X

Διπλό φονικό στη Μακρινίτσα: Στον Κορυδαλλό μεταφέρθηκε ο δράστης

Στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγήθηκε, μετά την απολογία του στον ανακριτή, ο 31χρονος που δολοφόνησε την εν διαστάσει σύζυγό του και τον αδελφό της στη Μακρινίτσα.

Γράφει: TheToc team

Στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγήθηκε, μετά την απολογία του στον ανακριτή, την Παρασκευή, ο 31χρονος που πριν μια εβδομάδα, δολοφόνησε την εν διαστάσει σύζυγό του και τον αδελφό της, στη Μακρινίτσα.

Εν τω μταξύ, σήμερα, Δευτέρα αναμένεται να διορισθεί ο πραγματογνώμονας, που θα τον εξετάσει, προκειμένου να αποφανθεί για την ψυχική κατάσταση του δράστη.

Υπενθυμίζεται ότι, η άτυχη 28χρονη, είχε καταθέσει αίτημα για ακούσια νοσηλεία του εν διαστάσει συζύγου της σε ψυχιατρική κλινική, στο Αστυνομικό Τμήμα, από τον Ιανουάριο ήδη. Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, το Κέντρο Ψυχικής Υγείας Βόλου, το οποίο ανέλαβε την παρακολούθηση του 31χρονου, γνωμάτευσε από τις 11 Μαρτίου ότι χρήζει ψυχιατρικής νοσηλείας, διαβιβάζοντας άμεσα τη σχετική γνωμάτευση στην Εισαγγελία Βόλου.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, η γνωμάτευση αυτή φέρεται να συμπεριλήφθηκε στον φάκελο της υπόθεσης που αφορούσε στο αίτημα της 28χρονης κοπέλας για ακούσια νοσηλεία, η οποία (υπόθεση) επρόκειτο να εκδικαστεί, την περασμένη Τρίτη 6 Απριλίου, στο Μονομελές Πρωτοδικείο Βόλου, προκειμένου να λάβει την τελική απόφαση.

Δυστυχώς, την απόφαση του Δικαστηρίου πρόλαβε το διπλό έγκλημα, της Κωνσταντίνας και του 30χρονου αδερφού της, Γιώργου, μόλις μία μέρα νωρίτερα, την περασμένη Δευτέρα 5 Απριλίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φονικό στη Μακρινίτσα: "Για ποιο λόγο να ζητήσω συγγνώμη;"

Σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης του 31χρονου, Δημήτρη Βούλγαρη, ούτε ενώπιον του ανακριτή είχε συνείδηση του τι ακριβώς συμβαίνει. Μάλιστα, ρωτούσε αν στη διαδικασία θα ήταν παρών ο νεκρός από τις μαχαιριές του 30χρονος γαμπρός του και απέκλεισε οτι η επίσης νεκρή σύζυγός του θα είναι παρούσα, αφού πίστευε οτι "θα κρατούσε το παιδί τους” που είναι μόλις 2,5 ετών.

"Έχω ένα μαύρο πέπλο" τόνιζε ξανά και ξανά ο 31χρονος, ενώ αρνήθηκε να ζητήσει συγγνώμη γιατί δεν είχε κάνει κάτι τόσο κακό.

"Θυμάμαι μόνο οτι έσπασα το τζάμι της πόρτας" είπε, ξεχνώντας οτι αποπειράθηκε να δολοφονήσει την 52χρονη πεθερά του, και δολοφόνησε την 28χρονη σύζυγό του και τον 30χρονο αδερφό της. "Η πεθερά μου φώναζε οτι θα με κλείσει στο ψυχιατρείο. Μετά δεν θυμάμαι τι έγινε", συμπλήρωσε και συνέχισε: "φεύγοντας συνάντησα τον αδερφό της γυναίκας μου και τον έσπρωξα, αφού δε βρήκα το παιδί μου στο σπίτι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