Διοργανωτές συναυλίας "εξαφανίστηκαν με τα χρήματα των εισιτηρίων"

Πως ... σώθηκε κυριολεκτικά στο παρά πέντε η συναυλία του Μπράιαν Ανταμς στην Ελλάδα σύμφωνα με ανακοίνωση της Viva.

diorganwtes-sunaulias-eksafanistikan-me-ta-xrimata-twn-eisitiriwn
SHARE THIS
0
SHARES

΄Ενα θρίλερ παίχθηκε, σύμφωνα με την Viva, προκειμένου να γίνει κανονικά, όπως ήταν προγραμματισμένη, η συναυλία του Μπράιαν Ανταμς στην Ελλάδα.

Αυτό αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας online services Viva, λέγοντας ότι η διοργανώτρια εταιρεία ArtBG πήρε τις εισπράξεις πριν από λίγες μέρες κι ...εξαφανίστηκε. Η Viva, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση που εξέδωσε, αποφάσισε να αναλάβει τα έξοδα της συναυλίας προκειμένου να μη φανεί αναξιόπιστη απέναντι στο ελληνικό κοινό.

Η ανακοίνωση της Viva:

«Παρά τη μεγάλη εισπρακτική επιτυχία της συναυλίας, η διοργανώτρια εταιρία ART BG ΕΛΛΑΔΟΣ, μόλις πριν μια εβδομάδα ανακοίνωσε ότι λόγω οικονομικών προβλημάτων αδυνατούσε να πραγματοποιήσει την εκδήλωση και να καλύψει τα σχετικά κόστη. Ωστόσο η ART BG ΕΛΛΑΔΟΣ ουδεμία ενημέρωση παρείχε σχετικά με την επιστροφή στους καταναλωτές των χρημάτων που είχε εξ’ ολοκλήρου εισπράξει από την πώληση των εισιτηρίων, αλλά αντίθετα χρησιμοποίησε τις εν λόγω εισπράξεις προς ίδιον όφελος αφήνοντας απλήρωτο τον καλλιτέχνη και όλους του ανθρώπους που εργάστηκαν για τη συναυλία (…) Προκειμένου να μην ακυρωθεί η συναυλία και κατ΄ επέκταση να μην υπάρξει κίνδυνος να χάσουν τα χρήματά τους ούτε οι καταναλωτές ούτε και όσοι είχαν ήδη εργαστεί για αυτή, η Viva αποφάσισε να αναλάβει τα σχετικά κόστη και σε συνεργασία με νέο διοργανωτή η συναυλία να διεξαχθεί κανονικά».

Η Viva έχει κινηθεί νομικά εναντίον της ArtBG.

 

 

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook