Νέες πληροφορίες για την έκρηξη βόμβας στους Αμπελοκήπους έρχονται στο φως της δημοσιότητας.
Για τη συγκεκριμένη υπόθεση έχουν προφυλακιστεί ο Νίκος Ρωμανός, ένας 31χρονος, η 30χρονη σύντροφός του που παρέλαβε τα κλειδιά του διαμερίσματος και η 33χρονη που τραυματίστηκε στο διαμέρισμα, ενώ σήμερα Τετάρτη οδηγείται ενώπιον εισαγγελέα ένας 26χρονος που συνελήφθη χθες.
Τόσο ο 26χρονος όσο και ο Ν. Ρωμανός εμπλέκονται, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., εξαιτίας αποτυπώματός τους που βρέθηκε σε σακούλα που περιείχε όπλο, η οποία εντοπίστηκε στο διαμέρισμα όπου έγινε η έκρηξη της βόμβας.
Ο Ν. Ρωμανός αρνείται κατηγορηματικά οποιαδήποτε εμπλοκή του και υποστηρίζει ότι πρόκειται για κινητό αντικείμενο.
H εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου, ανέφερε μιλώντας στον ΑΝΤ1:
"Υπάρχει η δυνατότητα η εταιρεία που έχει κατασκευάσει το συγκεκριμένο πειστήριο, που είναι μια σακούλα σκουπιδιών μέσα στην οποία κρυβόταν ο οπλισμός, να μας δώσει λεπτομέρειες ποια χρονολογία ξεκίνησαν να εκτυπώνονται οι συγκεκριμένες σακούλες. Και όντως μιλάμε για τα τελευταία τέσσερα χρόνια, επομένως αυτός ο ισχυρισμός (σ.σ. του Νίκου Ρωμανού ότι ενδέχεται να είναι αποτύπωμα πριν από το 2013) δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να σταθεί".