X

Δημήτρης Λιγνάδης: Μεταφέρεται στον Κορυδαλλό με αυξημένα μέτρα ασφαλείας- Ξεκινά η δίκη για τέσσερις βιασμούς [βίντεο]

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας θα καθίσει στις 11 Φεβρουαρίου, προκειμένου να δικαστεί για τέσσερις βιασμούς ανηλίκων και νεαρών ανδρών, ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Γράφει: TheToc team

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας θα καθίσει στις 11 Φεβρουαρίου, προκειμένου να δικαστεί για τέσσερις βιασμούς ανηλίκων και νεαρών ανδρών, ο σκηνοθέτης και ηθοποιός Δημήτρης Λιγνάδης, ο οποίος είναι προσωρινά κρατούμενος από τον περασμένο Φεβρουάριο στις φυλακές της Τρίπολης.

Η μεταγωγή του Δημήτρη Λιγνάδη από τις φυλακές Τριπόλεως στις φυλακές Κορυδαλλού θα γίνει με 24ωρο σχέδιο προστασίας, και κατά την μεταγωγή του, αλλά και για όσο θα μείνει.

Και στα δικαστήρια θα είναι αυξημένα τα μέτρα προστασίας, ενώ ο ίδιος θα μένει στην πρώτη πτέρυγα για λόγους ασφαλείας.

Ο Γιάννης Βλάχος, δικηγόρος των θυμάτων, δήλωσε στην εκπομπή "Το Πρωινό" του ΑΝΤ1, ότι: "οι πελάτες μου θα παραστούν στη δίκη, δεν θα προβάλλουμε λόγο αναβολής".