η οποία καλεί τους 12 νεαρούς κατηγορούμενους να την κοιτάξουν στα μάτια και τους απευθύνει το ερώτημα: "τι σας έφταιξε ο λεβέντης μου;". "Εάν είχαν μια σταγόνα αλήθειας θα με κοιτούσαν στα μάτια γιατί στα μάτια μου θα έβλεπαν και τον Άλκη", αναφέρει συγκινησιακά φορτισμένη η Μελίνα Κακουλίδου, υπογραμμίζοντας ότι το παιδί της έζησε μία "κτηνωδία".

26 Ιανουαρίου

Καταθέτει ο κολλητός φίλος του Άλκη και θύμα της ίδιας επίθεσης. "Ήταν ψυχροί σαν δολοφόνοι. Κοκάλωσα όταν είδα το δρεπάνι. Σταμάτησαν μόνο όταν ήρθαν κάποια άτομα προς τα πάνω, αλλιώς θα ήμουν κι εγώ νεκρός", αναφέρει ο 21χρονος αυτόπτης μάρτυρας του φονικού επεισοδίου.

6 Φεβρουαρίου

Ένας ακόμα φίλος του 19χρονου ανεβαίνει στο βήμα του μάρτυρα. Πρόκειται για 20χρονο σπουδαστή που δέχθηκε χτύπημα με δρεπάνι αλλά κατάφερε να ξεφύγει, διαφορετικά "μπορεί να είχα την ίδια κατάληξη με τον Άλκη", όπως λέει χαρακτηριστικά. "Είχαν επιθετικές διαθέσεις. Δεν διέκρινα πρόσωπα, φορούσαν λεμουδιές, κουκούλες, μάσκες full face. Κρατούσαν μαχαίρια, δρεπάνια, ξύλα, ρόπαλα", επισημαίνει ο νεαρός σπουδαστής.

9 Φεβρουαρίου

Αστυνομικός της Άμεσης Δράσης, στα χέρια του οποίου ξεψύχησε ο Άλκης Καμπανός, καταθέτει στο δικαστήριο. Περιγράφοντας τη σκηνή του εγκλήματος, όταν έφτασε στο σημείο, αναφέρει χαρακτηριστικά: "ήταν λες και μπαίναμε σε σφαγείο".

9, 13, 14 Φεβρουαρίου

Η δίκη συνεχίζεται με τη μαραθώνια εξέταση αστυνομικού του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής Θεσσαλονίκης που διαρκεί συνολικά 3 μέρες. Χαρακτηρίζει "καταδρομική" την επίθεση εναντίον του Άλκη και της παρέας του, μιλώντας για "τυφλό" οπαδικό χτύπημα. Αναφέρεται σε προγενέστερο επεισόδιο με οπαδικά κίνητρα που αποτέλεσε την αφορμή για το επίδικο συμβάν. Στη δικαστική αίθουσα προβάλλονται βίντεο από το σημείο του εγκλήματος (ερασιτεχνικά και από κάμερες ασφαλείας). Η ένταση μεταξύ συνηγόρων πολιτικής αγωγής και υπεράσπισης προκαλεί την παρέμβαση της προέδρου του δικαστηρίου, η οποία τους καλεί να τιμήσουν τη μνήμη του Άλκη.

14 Μαρτίου

"Η θυσία και η μνήμη του Άλκη να διώξει το σκοτάδι από την πόλη", αναφέρει ο πρόεδρος του Α.Σ. Άρης Λευτέρης Αρβανίτης, καταθέτοντας στο δικαστήριο. Την ίδια μέρα πραγματοποιείται η τελετή μετονομασίας του δρόμου όπου δολοφονήθηκε ο 19χρονος σε οδό Αλκιβιάδη Καμπανού (από Θ. Γαζή).

20 - 21 Μαρτίου

Στο βήμα του μάρτυρα ανεβαίνει η ιατροδικαστής Λήδα Κοβάτση, η οποία διενήργησε τη νεκροψία - νεκροτομή στη σορό του Άλκη. Επιβεβαιώνει τα επιστημονικά της ευρήματα, σύμφωνα με τα οποίο ο θάνατος του νεαρού οφείλεται σε "συρροή θανατηφόρων κακώσεων στα κάτω άκρα και σε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις". "Υπέστη μαρτυρικό, αργό και βασανιστικό θάνατο", τονίζει, προσδιορίζοντας τουλάχιστον πέντε διαφορετικά όργανα - όπλα που χρησιμοποιήθηκαν: τρία διαφορετικά νύσσοντα και τέμνοντα, όπως και τουλάχιστον δύο διαφορετικά θλώντα. Επιδεικνύονται τα ματωμένα ρούχα του Άλκη, το δρεπάνι και το μαχαίρι τύπου "κάραμπιτ" για να διακριβωθεί εάν ταυτίζονται με τα τραύματα στα κάτω άκρα. Στην αρχή της κατάθεσής της, η ιατροδικαστής προτρέπει τους γονείς του αδικοχαμένου φοιτητή να αποχωρήσουν από τη δικαστική αίθουσα λόγω της "σκληρότητας" όσων θα ακουστούν.

28 Μαρτίου

Η δίκη συνεχίζεται με τη διαδικασία των αναγνωστέων εγγράφων (ο αριθμός των οποίων ξεπερνάει τα 200). Κατά την προβολή επεξεργασμένου βίντεο που προσκόμισε συνήγορος υπεράσπισης ξεσπούν οι γονείς του Άλκη, με τη μητέρα του να φωνάζει: "Τι κοιτάτε; Εσείς ήσασταν. Και οι 12". Ξεκινούν οι καταθέσεις των μαρτύρων υπεράσπισης.

30 Μαρτίου

Μητέρες των κατηγορούμενων, καταθέτοντας η μία μετά την άλλη, ζητούν συγγνώμη από τους γονείς του Άλκη για την εμπλοκή των παιδιών τους στο αιματηρό επεισόδιο. "Δεν τολμώ να κοιτάξω στα μάτια τούς γονείς, ούτε φτάνει μία συγγνώμη για τον απέραντο πόνο που βιώνουν. Προσπάθησα να γράψω ένα γράμμα για να εκφράσω την οδύνη μου- να το πάω όμως πού; Σκέφτηκα να πάω στο μνήμα του παιδιού- αλλά δεν είμαι αντάξια να πάω...", είναι τα χαρακτηριστικά λόγια μίας εξ αυτών.

4, 6, 11 Απριλίου

Οι ιατροδικαστές Κατερίνα Αποστολίδου, Παναγιώτης Λέων και Δημήτρης Γαλεντέρης καταθέτουν ως τεχνικοί σύμβουλοι για λογαριασμό κατηγορούμενων (κατά περίπτωση για τους 2ο, 9ο, 10ο και 11ο). Η πρώτη και ο τρίτος διατυπώνουν διαφωνίες ως προς τα συμπεράσματα της ιατροδικαστικής έκθεσης που συνέταξε η συνάδελφός τους Λήδα Κοβάτση και ειδικότερα ως προς τα αίτια θανάτου. Η κ. Αποστολίδου δεν θεωρεί θανατηφόρες τις κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που υπέστη το θύμα, μεταφέροντας την επιστημονική της άποψη ότι ο θάνατός του προήλθε από αιμορραγικό σοκ, αποτέλεσμα του χτυπήματος στη μηριαία αρτηρία. Ανάλογο είναι το περιεχόμενο της γνωμάτευσης που υπογράφει ο κ. Γαλεντέρης, ο οποίος τονίζει ότι "δεν μπορούμε να έχουμε πέντε αιτίες θανάτου". Αποστάσεις από το ιατροδικαστικό πόρισμα φαίνεται να παίρνει και ο κ. Λέων, σύμφωνα με τον οποίο "το θανατηφόρο χτύπημα" ήταν αυτό στο δεξιό μηρό που προκάλεσε ρήξη της μηριαίας αρτηρίας. "Όποιος έπληξε το παιδί στο δεξί μηρό, το οδήγησε στο θάνατο", σημειώνει χαρακτηριστικά. Απειλές και ύβρεις καταγγέλλει ότι δέχεται μετά την κατάθεσή της η κ. Αποστολίδου. Μήνυση εναντίον των τριών ιατροδικαστών - τεχνικών συμβούλων καταθέτουν οι γονείς του Άλκη Καμπανού για ψευδή κατάθεση και απάτη ενώπιον δικαστηρίου.

25 Απριλίου

Ανοίγει ο κύκλος των απολογιών με τον κατηγορούμενο που συνελήφθη χρονικά πρώτος και αποτέλεσε το πρόσωπο "κλειδί" ώστε να φτάσει η Αστυνομία στα ίχνη των υπολοίπων εμπλεκόμενων προσώπων- οδηγών και επιβατών των τριών συνολικά αυτοκινήτων που κινήθηκαν με πομπή από τον σύνδεσμο οπαδών του ΠΑΟΚ "Θύρα 4" προς τη Χαριλάου. "Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω, αλλά είναι αργά" είπε, τονίζοντας ότι ο ίδιος δεν απομακρύνθηκε από το όχημα επειδή λύθηκε το χειρόφρενο. Ως προς τα κίνητρα αναφέρει ότι δεν είχαν σκοπό να σκοτώσουν, αλλά να κυνηγήσουν, να κάνουν οπαδικό επεισόδιο, ισχυρισμό που θα επαναλάβουν στις απολογίες τους και οι συγκατηγορούμενοί του.

27 Απριλίου

"Εγώ είμαι αυτός που χτύπησε τον Άλκη στο πόδι", παραδέχεται ο 2ος κατηγορούμενος. Είναι η πρώτη και μοναδική ομολογία από κάποιον ότι ήρθε σε σωματική επαφή με τον Άλκη. Σύμφωνα με την ομολογία του, έπληξε με κουζινομάχαιρο τον 19χρονο στο δεξί του πόδι, προκαλώντας τρώση της μηριαίας αρτηρίας και τον θάνατο του. Παραδέχεται ότι χτύπησε και τον κολλητό φίλο του Άλκη. Η ομολογία του δεν φαίνεται να πείθει την εισαγγελέα της έδρας: "Δεν σας πιστεύω", τού λέει και τον χαρακτηρίζει "εξιλαστήριο θύμα" διότι πήρε "πάνω" του το φονικό. Για "παραμύθι" και "κακοπαιγμένο θέατρο" κάνει λόγο η πολιτική αγωγή.

4, 5, 8, 11 Μαΐου

Στον απόηχο της παραπάνω ομολογίας απολογούνται διαδοχικά οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι. Όλοι αρνούνται ότι ακούμπησαν τον Άλκη, ούτε μπορούν να δώσουν εξηγήσεις για τα υπόλοιπα τραύματα που εντοπίστηκαν στη σορό του αλλά και ποιοι τα προκάλεσαν. Ορισμένοι (7ος, 9ος, 10ος και 11ος) παραδέχονται ότι χτύπησαν τους δύο φίλους του- ανάλογα με την περίπτωση, με μπουνιές, "κάραμπιτ", δρεπάνι και στειλιάρι. Κάποιοι ανασκευάζουν πλήρως τις ανακριτικές τους απολογίες, κυρίως ως προς την εμπλοκή των συγκατηγορουμένων τους, και κάποιοι επιμένουν ότι δεν πλησίασαν καθόλου το σημείο του φονικού. Όλοι ζητούν συγγνώμη από τους γονείς του αδικοχαμένου νεαρού εκφράζοντας τα συλλυπητήριά τους. Το δικαστήριο κηρύσσει το πέρας της αποδεικτικής διαδικασίας.

2 Ιουνίου

Η προγραμματισμένη εισαγγελική αγόρευση αναβάλλεται για λίγες μέρες. Το δικαστήριο συγκροτείται αλλά η εισαγγελέας γνωστοποιεί στους παράγοντες της δίκης ότι δεν είναι ακόμη έτοιμη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

Στη Νέα Ερυθραία για μια από τις ομορφότερες αυλές των βορείων προαστίων

Το all-day στέκι με κοσμοπολίτικο αέρα και ανεμελιά έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και συνεχίζει να το κάνει και το φθινόπωρο.

ΠΡΩΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΔ 02 Σεπ 2025 | 17:04

Στις 24 Νοεμβρίου η δίκη για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων αποδήμων το 2024: Στο εδώλιο η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου

Στο εδώλιο η πρώην ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου, και άλλων τριών κατηγορουμένων

ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΙΚΗ 02 Σεπ 2025 | 15:19

Ξανά στο εδώλιο ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ: Θα δικαστεί για βιασμούς και σεξουαλικές επιθέσεις σε βάρος Γαλλίδας ηθοποιού

Η ηθοποιός καταγγέλλει ότι το ιερό τέρας του γαλλικού σινεμά τη βίασε όταν εκείνη ήταν 22 ετών.

ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 29 Αυγ 2025 | 12:01

Κωνσταντινούπολη: Η στιγμή της εν ψυχρώ εκτέλεσης πρώην προέδρου ποδοσφαιρικής ομάδας [βίντεο]

Ο Τουντσάι Μερίτς έπεσε νεκρός από τους πυροβολισμούς μέσα σε καφετέρια στην Κωνσταντινούπολη

ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ 28 Αυγ 2025 | 10:30

Μάνδρα: Ομόφωνα αθώοι οι τρεις κατηγορούμενοι για τις φονικές πλημμύρες

Με ομόφωνη απόφαση, το δικαστήριο απάλλαξε τους τρεις κατηγορούμενους για τις φονικές πλημμύρες της Μάνδρας.

ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ 28 Αυγ 2025 | 08:14

Βόλος: Ξεσπά η αδερφή της 36χρονης για τον γυναικοκτόνο - "Είναι ένα τέρας, εκβίαζε τα παιδιά και τη Μαριόλα"

Στις φυλακές της Λάρισας βρίσκεται από το βράδυ της Τρίτης ο γυναικοκτόνος του Βόλου. Τον αποδοκίμασαν οι κρατούμενοι κατά την άφιξή του.

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ 27 Αυγ 2025 | 14:00

Δίκη Novartis: Ενοχοι Δεστεμπασίδης- Μαραγγέλη για ψευδείς καταθέσεις περί χρηματισμού πολιτικών, λέει η εισαγγελέας

Η εισαγγελέας τόνισε πως "οι κατηγορούμενοι πίστευαν ότι μπορούν να πουν ό,τι θέλουν γιατί ήταν σε καθεστώς προστασίας μαρτύρων".

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 27 Αυγ 2025 | 10:26

Σκύδρα: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για το άγριο φονικό με αφορμή τα ροδάκινα - Τι συνέβη στο χωράφι

Ο δράστης, που ομολόγησε ότι σκότωσε τον 72χρονο ισχυρίστηκε πως το θύμα του έκλεβε τα ροδάκινα και μίλησε για τα όσα έγιναν στο χωράφι.

ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ 27 Αυγ 2025 | 07:01

Σκύδρα: Σκότωσε τον συγχωριανό του και... συνέχιζε κανονικά τη ζωή του - "Είχε εμμονή μαζί του", λέει η σύζυγος του 72χρονου

Έκανε καθημερινά παραγγελία καφέ και… μπουγάτσας, ενώ ήταν στο χωράφι του και διαφωνούσε για την τιμή πώλησης των προϊόντων στον μανάβη του χωριού.

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ 26 Αυγ 2025 | 21:51

Έγκλημα στη Σκύδρα: Τον σκότωσε γιατί νόμιζε ότι του έκλεψε ροδάκινα - "Είχε φαντασιώσεις συνέχεια, τον έβριζε"

Ο 76χρονος υποστηρίζει ότι θόλωσε και σκότωσε το θύμα γιατί νόμιζε ότι του έκλεβε ροδάκινα - Η οικογένεια του 72χρονου αναφέρει ότι δεν υπήρχε καμία διαφορά μεταξύ τους

ΔΙΚΗ NOVARTIS 26 Αυγ 2025 | 15:10

Novartis: Απολογία της "Αικατερίνης Κελέση", δηλαδή της γραμματέως του Φρουζή Μαρίας Μαραγγέλη- Επιμένει για χρηματισμούς πολιτικών

Η Μαρία Μαραγγέλη (Αικατερίνη Κελέση) δήλωσε πως "όσα κατέθεσα είναι αλήθεια" και χαρακτήρισε τον τότε ισχυρό άνδρα της Novartis στην Ελλάδα, Κωνσταντίνο Φρουζή, "αδίστακτο".

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. 26 Αυγ 2025 | 07:21

Σκύδρα: Ο 76χρονος σκότωσε με καραμπίνα τον 72χρονο συγχωριανό του - Τον έσυρε 700 μέτρα και τον πέταξε σε χωματερή

Όπως δήλωσε ο δράστης κατά την ανάκριση, συνάντησε τον 72χρονο, τον πυροβόλησε με καραμπίνα, έδεσε το σώμα του στο μηχανάκι και τον έσυρε για περίπου 700 μέτρα.

ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ 25 Αυγ 2025 | 21:09

Σοκ στη Σκύδρα: Ένας 75χρονος ομολόγησε τη δολοφονία 72χρονου - Τον πυροβόλησε και τον έσυρε με το μηχανάκι

Η εξαφάνιση του 72χρονου είχε προκαλέσει άμεση κινητοποίηση των Αρχών και ανησυχία στην τοπική κοινωνία

ΤΙ ΕΙΠΕ 25 Αυγ 2025 | 20:49

Αυστραλία: Συγκλονίζει η κατάθεση του μοναδικού επιζώντα από τη δηλητηρίαση με μανιτάρια - Συγχωρεί τη δολοφόνο της γυναίκας του

Ο Ίαν Γουίλκινσον είναι ο μοναδικός επιζών από τη δηλητηρίαση με τα τοξικά μανιτάρια στην Αυστραλία και μίλησε στο Ανώτατο Δικαστήριο της Μελβούρνης για "το μοιραίο γεύμα" που σέρβιρε η Έριν Πάτερσον

ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ 25 Αυγ 2025 | 20:46

Ειρήνη Μουρτζούκου: Οι 44 μέρες της στη φυλακή - Θα υποδείξει συγκεκριμένο πρόσωπο για τον θάνατο του Παναγιωτάκη

Ο δικηγόρος της Ειρήνης Μουρτζούκου δεν διευκρίνισε αν το μυστηριώδες πρόσωπο είναι άντρας ή γυναίκα

25 Αυγ 2025 | 07:06

Βόλος: Οι δύο κινήσεις που πυροδότησαν το φονικό αμόκ του συζυγοκτόνου - "Δεν έχω μετανιώσει για τίποτα"

Η άτυχη γυναίκα είχε εκφράσει εδώ και μήνες την πρόθεση της να πάρουν διαζύγιο.

23 Αυγ 2025 | 09:41

ΗΠΑ: Παραμένουν στη φυλακή τα αδέλφια Μενέντεζ, που έχουν καταδικαστεί για τον φόνο των γονιών τους το 1989

Τα αδέλφια Μενέντεζ θα μπορέσουν να υποβάλουν εκ νέου αίτημα σε τρία χρόνια.

ΑΓΡΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ 23 Αυγ 2025 | 08:30

Γυναικοκτονία στον Βόλο: Πάνω από το πτώμα της μάνας τους περίμεναν τα 3 παιδιά

Πάνω από τη σορό της 36χρονης περίμεναν την αστυνομία σε κατάσταση σοκ, τα δυο κορίτσια της ηλικίας 16 και 6 ετών καθώς και το 13χρονο αγόρι της.

ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΟΣ 22 Αυγ 2025 | 18:30

Χαλάνδρι: Στη φυλακή ο 28χρονος για τη δολοφονία της 47χρονης - "Ήμουν σε αμόκ και δεν ήξερα τι έκανα"

"Με τη γυναίκα ήθελα να μιλήσουμε για αυτό την περίμενα έξω από το σπίτι της" ισχυρίζεται ο κατηγορούμενος

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΑΓΡΙΟΤΗΤΑ 22 Αυγ 2025 | 13:16

Γυναικοκτονία στον Βόλο: "Είδα τον μπαμπά να καρφώνει τη μαμά με μαχαίρι" - Σοκάρει η περιγραφή της κόρης

Τα παιδιά μεταφέρθηκαν σε ασφαλές περιβάλλον, ενώ η οικογένεια δέχεται ψυχολογική υποστήριξη.

ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΝΘΡΩΠΟΚΥΝΗΓΗΤΟ 22 Αυγ 2025 | 11:55

Γυναικοκτονία στον Βόλο: Σκότωσε την 36χρονη σύζυγό του και τράπηκε σε φυγή - Μητέρα 4 παιδιών το θύμα, μπροστά στο έγκλημα η μία κόρη

Ο δράστης της γυναικοκτονίας βγήκε τρέχοντας από το διαμέρισμα και διέφυγε προς την οδό Γλάδστωνος. Ανθρωποκυνηγητό για την εύρεσή του από τις αρχές.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΗΣΕΙ 22 Αυγ 2025 | 09:26

Καλιφόρνια: Πατέρας 4 παιδιών συνελήφθη για τη δολοφονία της συζύγου του - Τη σκότωσε για να μην καταθέσει ότι την κακοποιούσε

Δεκαπέντε μήνες μετά την εξαφάνιση μιας μητέρας 4 παιδιών, ο σύζυγός της συλλαμβάνεται με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας - Το πτώμα της δεν έχει βρεθεί

ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 2022 20 Αυγ 2025 | 17:42

Ελ. Βενιζέλος: Συνελήφθη 25χρονος Τούρκος που καταζητούταν για συνέργεια σε ανθρωποκτονία

Ο 25χρονος συνέδραμε σε ανθρωποκτονία ατόμου που έλαβε χώρα τον Οκτώβριο του 2022 στην Κωνσταντινούπολη.

ΤΙ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΕΣ 20 Αυγ 2025 | 07:25

Ψάχνουν το κίνητρο της δολοφονίας στον Αγιο Παντελεήμονα: Διαμάχη με "σκληρό ποινικό" είχε το 47χρονο θύμα - Ο ρόλος του αδερφού του

Επαγγελματική εκτέλεση με υπογραφή βαρυποινίτη από τις φυλακές, εξετάζουν οι αρχές, πίσω από τη δολοφονία του 47χρονου Αρτούρ Μπασίμι ή Τουράμπι στον Άγιο Παντελεήμονα.

ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΗ ΧΑΛΑΝΔΡΙ 20 Αυγ 2025 | 07:10

Γυναικοκτονία στη Χαλάνδρι: "Δεν ήθελε να με βλέπει, έλεγε για μένα τα χειρότερα", είπε ο δράστης - Έσπασε το μαχαίρι από τη μανία του

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το έγκλημα στο Χαλάνδρι, με θύμα την 47χρονη γυναίκα και θύτη τον 28χρονο που ομολόγησε την πράξη του.

ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ 19 Αυγ 2025 | 11:49

Χαλάνδρι: Ποινική δίωξη στον 28χρονο που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη 47χρονη - "Τη σκότωσα γιατί με συκοφαντούσε"

Μετά την άσκηση δίωξης σε βάρος του, ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε σε Ανακριτή ενώπιον του οποίου θα κληθεί να απολογηθεί.

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 19 Αυγ 2025 | 11:37

Σεσημασμένο το θύμα της εν ψυχρώ δολοφονίας στον Άγιο Παντελεήμονα - Ξεκαθάρισμα λογαριασμών βλέπουν οι Αρχές [βίντεο]

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για την υπόθεση της δολοφονίας του 47χρονου άνδρα στον Άγιο Παντελεήμονα.

ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ ΛΕΠΤΑ 19 Αυγ 2025 | 06:36

Γυναικοκτονία στο Χαλάνδρι: "Κυρία Ρούλα βοήθεια, κρατάει μαχαίρι" - Τα τελευταία λόγια της 47χρονης λίγο πριν πέσει νεκρή

Ο 28χρονος είχε στήσει καρτέρι στην είσοδο της πολυκατοικίας στο Χαλάνδρι και αφού συνομίλησε για λίγα λεπτά με το θύμα, ξεκίνησε να την μαχαιρώνει σε λαιμό και πρόσωπο.

ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 18 Αυγ 2025 | 22:30

Σοκ: Εν ψυχρώ εκτέλεση 30χρονου Αλβανού στον Άγιο Παντελεήμονα

Το θύμα εκτελέστηκε στην οδό Μιχαήλ Βόδα 200, στον Άγιο Παντελεήμονα, στο κέντρο της Αθήνας

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 18 Αυγ 2025 | 14:33

Γυναικοκτονία στο Χαλάνδρι: Εμμονικός με το θύμα ο 28χρονος - Δεν προκύπτει να είχαν σχέση

"Με εξέθεσε στους φίλους μου", φέρεται να είπε ο 28χρονος επιχειρώντας να πει γιατί σκότωσε την 47χρονη στο Χαλάνδρι.

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΕΝΑΣ 28ΧΡΟΝΟΣ 18 Αυγ 2025 | 12:08

Γυναικοκτονία στο Χαλάνδρι: 28χρονος σκότωσε 47χρονη στην είσοδο πολυκατοικίας [εικόνες-βίντεο]

Άγρια δολοφονία 47χρονης γυναίκας, εκτυλίχθηκε το πρωί της Δευτέρας 18 Αυγούστου στο Χαλάνδρι. Συνελήφθη ο 28χρονος σύντροφός της.

ΜΕΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΝΑ ΑΥΤΟΤΡΑΥΜΑΤΙΣΘΕΙ 18 Αυγ 2025 | 10:49

Γυναικοκτονία στην Κύπρο: 53χρονος σκότωσε την 34χρονη Ελληνίδα σύντροφό του και τραυμάτισε τον γιο της

Ενας 53χρονος στην Κύπρο δολοφόνησε την 34χρονη Ελληνίδα σύντροφό του μπροστά στον γιο της.

ΣΟΚ ΣΤΗ ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ 14 Αυγ 2025 | 12:51

Μελβούρνη: Η αιτία που οδήγησε στη δολοφονία της Ελληνοαυστραλής εγκύου και του συντρόφου της - Εξετάζονται τα γκράφιτι στο σπίτι τους

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στη Μελβούρνη, καθώς μία Ελληνοαυστραλή γυναίκα που ήταν έγκυος και ο σύντροφός της βρέθηκαν άγρια δολοφονημένοι στο σπίτι τους.

ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ 13 Αυγ 2025 | 13:35

Σε σοκ η Μελβούρνη από τη δολοφονία Ελληνοαυστραλής και τον αποκεφαλισμό του συντρόφου της - Ο δράστης μετά πήγε για μπέργκερ

Ο δράστης μετά τη δολοφονία της Ελληνοαυστραλής και του συντρόφου της στη Μελβούρνη, πήγε για μπέργκερ.

13 Αυγ 2025 | 08:01

Άγριο έγκλημα στη Μελβούρνη: Έγκυος Ελληνοαυστραλή δολοφονήθηκε μαζί με τον σύντροφό της που βρέθηκε αποκεφαλισμένος

Η 39χρονη Ελληνοαυστραλή ήταν έγκυος στον 5ο μήνα. Συνελήφθη ένας άστεγος για την διπλή δολοφονία.

ΣΧΕΔΙΑΖΑΝ ΜΗΝΕΣ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 11 Αυγ 2025 | 20:12

Ιταλία: Ομολόγησε η 60χρονη μάνα ότι σκότωσε και τεμάχισε το παιδί της μαζί με τη νύφη της - "Για να σταματήσει να την κακοποιεί"

Η 61χρονη Λορένα Βενιέρ παραδέχτηκε ότι δολοφόνησε τον 35χρονο γιο της, Αλεσάντρο Βενιέρ, μέσα στο σπίτι που έμεναν οικογενειακώς

ΔΕΝ ΕΠΕΙΣΕ ΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ 06 Αυγ 2025 | 18:47

Παλαιό Φάληρο: "Βρισκόμουν σε πανικό" - Προφυλακιστέα η 32χρονη για τη δολοφονία της τρίχρονης κόρης της

Κατά την πολύωρη απολογία της, ισχυρίστηκε ότι το κοριτσάκι ήταν ήδη νεκρό από ατύχημα στο σπίτι τους, όταν το έβαλε στη θάλασσα και έφυγε χωρίς να γυρίσει να κοιτάξει πίσω, αρνούμενη όλες τις κατηγορίες

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ 06 Σεπ 2025 | 15:59

"Περιστατικό ομηρίας" στη ΔΕΘ: Η εντυπωσιακή άσκηση των ΕΚΑΜ [βίντεο]

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα τα "κομάντος" της ΕΛ.ΑΣ. συλλαμβάνουν τον κακοποιό και απελευθερώνουν την όμηρο, την οποία οδηγούν με ασφάλεια σε υπηρεσιακό βανάκι.

ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΕΡΓΙΑΛΙ 06 Σεπ 2025 | 15:34

Λευκάδα: Στο νοσοκομείο κατέληξαν δύο αθλητές, λόγω έντονης αδιαθεσίας σε προπόνηση

Στο νοσοκομείο Λευκάδας μεταφέρθηκαν δύο αθλητές οι οποίοι αισθάνθηκαν αδιαθεσία κατά την διάρκεια προπόνησής τους στην ελεύθερη κατάδυση.

06 Σεπ 2025 | 14:16

Κλείνει ο σταθμός του Μετρό "Σύνταγμα" στις 16:00 - Νέα συγκέντρωση για τα Τέμπη

Με εντολή της ΕΛΑΣ ο σταθμός του Μετρό Σύνταγμα θα κλείσει σήμερα Σάββατο 6 Ιουλίου στις 4 το απόγευμα.

06 Σεπ 2025 | 13:26

Πυρκαγιά στο Αρχοντικό της Ανατολικής Μάνης

Για την κατάσβεσή της κινητοποιήθηκαν 64 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων της 9ης ΕΜΟΔΕ, 20 οχήματα, 6 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα.

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ 06 Σεπ 2025 | 13:22

Τροχαίο στη λεωφόρο Συγγρού: Λεωφορείο συγκρούστηκε με γερανό [βίντεο]

Η σύγκρουση, που έγινε στο ύψος της οδού Κράτητος στον Νέο Κόσμο, δεν προκάλεσε τραυματισμούς ή σοβαρές υλικές ζημιές.

ΣΤΗΝ ΤΑΝΑΓΡΑ 06 Σεπ 2025 | 12:15

Γεμάτη εκπλήξεις η Athens Flying Week - Εντυπωσιακές εικόνες από το μεγαλύτερο αεροπορικό show στην Ανατολική Μεσόγειο

Η φετινή Athens Flying Week, το μεγαλύτερο αεροπορικό show στην Ανατολική Μεσόγειο, ανοίγει τα "φτερά" της σήμερα, στην αεροπορική βάση Τανάγρας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΟΜ 06 Σεπ 2025 | 10:17

Σπουδαία πράξη ζωής: Δωρεά οργάνων από 37χρονο που νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Ηρακλείου

Ένας 37χρονος άνδρας που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου, χάρισε ζωή με τον θάνατο του.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ 06 Σεπ 2025 | 09:48
ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΠΡΩΙ 06 Σεπ 2025 | 09:18

Φωτιά σε διαμέρισμα στην Αγία Παρασκευή

Φωτιά ξέσπασε νωρίς το πρωί σε διαμέρισμα 2ου ορόφου πολυκατοικίας επί της οδού Δερβενακίων στην Αγία Παρασκευή.

ΠΩΣ ΔΡΟΥΣΕ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ 06 Σεπ 2025 | 09:00

Λαθρεμπόριο καυσίμων: "Πάλι μάπα πετρέλαιο μου έβαλες" - Ο "Ταρζάν", οι μάνικες και οι αποκαλυπτικές συνομιλίες του κυκλώματος

Οι συνομιλίες που "έκαψαν" τα μέλη του κυκλώματος με το λαθρεμπόριο καυσίμων, οδηγώντας στον τερματισμό της παράνομης δραστηριότητας από το Ελληνικό FBI.

ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΣΕΖΟΝ 06 Σεπ 2025 | 08:58

Πότε ανοίγουν τα σχολεία - Η ώρα του αγιασμού για τη νέα χρονιά και οι πρώτες αργίες

Οι εκπαιδευτικοί έχουν ήδη επιστρέψει στις σχολικές μονάδες από την περασμένη Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου αναλαμβάνοντας τα καθήκοντά τους και ξεκινώντας τις προετοιμασίες.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ 06 Σεπ 2025 | 08:34

Αστακός το κέντρο της Θεσσαλονίκης για τη ΔΕΘ - "Αίαντας", 2.500 αστυνομικοί, drones και κάμερες

Θα βρίσκονται επί ποδός όλες οι διαθέσιμες δυνάμεις της Θεσσαλονίκης, ενώ διμοιρίες μετακινήθηκαν από γειτονικούς νομούς, αλλά κι από υπηρεσίες της Αττικής.

ΕΙΧΕ ΣΥΣΤΗΣΕΙ ΜΚΟ 06 Σεπ 2025 | 08:25

Γνωστός τράπερ στα δίχτυα της ΑΑΔΕ - Αγόραζε πολυτελή αυτοκίνητα και πανάκριβα ρολόγια μέσω μη κερδοσκοπικής εταιρείας

Η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία φρόντιζε να καλύπτει και τις πολυτελείς ανάγκες του τράπερ, όπως την αγορά και διάθεση σε αυτόν supercar, ρολογιών, ακριβών τσαντών και ρούχων.

