X

Δημόσια έκκληση της Βαρβάρας Κίρκη: Ζητάει από τον ταξιτζή που ήταν παρών στον ξυλοδαρμό από τον Αδαμαντίδη να βγει να μιλήσει

Η πλευρά του Αδαμαντίδη μάλιστα αρνείται την οποιαδήποτε ταύτιση με το βίντεο, καθώς υποστηρίζουν πως δεν απεικονίζεται ο Αδαμαντίδης.

Γράφει: TheToc team

Μεγάλη κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ του τραγουδιστή Θέμη Αδαμαντίδη και της συζύγου, Βαρβάρας Κίρκη, σχετικά με το βίντεο που κυκλοφορεί, με αποτέλεσμα η Κίρκη να βγαίνει σήμερα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha και να κάνει δημόσια έκκληση να βγει να καταθέσει είτε ο ταξιτζής που ήταν παρόν στο περιστατικό, είτε οποιοσδήποτε μάρτυρας.

Η πλευρά του Αδαμαντίδη μάλιστα αρνείται την οποιαδήποτε ταύτιση με το βίντεο, καθώς υποστηρίζουν πως δεν απεικονίζεται ο Αδαμαντίδης να χτυπάει μια γυναίκα, αλλά κάποιο γόνος εύπορης οικογένειας. Εχθές μετά την δίκη που πήρε αναβολή για τις 14 Ιουλίου Αδαμαντίδης και Κούγιας δήλωσαν σίγουροι ότι θα αποκαλυφθεί η σκευωρία σε βάρος του τραγουδιστή και ότι θα αθωωθεί.

Ο γνωστός ποινικολόγος έκανε λόγο για ψεύτικα στοιχεία και αναβολή της σημερινής δίκης με υπαιτιότητα της άλλης πλευράς.

"Ούτε το βίντεο ούτε κάποιο άλλο στοιχείο έχει κατατεθεί, και σήμερα μάλιστα στην δικογραφία δεν υπήρχε τίποτα, όλα αυτά που διαρρέουν είναι αναληθή" είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος.

Διαβάστε Επίσης

Η δημόσια έκκληση της Βαρβάρας Κίρκη για μάρτυρες μέσω της "Super Κατερίνας"

"Κάνω έκκληση να βρεθεί ο αυτοκινητιστής που μπροστά στα μάτια του ο Θέμης Αδαμαντίδης με χτύπησε. Ο συγκεκριμένος μάρτυρας βρισκόταν μπροστά στο περιστατικό στην περιοχή της Άνω Γλυφάδας, την Πέμπτη 30 Ιουνίου στις 1.30 τα ξημερώματα" είπε η Βαρβάρα Κίρκη σε συνεργάτιδα της εκπομπής.

"Επίσης θέλω να διευκρινίσω ότι τα λεφτά που έστελνα στη σύντροφο του Θέμη, Αναστασία Στεφάνοβα, τα έστελνα κατ’ εντολή του τραγουδιστή. Δεν το έκανα αυθαίρετα. Το ίδιο συνέβαινε και στην πρώτη σύζυγο του Θέμη" συμπλήρωσε.

Διαβάστε Επίσης