X

Δίπλα στους κατοίκους της Δυτικής Αττικής η Lidl Hellas

Εκπτώσεις στα καταστήματα της περιοχής και παροχή δωρεάν εμφιαλωμένου νερού σε συνεργασία με τις τοπικές αρχές

Μετά την τραγωδία που έπληξε χθες τη χώρα και συγκεκριμένα τη Δυτική Αττική, η Lidl Ελλάς αποφάσισε να στηρίξει τους κατοίκους της περιοχής.

Η Lidl Hellas προχωρά αμέσως σε έκπτωση 20% σε όλα τα προϊόντα από τις 20 έως τις 22 Νοεμβρίου στα καταστήματα των πληγεισών περιοχών: κατάστημα Ελευσίνας (Εθνικής Αντιστάσεως, Πλάτωνος 1 Αριστοτέλους, Ασπρόπυργου (Φυλής και Θρασυβούλου 1) και Μεγάρων (42ο χλμ Παλαιάς Οδού Αθηνών – Κορίνθου).

Επιπλέον η Lidl Hellas θα λάβει κάθε εφικτό μέτρο, ώστε να διευκολύνει και να στηρίξει τους πληγέντες. Για το λόγο αυτό, σε συνεννόηση με τις δημοτικές αρχές Μάνδρας και Μεγαρέων, η εταιρία προωθεί εντός της ημέρας ποσότητες εμφιαλωμένου νερού για την κάλυψη άμεσων αναγκών.