Η ΠΡΟΓΝΩΣΗ 06 Σεπ 2025 | 06:27

Καιρός: Συνεχίζεται το καλοκαιρινό σκηνικό με υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες - Εως 5 μποφόρ οι άνεμοι

Γενικά αίθριος ο καιρός σήμερα Σάββατο - Πού προβλέπεται μικρή πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ 06 Σεπ 2025 | 06:07

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου

Ποια ονόματα γιορτάζουν σήμερα, σύμφωνα με το εορτολόγιο

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ 05 Σεπ 2025 | 21:58

Κρήτη: "Έσπασε" τη σιωπή του ο εμπλεκόμενος με την μαφία κληρικός - "Αυτοί οι άνθρωποι εμένα μου έκαναν μαρτυρική τη ζωή"

Εμφανίζεται να έβαλε την υπογραφή του για να περάσει εκκλησιαστική περιουσία αξίας 1,5 εκατομμύριο ευρώ στα δύο αδέρφια που ηγούνται του κυκλώματος

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ 05 Σεπ 2025 | 21:12

Θρίλερ στο νοσοκομείο ΕΛΠΙΣ: Άνδρας απειλούσε να αυτοκτονήσει - Τον μετέπεισε διαπραγματευτής

Ο άνδρας, ο οποίος έφθασε αρχικά στο νοσοκομείο για νοσηλεία, είχει ανέβει σε μπαλκόνι του τρίτου ορόφου, απειλώντας να πέσει στο κενό

ΤΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ 05 Σεπ 2025 | 19:48

Ξάνθη: Συγκλονίζει η 79χρονη από τη Σουηδία για τον 30χρονο - "Τρελάθηκε που δεν είχα χρήματα και με χτυπούσε" [βίντεο]

Η 79χρονη βίωσε, όπως είπε η ίδια, έναν εφιάλτη και κάποια στιγμή κατάφερε να ειδοποιήσει τις Αρχές - "Μου έριχνε νερά, μου πετούσε πράγματα" - "Ήταν μπλεγμένος με τα ναρκωτικά" λέει ο πατέρας του

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΟΛΟΓΙΕΣ 05 Σεπ 2025 | 19:14

Μαφία Κρήτης: Πρώτα αφέθηκαν ελεύθεροι και μετά προφυλακίστηκαν τα δύο αδέρφια-αρχηγοί της οργάνωσης

Αρχικά τα δύο αδέρφια αφέθηκαν ελεύθεροι με όρους για την πρώτη δικογραφία σχετικά με ναρκωτικά, όπλα και ξέπλυμα μαύρου χρήματος, όμως προφυλακίστηκαν για την υπόθεση της απόκτησης εκκλησιαστικής περιουσίας

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ 05 Σεπ 2025 | 18:41

Αρχιμανδρίτης Μελχισεδέκ: Γνωρίζω τον κατηγορούμενο γιατί ερχόταν στην ενορία μου - Δεν είμαι εγώ στα ροζ βίντεο

"Μέσα σε αυτή τη μεγάλη δικογραφία βρίσκονται αρκετά ονόματα. Δυστυχώς όμως μόνο το δικό μου όνομα έχει δοθεί στη δημοσιότητα", είπε ο Μελχισεδέκ

39 ΚΑΙ 42 ΕΤΩΝ 05 Σεπ 2025 | 18:14

Θεσσαλονίκη: Προφυλακίστηκαν οι ληστές με τις σύριγγες - "Τρύπωσαν" στο σπίτι 26χρονης, επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

Στη θέα των αστυνομικών, επιχείρησαν να διαφύγουν, ενώ κρατώντας σύριγγες κινήθηκαν εναντίον τους χωρίς όμως να τους τραυματίσουν

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ 05 Σεπ 2025 | 17:47

Το προφίλ του 17χρονου: Άρπαζε μωρά Ρομά, έκανε τον ελεγκτή σε λεωφορεία, έβγαινε στην Κουτσελίνη ως "αδικημένος"

Ο πατέρας του 17χρονου είπε στους αστυνομικούς πως ο γιος του έχει διαγνωστεί με μία νευροαναπτυξιακή διαταραχή

ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ 05 Σεπ 2025 | 17:04

Πέθανε ο γενικός διευθυντής του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών και Μελετών "Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος", Νικόλαος Παπαδάκης

Ο εκλιπών πορεύτηκε αφήνοντας σπουδαίο έργο για τους ερευνητές και επιστήμονες σχετικά με τον Ελευθέριο Βενιζέλο - Τα συλλυπητήρια του Κωνσταντίνου Τασούλα

ΠΡΟΣΟΧΗ 05 Σεπ 2025 | 16:36

Προειδοποίηση από τον ΕΟΠΥΥ για εξαπάτηση μέσω phishing: Πώς να αναγνωρίσετε τα παραπλανητικά e-mails

Τα εν λόγω μηνύματα εμφανίζονται ως ειδοποιήσεις που φαινομενικά προέρχονται από τον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) και υπόσχονται επιστροφή χρημάτων στους παραλήπτες.

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ 05 Σεπ 2025 | 16:16

Ηράκλειο: Μπλόκα από τους αγροτοκτηνοτρόφους σε κόμβο αεροδρομίου και ΒΟΑΚ [εικόνες - βίντεο]

Η οδός Σενετάκη είναι κλειστή, ενώ στο σημείο έχει διακοπεί η κυκλοφορία και στον ΒΟΑΚ, όπου επίσης βρίσκονται αγρότες και κτηνοτρόφοι

ΣΤΟ ΖΑΓΟΡΙ 05 Σεπ 2025 | 16:15

Νεκρή στη χαράδρα του Βίκου η Ολλανδή τουρίστρια που είχε εξαφανιστεί - Βρέθηκε σε βάθος 300 μέτρων

Αναμένεται να κατέβει στη χαράδρα η 5η ΕΜΑΚ για να ανασύρει το πτώμα της άτυχης τουρίστριας.

ΜΟΝΟ ΓΙΑ "ΣΚΟΥΡΟΧΡΩΜΟΥΣ" 05 Σεπ 2025 | 15:56

Θεσσαλονίκη: Σάλος μετά την καταγγελία για νυχτερινά δρομολόγια μόνο για αλλοδαπούς - Τι απαντούν ΚΤΕΛ και ΕΛΑΣ

Τι δημοσιοποίησε ο βουλευτής της Νέας Αριστεράς, Νάσος Ηλιόπουλος για τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ 05 Σεπ 2025 | 15:30

Καμίνια: Ποινική δίωξη στον 17χρονο για την αρπαγή βρέφους - Συνελήφθη και ο πατέρας του

Ο 17χρονος παραπέμφθηκε σε ανακρίτρια ανηλίκων, ενώ μαζί του συνελήφθη και ο πατέρας του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου - Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στο αυτόφωρο για να δικαστεί

Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ 05 Σεπ 2025 | 15:28

Θεσσαλονίκη: Υπό κράτηση μέχρι να δικαστούν οι γονείς των μωρών που έκοβαν βόλτες μόνα τους στον δρόμο

Τα μωρά εντόπισε διερχόμενος οδηγός που ειδοποίησε την Άμεση Δράση

ΣΤΗΝ DAILY MAIL 05 Σεπ 2025 | 15:12

Οργισμένος ο σύζυγος της Βρετανίδας που πνίγηκε στην Καβάλα: "Το Λιμενικό είναι άχρηστο"

Το Λιμενικό ξεκίνησε την αναζήτηση της συζύγου του – η οποία έπασχε από κατάθλιψη και άγχος – αργά το βράδυ μετά την εξαφάνισή της.

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ 05 Σεπ 2025 | 15:06

Ειρήνη Μουρτζούκου: Ανατροπή με τον θάνατο του Παναγιωτάκη - Από ασφυξία πέθανε και όχι από παθολογικά αίτια

Το πόρισμα της τριμελούς επιτροπής ιατροδικαστών κατέληξε στο συμπέρασμα πως ο μικρός Παναγιώτης κατέληξε λόγω ασφυξίας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 05 Σεπ 2025 | 14:47

Αθήνα: Λουκέτα σε καταστήματα εστίασης για παράνομα τραπεζοκαθίσματα βάζει από σήμερα ο Δήμος [βίντεο]

"Καμπάνες" σε 102 καταστήματα εστίασης - "Απόδοση δικαιοσύνης για τους πολίτες που στερούνται δημόσιο χώρο"

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ 05 Σεπ 2025 | 14:36

"Πάλι μάπα πετρέλαιο μου έβαλες;": Τα... παράπονα και οι διάλογοι που "έκαψαν" το κύκλωμα νοθευμένων καυσίμων

Στη δημοσιότητα οι διάλογοι "φωτιά" των μελών της εγκληματικής οργάνωσης με τη νοθεία και το λαθρεμπόριο των καυσίμων

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 05 Σεπ 2025 | 14:10

Νέες αποκαλύψεις για τον στρατιωτικό γιατρό που κακοποίησε τρεις γυναίκες – Πρόσφατα πήρε μετάθεση για Λάρισα

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, ο στρατιωτικός γιατρός καταφέρνει να αναβάλλει τις δίκες που εκκρεμούν εις βάρος του, λαμβάνοντας φύλλα πορείας.

ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ 05 Σεπ 2025 | 13:53

"Πάγωσε" η Ξάνθη: Αδίστακτος ο 30χρονος που "φυλάκισε" για 40 μέρες την 79χρονη - Την χτυπούσε και της έπαιρνε χρήματα

Ο 30χρονος κατηγορείται ότι κρατούσε την 79χρονη από τη Σουηδία χωρίς τη θέλησή της στην Ξάνθη - Παλιός γνώριμος των αρχών

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΗ 05 Σεπ 2025 | 12:49

"Χάρος" στον ΒΟΑΚ: Η στιγμή που οδηγός κάνει τριπλή προσπέραση σε διαχωριστική γραμμή [βίντεο]

Άκρως επικίνδυνη οδηγική συμπεριφορά με επικίνδυνη προσπέραση στον ΒΟΑΚ στην Κρήτη.

05 Σεπ 2025 | 12:42

Τραγωδία στη Ζάκυνθο: Νεκρός τουρίστας που παρασύρθηκε από μοτοσικλέτα

Τραγωδία σημειώθηκε στη Ζάκυνθο, καθώς ένας 60χρονος Πολωνός τουρίστας παρασύρθηκε από μοτοσικλέτα με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ 05 Σεπ 2025 | 12:36

Σοκάρει υπόθεση αιμομιξίας στην Κύπρο: 14χρονος έκανε σεξ με την αδελφή του και έστελνε τα βίντεο σε φίλους του

Εξετάζεται διακίνηση βίντεο στα social media, που δείχνουν ένα αγόρι 14 ετών να έχει σεξουαλικές συνευρέσεις με την ανήλικη αδελφή του.

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΗΦΙΣΟΥ 05 Σεπ 2025 | 12:29

Κηφισός: Λήξη συναγερμού για τον άνδρα που απειλούσε να πέσει από γέφυρα

Συναγερμός σήμανε νωρίτερα στις αρχές καθώς άνδρας απειλούσε να αυτοκτονήσει στο Παλαιό Φάληρο.

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ 05 Σεπ 2025 | 12:25

Σοβαρό τροχαίο στη Συγγρού: Εκτροπή σχολικού λεωφορείου, αισθάνθηκε αδιαθεσία ο οδηγός [βίντεο]

Τροχαίο ατύχημα με σχολικό λεωφορείο σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στη λεωφόρο Συγγρού, στο ρεύμα προς την παραλιακή.

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΚΕΛΛΑΣ 05 Σεπ 2025 | 12:17

Πώς θα γίνει η επιστροφή των κλεμμένων στον ΟΠΕΚΕΠΕ

Τι είπε ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Χρήστος Κέλλας

05 Σεπ 2025 | 11:57

Αναπληρωτές: Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τη μετάβαση στην περιοχή τοποθέτησης

Κατά το σχολικό έτος 2025-2026, οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα μπορούν να μετακινηθούν προς τον τόπο τοποθέτησής τους με έκπτωση σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια.

ΑΙΜΑΤΗΡΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 05 Σεπ 2025 | 11:30

Aιματηρό επεισόδιο ανάμεσα σε δύο οικογένειες στη Λάρισα - Τραυματίστηκε άνδρας που μπήκε στη μέση

Aιματηρό επεισόδιο ανάμεσα σε δύο οικογένειες Ρομά σημειώθηκε χθες τα μεσάνυχτα στη Λάρισα.

ΝΕΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 05 Σεπ 2025 | 11:12

Νεκρό ζευγάρι στον Ν. Κόσμο: "Ηταν πολύ άρρωστη κι αυτός ήταν πολύ στενοχωρημένος" - Υποψίες για φόνο και αυτοκτονία

Φόνο και αυτοκτονία δείχνουν τα πρώτα στοιχεία για το νεκρό ζευγάρι που βρέθηκε σε κατάσταση αποσύνθεσης σε διαμέρισμα στον Νέο Κόσμο.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 05 Σεπ 2025 | 10:47

Η ανακοίνωση της Hellenic Train για το τραγικό δυστύχημα στην Κωνσταντινουπόλεως

Τραγικό δυστύχημα με έναν νεκρό σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής, στις γραμμές του προαστιακού, στο ύψος της οδού Κωνσταντινουπόλεως.

ΑΝΑΡΤΗΣΗ 05 Σεπ 2025 | 10:36

Καρυστιανού: "Εκλεισε ατιμωτικά και ανήθικα η δικογραφία για τα Τέμπη - 6 Σεπτεμβρίου κατεβαίνουμε στις πλατείες"

Το κλείσιμο της δικογραφίας για την τραγωδία των Τεμπών, καταγγέλλει με ανάρτησή της στα social media η Μαρία Καρυστιανού.

ΑΡΠΑΓΗ ΑΝΗΛΙΚΟΥ 05 Σεπ 2025 | 10:21

Ξάνθη: 19χρονος άρπαξε 15χρονη και επιχείρησε να φύγει για Τουρκία - Συνελήφθη στο αεροδρόμιο

Συνελήφθη ενώ επιχειρούσε να εκδώσει εισιτήρια για να ταξιδέψει για Τουρκία με 15χρονη, για την οποία είχε δηλωθεί εξαφάνιση τα προηγούμενα 24ωρα από την οικογένεια.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ 05 Σεπ 2025 | 10:10

Πρόγραμμα για δωρεάν προληπτικές εξετάσεις τον Σεπτέμβριο στον δήμο Αθηναίων - Οι μέρες και οι ώρες

Ένα πρόγραμμα δωρεάν προληπτικών εξετάσεων για τους δημότες για τον μήνα Σεπτέμβριο έχει ετοιμάσει ο δήμος Αθηναίων.

ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ 05 Σεπ 2025 | 09:55

Τροχαίο σοκ στη Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο τούμπαρε και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα της Εγνατίας – Ένας νεκρός

Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στην Εγνατία Οδό, στο ύψος του Δερβενίου Θεσσαλονίκη, με τραγικό απολογισμό έναν νεκρό και έναν σοβαρά τραυματία.

05 Σεπ 2025 | 09:43

Θεσσαλονίκη: Δύο αδελφάκια 1 και 2 ετών εντοπίστηκαν να μπουσουλάνε σε δρόμο - Συνελήφθησαν οι γονείς

Δύο μωρά, 1 και 2 ετών, εντοπίστηκαν χθες, στις 9.50 το βράδυ, να κινούνται μόνα τους στη Χαριλάου Θεσσαλονίκης, εκτεθειμένα σε δρόμο.

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ 05 Σεπ 2025 | 09:23

Φρίκη για 79χρονη στην Ξάνθη: 30χρονος που γνώρισε μέσω Facebook την κρατούσε αιχμάλωτη για 40 μέρες

Η 79χρονη νοσηλεύεται στην Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Ξάνθης και αναμένεται να επιστρέψει στη Σουηδία, ενώ 30χρονος θα απολογηθεί τη Δευτέρα ενώπιον του ανακριτή.

ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ 05 Σεπ 2025 | 09:14

Πάτρα: Στον ανακριτή ο 39χρονος οδηγός για το θανατηφόρο τροχαίο με θύμα τον 27χρονο Δημήτρη

Στον ανακριτή αναμένεται να παρουσιαστεί σήμερα ο 39χρονος οδηγός που κατηγορείται για επικίνδυνη οδήγηση με συνέπεια το σοκαριστικό τροχαίο και τον θάνατο του 27χρονου Δημήτρη.

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ 05 Σεπ 2025 | 09:02

Τροχαίο στην Πάτρα: Πήρε εξιτήριο η 8χρονη Μαρία – Νοσηλεία κατ’ οίκον σε ειδικό κρεβάτι

Η "ηρωίδα γιαγιά", που συγκίνησε με την αυτοθυσία της όλη την Ελλάδα, έσωσε την μικρή Μαρία βάζοντας το σώμα της μπροστά από την μηχανή.

ΤΡΑΓΩΔΙΑ 05 Σεπ 2025 | 08:28

Νεκρός πεζός που παρασύρθηκε από τρένο στην Κωνσταντινουπόλεως - Προσπάθησε να διασχίσει κάθετα τη γραμμή

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας πήγε να διασχίσει κάθετα τη σιδηροδρομική γραμμή στην οδό Κωνσταντινουπόλεως και τον παρέσυρε το τρένο.

ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ 05 Σεπ 2025 | 08:11

Καμίνια: Ο 17χρονος που άρπαζε μωρά είναι ο ίδιος που παρίστανε τον ελεγκτή λεωφορείων και εισέπραττε πρόστιμα

Χειροπέδες σε έναν 17χρονο, ο οποίος ομολόγησε τις πράξεις του, πέρασαν αστυνομικοί για την υπόθεση αρπαγής βρέφους στον Πειραιά.

ΚΥΚΛΩΜΑ 05 Σεπ 2025 | 07:58

Αρωμα Greek Mafia στους λαθρέμπορους καυσίμων: Με "πασιέντζα" στον υπολογιστή πείραζαν την αντλία και έκλεβαν το 25%

Οι χειριστές του με ένα ειδικό συνδυασμό μέσα από την πασιέντζα, κατέληγαν στο σύστημα εισροών-εκροών και πραγματοποιούσαν ελλειμματικές παραδόσεις.

"ΠΑΚΕΤΟ" 05 Σεπ 2025 | 07:52

Γυναικοκτονία στον Βόλο: Ένα δώρο ψυχής για την κόρη της γυναίκας που δολοφονήθηκε από τον άντρα της

Την πρόθεσή του να στηρίξει την 18χρονη κόρη της 36χρονης γυναίκας που βρήκε τραγικό θάνατο από το χέρι του 40χρονου συζύγου της στον Βόλο, έδειξε ένας καταξιωμένος επιστήμονας, που ζει στην Ελλάδα.

ΝΕΦΩΣΕΙΣ 05 Σεπ 2025 | 07:00
ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 05 Σεπ 2025 | 06:45

Κρήτη: Και δεύτερη αποκαλυπτική συνομιλία του μαφιόζου με τον Καμμένο - Τον παρακολουθούσαν με κοριούς επί ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

Παρά το γεγονός ότι ο Πάνος Καμμένος ανέφερε ότι "δεν βοήθησε" και "δεν σήκωσε ξανά τηλέφωνο", η επικοινωνία με τον 57χρονο φαίνεται να επιβεβαιώνει το αντίθετο.

ΤΡΑΓΩΔΙΑ 05 Σεπ 2025 | 06:30

Πατήσια: Ξεσπά ο σύζυγος της 34χρονης που πέθανε - "Τα άλλα μας παιδιά γεννήθηκαν σε νοσοκομείο"

Όπως είπε ο σύζυγος της 34χρονης στα Πατήσια., δεν είναι σε θέση να γνωρίζει πώς η γυναίκα του κατέληξε να γεννήσει στο σπίτι, καθώς έλειπε.

ΔΕΙΤΕ 05 Σεπ 2025 | 06:00