X

Δημητσάνα: Νεκρός από κορονοϊό 46χρονος ανεμβολίαστος εφημέριος [Βίντεο]

Ο εφημέριος της Δημητσάνας νοσηλευόταν για μέρες στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο, όμως έχασε τη ''μάχη'' με τον κορονοϊό, καθώς ήταν ανεμβολίαστος

Γράφει: TheToc team

Εκοιμήθη ο εφημέριος του Ιερού Ναού Κυριακής στη Δημητσάνα, καθώς νόσησε από κορονοϊό. Σημειώνεται πως ο εφημέριος δεν είχε εμβολιαστεί, ενώ για μέρες ο 46χρονος νοσηλευόταν στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο.

Φοβόταν να εμβολιαστεί

Σύμφωνα με πληροφορίες, νόσησε από τον ιό μετά την επίσκεψή του σε μοναστήρι της περιοχής. Ο ιερέας που δεν είχε εμβολιαστεί απομονώθηκε στο πατρικό του σπίτι στο χωριό. Πήγε στο νοσοκομείο μόνο όταν η κατάσταση της υγείας του επιβαρύνθηκε, καθώς φοβόταν να εμβολιαστεί.

Διαβάστε Επίσης

Νεκρός από κορονοϊό εμβολιασμένος νομαρχιακός υπάλληλος

Ο 63χρονος νομαρχιακός υπάλληλος που έχασε τη ζωή του από κορονοϊό, σύμφωνα με το star.gr είχε μέρες συμπτώματα όμως το αψήφησε. Μάλιστα, για περισσότερες από 10 ημέρες έδινε σκληρή "μάχη" στο νοσοκομείο Τρικάλων για να κρατηθεί στη ζωή. Αν και ήταν εμβολιασμένος κόλλησε κορονοϊό, όμως δεν έδειξε ιδιαίτερη προσοχή όταν εμφανίστηκαν τα πρώτα συμπτώματα.

Διαβάστε Επίσης

Όσο οι μέρες περνούσαν τα συμπτώματα δεν υποχωρούσαν. Όταν τελικά πήγε στο νοσοκομείο οι γιατροί τον διασωλήνωσαν αμέσως, καθώς αντιμετώπιζε μεγάλο πρόβλημα με το οξυγόνο του. Ο άτυχος άνδρας πριν από δύο μήνες είχε χάσει τον αδελφό του.