Ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μίλησε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, ''Καλύτερα δε γίνεται'' το μεσημέρι της Κυριακής αναφορικά με την διακοπή της δίκης του ηθοποιού.
Ο γνωστός δικηγόρος εξήγησε πως οι δίκες ''πολλές φορές συμβαίνει να διακόπτονται'' και δεν χρειάζεται να μεγαλοποιούμε το γεγονός. Ακόμη, ο ίδιος, πρόσθεσε για τον πελάτη του, πως θέλει να είναι παρών την επόμενη φορά στο δικαστήριο ''γιατί θέλει να είναι παρών, να κοιτάξει τις μάρτυρες στα μάτια, να ακουστεί και η φωνή του.
"Πάρα πολλές φορές διακόπτονται οι δίκες γιατί έχουν συσσωρευθεί λόγω covid και είμαστε αναγκασμένοι μέσα σε μία μέρα να έχουμε τρία και τέσσερα δικαστήρια. Εγώ έπρεπε να φύγω για να πάω στις φυλακές Κορυδαλλού όπου εκεί πέρα εκδικάζονταν μια άλλη υπόθεση, κακουργηματική και έπρεπε να αγορεύσω τη συγκεκριμένα ημέρα. Δεν χάθηκε ο κόσμος, μην τα μεγαλοποιούμε. Αυτή η δίκη θα διαρκέσει 6 με 7 μήνες, θα έχουμε πάνω από 15 με 20 διακοπές της δίκης. Το να μην ξεκίνησε στις 18 και να ξεκινήσει μετά από λίγες ημέρες καμία δικονομική βλάβη δεν υφίσταται κανένας", είπε αρχικά ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.
"Κανείς μας δεν γνωρίζει τι θα γίνει αύριο. Αν ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι καλά στην υγεία του, την επόμενη φορά θα είναι παρών. Αυτό που μπορώ να σας διαβεβαιώσω είναι ότι αν χρειαστεί ακόμα και με καροτσάκι θα είναι στο δικαστήριο γιατί θέλει να είναι παρών, να κοιτάξει τις μάρτυρες στα μάτια, να ακουστεί και η φωνή του, γιατί εδώ και οκτώ μήνες ακούγεται μόνο η φωνή των γυναικών. Θέλει να απολογηθεί, θέλει να θέσει ερωτήματα, θέλει να απαντήσει σε ερωτήσεις και από εκεί και πέρα η δικαιοσύνη θα κρίνει αν είναι ένοχος ή αθώος. Ο ίδιος δηλώνει αθώος και την ημέρα του δικαστηρίου που τον συνάντησα πριν, ήταν πολύ στεναχωρημένος που δεν κατάφερε να είναι παρών", συμπλήρωσε ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr